Č. Budějovice – Bohemians 1905 3:0 (kon.) | Plzeň – Olomouc 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Zlín 2:0 (kon.)
Slavia – Ostrava 1:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
2:1 (2:1)
SK Sigma Olomouc
Neděle 20.08.2023, 15:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Krásné nedělní odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny fotbalové fanoušky u textového přenosu pátého kola, ve kterém Viktoria Plzeň přivítá v Doosan Aréně tým SK Sigma Olomouc.

    Viktoria Plzeň se pomalu dostává do slušné formy, v zádech má již pět vyhraných zápasů v řadě. V Evropské konferenční lize si nejprve ve druhém předkole poradila s kosovskou Dritou a teď ve čtvrtek potvrdila po domácí výhře 6:0 postup do dalšího kola, když vyhrála na Maltě proti místímu celku Gřira United 2:0. Ve FORTUNA:LIZE nejprve dvakrát zaváhala, prohrála 0:1 v Teplicích a doma remizovala s Hradcem Králové 1:1. Poté ale vyhrála v omlazené sestavě doma proti Baníku Ostrava a minulou neděli si otevřela střelnici v Českých Budějovicích, kde vyhrála 5:2. V případě výhry se Plzeň posune na třetí místo v tabulce.

    Sigma Olomouc zažívá dobrý start do nového ročníku, po čtyřech kolech je s devíti získanými body na třetím místě, má tedy o dva body více než její protivník z Plzně. Moravané v úvodním kole padli na Letné proti Spartě 0:2, avšak následně už jen vítězili. V domácím duelu přehrála Olomouc nováčka z Karviné 3:1, vzápětí uspěla i ve sledovaném utkání na Slovácku 2:0. Body z venkovního hřiště následně Sigma potvrdila na Andrově stadionu, kde porazila těsně 2:1 Teplice. Potvrdí dobrou formu i na západě Čech?

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte, zápas začíná úderem šesté hodiny večerní, hezkou zábavu vám přeje Jakub Štěrba.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Hejda (C), Hranáč, Dweh – Kopic, Bucha, Kalvach, Traoré, Cadu – Šulc, Durosinmi.
    Náhradníci: Jedlička, Tvrdoň – Paluska, Kliment, Řezník, Chorý, Mosquera, Jemelka, Jirka, Vlkanova, Holík.
    Trenér: Miroslav Koubek.

    SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Beneš (C), Pokorný, Zmrzlý – Fortelný, Ventúra, Pospíšil – Navrátil, L. Juliš, Vodháněl.
    Náhradníci: Digaňa – Breite, Moses, Zorvan, Muritala, Sláma, Kramář, Vraštil, Přichystal.
    Trenér: Václav Jílek.

    Rozhodčí: Berka – Matoušek, Pečenka.
     
    Vše je v Doosan Aréně připraveno, již zbývá jen, aby na rozpálený trávník dorazili i samotní fotbalisté.
     
    To se stalo právě nyní. Plzeň bude hrát v klasické červenomodré kombinaci dresů, hosté z Olomouce jsou oblečeni do bílých dresů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí dnes poprvé pískl do píšťalky, utkání pátého kola mezi Plzní a Olomoucí tak mohlo být zahájeno – pojďme na zápas! Výkop měli na starosti hosté, kteří v prvním poločase budou útočit zleva doprava z pohledu hlavní kamery.
     
    2
    Hosté si dlouho kulatý nesmysl u svých kopaček neužili, avšak ani plzeňská akce směrem dopředu nebyla z nejpřesnějších, tudíž se balon velmi rychle vrátil ke kopačkám hráčů Olomouce.
     
    3
    Nepříjemný moment u půlicí čáry, po vzdušném souboji zůstal ležet na hrací ploše Denis Ventúra a hlavní rozhodčí bleskově volal k hráči klubové lékaře.
     
    4
    Už se opět hraje, avšak Denis Ventúra zůstává nadále ležet za postranní čárou a nevypadá to vůbec dobře, Václav Jílek zřejmě bude muset velmi brzo šáhnout do sestavy a střídat.
     
    5
    Matúš Macík musel poprvé do akce, avšak těžký moment přečkal. Poté se pokoušel ještě centrovat Cadu, avšak nikoho ze svých spoluhráčů ve vápně neoslovil.
     
