Mountfield HK – Liberec 2:3 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Středa 30.08.2023, 13:15 • malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    63:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bělohorský dokonává svůj hattrick v prodloužení! Páleník vedl slibný hradecký protiútok 2 na 1, neskutečným defenzivním zákrokem v leže se však blýskl Lukáš Kachlíř, který tak započal libereckou odezvu. Puk si nabral na hokejku ŠIMON BĚLOHORSKÝ, projel otevřené kluziště a zakončil po forhendovém blafáku zkušeně mezi nohy Záruby. Bez asistence.
     
    59:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají 14 vteřin před koncem. Nahození od modré vyrazil Záruba betonem pouze k ŠIMONOVI BĚLOHORSKÉMU, kterýv infarktovém závěru přidal střelou do prázdné branky svůj druhý gól v zápase. Asistence: Jakub Seidl, Lukáš Ehrenberger.
     
    53:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jedem z nejaktivnějších střelců hostů se přece jen prosadil! Pěknou kombinaci svedla na levé straně kluziště trojice Kachlíř-Krajdl-Bělohorský, na konci celé akce byl právě ŠIMON BĚLOHORSKÝ, který z levého kruhu přesně vypálil a snížil na rozdíl jedné branky. Asistence: Dominik Krajdl, Lukáš Kachlíř.
     
    47:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec přidává druhou branku a směřuje za vítězstvím v dnešním utkání! FILIP KLÍMA čerpal z dobré práce spoluhráčů u mantinelu a nakonec ukořistil puk v rohu kluziště. Chytře si přehodil kotouč na bekhend a z úhlu překonal Charváta střelou pod horní tyč. Asistence: Josef Janeček.
     
    20:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradečtí rychle po příchodu ze šaten otevírají skóre! Tobiáš Vítek projel pravou stranou kluziště a chytře přehrál puk k levé tyčce, kde hladově čekal ONDŘEJ PÁLENÍK, který uklidil puk do odkryté sítě. Asistence: Tobiáš Vítek, Patrik Hendrych.

    Dominik Jarka

    Branky a nahrávky: 21. Páleník (Vítek, Hendrych), 47. Klíma (Janeček) – 54. Bělohorský (Krajdl, Kachlíř), 60. Bělohorský (Seidl, Ehrenberger), 64. Bělohorský


    Mountfield HK: Záruba (Petřík) – Studnický, Forejtek, Wališ, Vencl, Janeček, Pánek – Páleník, Vítek (C), Hendrych, Klíma, Hornych, Holoubek, Václavíček, Koklar, Frolík
    Trenér: Jiří Janoušek mladší

    Bílí Tygři Liberec: Charvát (Hrášek) – Ehrenberger, Kachlíř, Hrouda, Seidl, Stromský (C), Sanejstr, Fiala – Bělohorský, Krajdl, Bajer, Šejc, Kratochvíl, Kučera, Šmucr, Pekr, Choma, Hrabčák
    Trenér: Mlian Plodek
    bahis siteleri