    6
    Odovlávám, co jsem odvolal, Denis Ventúra je zpět na trávníku, tak doufejme, že vše bude v pořádku. Mezitím s míčem operují opět domácí na útočné polovině hřiště.
     
    6
    Rafiu Adekunle Durosinmi doběhl zdánlivě ztracený balon, ten poté předal přes vápno ke Caduovi, ten však kroutil míč směrem od brány, Macík tak tentokrát zasahovat nemusel.
     
    7
    Pavel Šulc dotíral na rozehrávku Macíka, ten nakonec trefil jen jeho záda a Durosinmi následně gól nedal, výsledkem všeho je pouze rohový kop.
     
    8
    Lukáš Kalvach našel ve vápně hlavu Pavla Šulce, který orazítkoval břevno! Branka by nicméně stejně neplatila, jelikož hlavní rozhodčí pískal nedovolený zákrok domácího týmu.
     
    9
    Traoré dobře zrychlil hru přihrávkou na rozběhnutého Jana Kopice, ten vzápětí hledal Pavla Šulce, ten tentokrát ale nepotvrdil svou dobrou formu.
     
    10
    Plzeň má zatím utkání víceméně pod kontrolou, hosté po úvodních dvou minutách přenechali těžiště hry domácím, kteří se snaží rychle vstřelit vedoucí gól. Sigma nejspíše bude spoléhat jen na rychlé protiútoky.
     
    11
    Traoré bojoval u postranní čáry, výsledkem toho je ale pouze autové vhazování pro Olomouc. Miroslav Koubek ale svému svěřenci za jeho počin zatleskal.
     
    12
    Olomouc poprvé v zápase kopala rohový kop, Jan Fortelný rozehrál standardku centrem do vápna, tam ovšem kralovali domácí.
     
    13
    Sampson Dweh přesným pasem našel v útoku Durosinmiho, který šikovně podržel balon. Následně ve středu pole oslovil přihrávkou Lukáše Kalvacha, který se pokoušel střílet, obranný val clonící před ním ale nepropálil.
     
    14
    Jakub Pokorný se srazil s Traorém, dle rozhodčího to bylo nicméně vzájemné a hra tak mohla pokračovat z vesela dál.
     
    15
    Rafiu Adekunle Durosinmi vybojoval míč v pokutovém území, ten posléze předal Pavlu Šulcovi, který chtěl pálil chytře na zadní tyč, ale balon se opět až k Macíkovi nedostal.
     
    16
    Hostům se zatím na útočné polovině hřiště moc nedaří. A nic se na tom nezměnilo ani tentokrát, kdy po špatné přihrávce skončil míč v zámezí poblíž domácí střídačky.
     
    17
    Sampson Dweh výborně zahrál balon nůžkami, ten si posléze zpracoval Durosinmi, který byl následně faulován. Plzeň bude mít k dispozici standardní situaci.
     
    18
    Lukáš Kalvach posílal míč na zadní tyč, kam si nabíhal kapitán Lukáš Hejda, ten se nicméně k míči skrz dva bránící hráče nedostal.
     
    19
    Šulc se nyní nepohodl s Janem Kopicem u postranní čáry, první jmenovaný balon vracel, ale Kopic byl tu dobu už pryč. Sigma se tak zadarmo dostane k balonu, jak s ním naloží?
     
    20
    Nijak, špatným dlouhým nákopem ho bleskově domácím vrátila. S rozehrávkou pomáhal i brankář Jindřich Staněk, který zatím žádnou práci ve své bráně neměl.
     
    21
    Kalvachovi nevyšla přihrávka, míč se chopil Lukáš Juliš, který na hraně vápna našel ještě lépe postaveného Jana Fortelného, jeho ž tečovaná rána nadělala Staňkovi menší problémy.
     
    22
    Olomouc se na malou chvíli probudila a po hezké narážečce měl další šanci Pospíšil, v poslední možné chvíli ale netrefil balon a rázem bylo po šanci. Domácí bez problémů odkopli míč do bezpečných vod.
     
    23
    Zmrzlý si vzal míč pro sebe, naběhl s ním až do pokutového území, tam ale velkou díru do světa hostující hráč neudělal.
     
    24
    Poslední minuty patři míč převážně hostům, kteří se snaží zahrozit. Po dalším faulu nyní budou míč šanci ze standardní situace.
     
    25
    Těsně před rozehrávkou ale proběhne ještě přestávka na občerstvení. I v Plzni dnes panuje opravdu parné počasí, teploty jsou nad třiceti stupni, pro hráče tedy nic závidihodného hrát v takovém počasí.
     
    26
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
    ze hřiště odchází Jakub Pokorný, přichází Lukáš Vraštil.
     
    27
    Vodháněl konečně dostal prostor k rozehrávce volného přímého kopu. Hosté i po něm zůstanou u míče, na řadě bude tentokrát rohový kop.
     
    27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Fotbalová fantazie v podání hostujícího celku. JURAJ CHVÁTAL dostal balon přímo na volej na hranici pokutového území a jeho bomba s pomocí teče skončila až za zády bezmocného Jindřicha Staňka.
    27. Juraj CHVÁTAL - 0:1
     
    29
    Plzeň se pokouší bleskově odpovědět, protože prozatím byla ve většinu času lepším celkem, teď to ale nebylo dle představ domácího trenéra.
     
    30
    Sampson Dweh dlouhým pasem našel rozběhnutého Jana Kopice na pravém křídle, ten posléze chtěl najít hlavu Durosinmiho, přes bránící hráče se k míči ovšem nedostal.
     
    31
    Martin Pospíšil podkopl Cadua na půlicí čáře, pro hostujícího hráče to byl taktický faul, Plzeň se už hnala do otevřené obrany.
     
    32
    Olomouc zatím funguje v obranné fázi velmi dobře, Traoré se nyní pokoušel oslovil Durosinmiho, ten to má proti silné převaze zatím hodně složité.
     
    33
    Po centru z pravé strany ukryl míč bezpečně do svých rukavic brankář Macík.
     
    34
    SIgma se znovu dostala do šance, na pravé straně se uvolnil autor vedoucí trefy Juraj Chvával, jeho centrovaný balon nikoho ze svých spoluhráčů nenašel, vše vyřešil brankář Staněk.
     
    35
    I mistr tesař se někdy utne. Hejdovi proběhl míč pod kopačkou až do autu, hosté se tak znovu zadarmo dostanou k míči, navíc na útočné polovině hřiště.
     
    36
    Jan Fortelný znovu posílal míč do pokutového území a po zásahu Durosinmiho je z toho další rohový kop. Všichni si určitě pamatují, jak dopadl ten minulý.
     
    37
    A Jan Vodháněl i nyní našel svého spoluhráče, tentokrát z toho ale žádné nebezpečí pro branku Staňka nebylo, hlavička z malého vápna šla vedle jeho svatyně.
     
    38
    Po delším časovém úseku se končeně ozvali i domácí. Dweh dalším výborným balon našel v útoku Durosinmiho, ten ale celou situací pohrdl. Poté se pokoušel ještě střílet Pavel Bucha, jeho rána mi ovšem sražená mimo tři tyče.
     
    40
    Plzni se nedaří, navíc domácí dělají jednoduché chyby, které je pak stojí zbytečné síly. Kopic sice nyní našel hlavu Durosinmiho ve pokutovém územi, jeho zakončení ale žádné nebezpečí pro Macíka nevyvolalo.
     
    42
    Domácí nemají kudy, Jan Kopic se snažil odcentrovat, přes bránicí hráče ale balon do vápna nedostal. Navíc jeho sražený pokud nakonec doběhl i brankář Macík, takže z toho není ani rohový kop.
     
    43
    Rafiu Durosimni našel ve vápně volného Lukáše Kalvacha, který měl čas zakončit, ale i jeho ránu na poslední chvíli dokázali Moravané zastavit. Nedlouho poté fauloval kapitán Lukáš Hejda, hosté si tak mohou opět na chvilku oddychnout.
     
    44
    Ibrahim Traoré si nyní sběhl na pravý kraj zálohy, avšak ani on míč do vápna nedostal, tentokrát z toho ale přece jen bude rohový kop.
     
    45
    Plzeň obléhala vápno soupeře a vše končí dalším rohovým kopem, avšak ani tentokrát z toho žádné nebezpečí pro Macíka nebylo.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastaví nad rámec normální hrací doby čtyři minuty.
     
    45+1
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První rána kapitána a domácí v samotném závěru prvního poločasu srovnávají na 1:1. Cadu se uvolnil na pravém křídle, jeho načechraný balon si ve vápně našel LULÁŠ HEJDA a po jeho zásahu skončil míč za zády bezmocného Macíka.
    45+1. Lukáš HEJDA - 1:1
     
    45+3
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To jsou věci panečku, Viktoria za dvě minuty otáčí vývoj utkání na svou stranu. Cadu si tentokrát otevřel kancelář na levé straně, přesnou přihrávkou našel ve vápně PAVLA BUCHU, který napřáhl a ranou k tyči rozradostnil plzeňské fanoušky podruhé.
    45+3. Pavel BUCHA - 2:1
     
    45+4
    A to stále nemuselo být vše, domácí kopali ještě rohový kop, ten už ale obrana Olomouce přečkala bez úhony.
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, který nakonec nabídl hned tři branky. Skóre utkání otevřeli hosté, když se krásně trefil Juraj Chvával, který poslal míč do sítě z voleje. Dlouho to vypadalo, že do šaten půjdou spokojenější hosté, nicméně v samotném závěru Viktoria udeřila a to hned dvakrát. Nejprve srovnal kapitán Lukáš Hejda a za další dvě minuty nedal šanci Macíkovi Pavel Bucha. Na obě trefy přihrával brazilec Cadu. Před námi je jistě ještě zajímavý druhý poločas, který začne po čtvrthodinové přestávce.
     
    Obě mužstva jsou zpět na hrací ploše, pokud slyšíte správně jako já, tak druhý poločas již klepe na dveře.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Lukáš Kalvach poslal dlouhý balon na Durosinmiho, ten se k míči dostal mírně krkolomným způsobem, jeho následný centr ale všechny přelétl. Z druhé strany to tak zkusil Ibrahim Traoré a po jeho přihrávce už musel jít ven z brány Matúš Macík.
     
    48
    Plzeň zkraje druhé půle kontroluje hru a hostům zatím vůbec nepůjčila balon.
     
    49
    Robin Hranáč hledal na levé straně naběhnutého Cadua, avšak stoper Viktorie dal do balonu až příliš mnoho síly a ten tak skončil až už brankáře Olomouce.
     
    50
    Pavel Šulc si po zpracování balonu pomohl dle názoru rozhodčího nedovoleně, hrát tak mohou na chvíli opět hosté z Moravy.
     
    51
    Hlavní rozhodčí poté nechal hostům výhodu, do vápna naběhl obránce Ondřej Zmrzlý a Jindřich Staněk musel do práce a vyrazit ránu na rohový kop.
     
    52
    Ten obrana Viktorie přečkala, avšak Sigma pokračovala v náporu. Kličku na střed hřiště udělal Juraj Chvátal, jenomže vzápětí na malém vápně nikoho nenašel. Odkopávat od své branky tak bude jen brankář Jindřich Staněk.
     
    53
    Na druhé straně hřiště dostal hezký pas do vápna Pavel Bucha, ten se pokoušel balon vrátit zpětnou přihrávkou, jeho úmysl ale nikdo z domácích nevyslyšel.
     
    54
    Jan Kopic dostal pas na pravé křídlo, následně se neunáhlil, všiml si volného Pavla Šulce v pokutovém území, který chtěl předat míč na zadní tyč, Matúš Macík ale jeho úmysl vystihl a míč zachytil do svých rukavic.
     
    55
    Traorému proběhl v hlavě několik myšlenek najednou a pak dopadlo, tak jak si asi nepředstavoval. Poté ještě fauloval Jan Kopic, čímž celá akce Viktorie skončila úplně
     
    57
    Martin Pospíšil dlouhým balon chtěl oslovit Lukáše Juliše na hrotu, jako první byl nicméně u míče brankář Jindřich Staněk, kterým domácí poté pomohl s rozehrávkou.
     
    58
    Další příležitost Sigmy Olomouc je zastavena předčasně, jelikož pomezní rozhodčí odhalil správně ofsajdové postavení hostujících hráčů.
     
    59
    Příležitost pro Olomouc, po faulu Jana Kopice budou hosté kopat standardní situaci.
     
    60
    Jan Fortelný ji kopl na přední tyč, kde kralovali hráči VIktorie, ovšem hosté budou kopat rohový kop.
     
    60
    Po něm se drali Viktoriáni do rychlého brejku, avšak Cadu celou situaci nezakončil dle svých představ.
     
    61
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
    ze hřiště odchází Juraj Chvátal, přichází Jiří Sláma,
    ze hřiště odchází Martin Pospíšil, přichází Filip Zorvan,
    ze hřiště odchází Jan Fortelný, přichází Yunusa Muritala.
     
    62
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Rafiu Adekunle Durosinmi, přichází Tomáš Chorý.
     
    63
    Jan Vodháněl byl poslán velmi ostře k zemi, dle rozhodčího ale čistým způsobem, hrát tak mohou opět domácí.
     
    64
    Ibrahim Traoré ztratil balon, dobře se vrátil Pavel Bucha, který chtěl míč předat Staňkovi, avšak míč vůbec netrefil a z celé situace je pro hosty zadarmo rohový kop.
     
    65
    Viktoria si ale poradila znamenitě a Olomouc do žádného zakončení nepustila. Naopak následně byl na půlicí čáře faulován Tomáš Chorý.
     
    66
    Cadu se snažil prostrčit míč mezi dvěma obránci na Pavla Buchu, to se mu nicméně nepovedlo. Viktoria bude nicméně alespoň vhazovat míč zpět do hry.
     
    67
    Z druhé strany se dostal k centru přes bránícího hráče Jan Kopic, ten však trefil jen místo, kde byl bez ataku připraven zasáhnout Matúš Macík.
     
    68
    Yunusa Muritala tvrdě dohrál Lukáše Hejdu, jehož křik musel být slyšet snad až na plzeňské náměstí. Vypadá to ovšem, že domácí kapitán bude v pořádku.
     
    69
    Pavel Šulc výborným napadáním získal míč pro své mužstvo. Přímo před zraky Miroslava Koubka budou Západočeši vhazovat.
     
    70
    Nicméně než k tomu dojde, tak i ve druhém poločase dává hlavní rozhodčí možnost oběma týmům se občerstvit.
     
    71
    Tomáš Chorý získal pro své barvy rohový kop. Ten rozehrál opět Lukáš Kalvach, na zadní tyči našel hlavu stoper Sampsona Dweha, ten ale minul zařízení.
     
    73
    Po přihrávce Zorvana se snažil vypálil z otočky Muritala, ale jeho pokus skončil nad brankou Staňka.
     
    73
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Ibrahim Traoré, přichází Adam Vlkanova.
     
    74
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Pavel Šulc, přichází Jan Kliment.
     
    75
    Lukáš Kalvach udělal dobrým pohybem prostor k odcentrování Janu Kopicovi, tomu se přihrávka ovšem příliš nepovedla.
     
    76
    Viktoria rozehrála nařízený volný přímý kop centrem na Chorého, ten vrátil míč na malé vápno, tam si však Robin Hranáč proti brankáři Macíkovi počínal nedovoleně.
     
    77
    Hra se začíná více kouskovat, Lukáš Hejda takticky zastavil u postranní čáry, přímo před zraky rozhodčího, Jana Vodháněla.
     
    78
    Dnešní utkání sleduje 9114 diváků.
     
    79
    Jiří Sláma dostal prostor si připravit míč a vzápětí někoho ze svých spoluhráčů oslovit ve vápně. Hostující hráč ale našel jen prostor, kde byl Jindřich Staněk, ten mu za přihrávku galantně poděkoval.
     
    80
    Před námi je závěrečných deset minut hry normální základní hrací doby. Lukáš Juliš měl nyní na kopačce vyrovnání, avšak zadní tyč nedokázal ideálně zavřít.
    80. Zmrzlý měl na noze vyrovnání
     
    82
    Olomouc se opět dokázala zvednout, během krátké doby přilétlo do vápna Viktorie několik zajímavých centrů, avšak přímé zakončení z toho zatím nebylo.
     
    83
    Plzeň už má opět míč pod kontrolou na útočné polovině hřiště, mezitím Václav Jílek připravuje poslední střídání.
     
    83
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
    ze hřiště odchází Lukáš Juliš, přichází Amasi Emmanuel Moses.
     
    84
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Cadu, přichází Erik Jirka.
     
    85
    Nad Plzní se nám rozpršelo, komu přinese déšť více štěstí? Zatím jsou blíže třem bodům domácí, kteří stále vedou nad svým soupeřem 2:1.
     
    86
    Lukáš Kalvach se efektně uvolnil na levé straně, poté ale celou akci zastavil a navíc zbytečně i fauloval. Matúš Macík bude odkopávat míč od své branky.
     
    87
    Velká komplikace pro Sigmu Olomouc. Adam Vlkanova mohl jít sám na bránu, vysoký balon ale rukou zastavil Lukáš Vraštil, za což nemohlo přijít nic jiného, než červená karta.
    87. “Házenkář” Vraštil hrábl po míči a zastavil brejk. Červená karta!
     
    88
    Hlavní rozhodčí celou věc ještě rychle konzultoval s videorozhodčím, ten mu nicméně dal bleskově za pravdu.
     
    89
    Vše tedy hraje do karet plzeňské Viktorie. Navíc po dalším faulu budou domácí rozehrávat míč na útočné polovině.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastaví ve druhém poločasu nad rámec normální hrací doby ještě čtyři minty.
     
    90+1
    Tomáš Chorý velmi chytře šetří čas u rohového praporku, domácí už se asi více do zakončení hnát nebudou. Ale neměli by zapomenout na zápas s Hradcem, i tady šetřili čas a pak přišel v posledních vteřinách krutý trest.
     
    90+2
    Míč stále daleko od branky Jindřicha Staňka. Hosté už musí hrát vše na riziko.
     
    90+3
    Jenomže domácí nedávají hráčům Olomouce ani kousek prostoru k jakémukoliv centru, či dokonce ohrožení branky. Stále je míč bezpečně na útočné polovině Viktorie.
     
    90+3
    Adam Vlkanova trefil ruku bránícího hráče v pokutovém území, avšak penalta se pískat nebude.
     
    90+4
    Rohový kop z toho nicméně byl a po něm nadále domácí šetři čas u rohového praporku, výbornou práci tam odváděl Tomáš Chorý, který byl navíc i faulován za cenu žluté karty.
     
    90+4
    Žlutá karta pro tým SK Sigma Olomouc (Jan Navrátil).
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, Viktoria Plzeň poráží na svém trávníku Sigmu Olomouc 2:1 a jde na třetí místo v tabulce, právě před svého dnešního soupeře. Všechny tři trefy padly dnes v prvním poločase. Hosty poslal do vedení nádhernou ránou Chvátal, avšak Viktoriáni v nastaveném čase přispěchali s odpovědí a to hned dvojitou. Góly Hejdy a Buchy totiž dělilo pouhé dvě minuty.
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:10.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku nedělního odpoledne se s vámi loučím a u dalších přenosů se opět budu těšit, na shledanou. (16:58:25)

    Jakub Štěrba

    Branky: 45+1. Hejda (Cadu), 45+3. Bucha (Cadu) – 27. Chvátal (Vodháněl)

    Karty:   90+4. Navrátil (OLO)   87. Vraštil (OLO)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:10.
    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Hejda (C), Hranáč, Dweh – Kopic, Bucha, Kalvach, Traoré (73. Vlkanova), Cadu (84. Jirka) – Šulc (74. Kliment), Durosinmi (62. Chorý).
    Náhradníci: Jedlička, Tvrdoň – Paluska, Řezník, Mosquera, Jemelka, Holík.

    Trenér: Miroslav Koubek.

    SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal (61. Sláma), Beneš (C), Pokorný (26. Vraštil), Zmrzlý – Fortelný (61. Muritala), Ventúra, Pospíšil (61. Zorvan) – Navrátil, L. Juliš (83. Moses), Vodháněl.
    Náhradníci: Digaňa – Breite, Kramář, Přichystal.

    Trenér: Václav Jílek.

    Rozhodčí: Berka – Matoušek, Pečenka.

    Diváci: 9114
    bahis siteleri