Mountfield HK – Liberec 2:3 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Středa 30.08.2023, 13:15 • malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    63:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bělohorský dokonává svůj hattrick v prodloužení! Páleník vedl slibný hradecký protiútok 2 na 1, neskutečným defenzivním zákrokem v leže se však blýskl Lukáš Kachlíř, který tak započal libereckou odezvu. Puk si nabral na hokejku ŠIMON BĚLOHORSKÝ, projel otevřené kluziště a zakončil po forhendovém blafáku zkušeně mezi nohy Záruby. Bez asistence.
     
    61:32
    Velkou šancí pohrdl i Páleník, když nedokázal zakončit před brankářem včas.
     
    60:49
    Páleník našel zpoza branky úplně volného Hendrycha, ten ale míjí levou tyč.
     
    59:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají 14 vteřin před koncem. Nahození od modré vyrazil Záruba betonem pouze k ŠIMONOVI BĚLOHORSKÉMU, kterýv infarktovém závěru přidal střelou do prázdné branky svůj druhý gól v zápase. Asistence: Jakub Seidl, Lukáš Ehrenberger.
     
    53:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jedem z nejaktivnějších střelců hostů se přece jen prosadil! Pěknou kombinaci svedla na levé straně kluziště trojice Kachlíř-Krajdl-Bělohorský, na konci celé akce byl právě ŠIMON BĚLOHORSKÝ, který z levého kruhu přesně vypálil a snížil na rozdíl jedné branky. Asistence: Dominik Krajdl, Lukáš Kachlíř.
     
    51:13
    Hendrych se proháčkoval do brankoviště Charváta, při zakončení byl už ale příliš blízko, takže puk v síti nekončí.
     
    47:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec přidává druhou branku a směřuje za vítězstvím v dnešním utkání! FILIP KLÍMA čerpal z dobré práce spoluhráčů u mantinelu a nakonec ukořistil puk v rohu kluziště. Chytře si přehodil kotouč na bekhend a z úhlu překonal Charváta střelou pod horní tyč. Asistence: Josef Janeček.
     
    38:55
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Forejtek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    38:55
    Další magický zákrok Záruby! Hrabčák poslal ukázkovou nahrávku na hůl Pekra, který zakončoval do odkryté sítě. Najednou se ale před ním zjevil Záruba, který bleskovým přesunem zachytil puk na brankové čáře.
     
    34:52
    Šejc i Hrouda se ocitli v dalších obrovských gólových příležitostech, Záruba dnes ale v brance září a drží si zatím nulu. Šejc nejprve zavěsil ze středu puk pod horní tyč, Hrouda zblízka zvolil forhendový blafák zakončený přizvednutím touše k levé tyči. Na Zárubu je ale zatím hostující ofenziva krátká.
     
    33:30
    Bělohorský nemůže uvěřit, jak teď puk neskončil v síti. Záruba byl už znovu zdánlivě pokořen střelou na přední tyč, tentokrát ho zachránil šťastný odraz od vlastní brusle.
     
    33:10
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Forejtek – 2 min., podrážení.
     
    29:28
    Kučera byl na konci přečíslení 3 na 2, když z úhlu dobře poslal puk do protipohybu Záruby. Na pokus hradecký brankář nedokázal zareagovat, nakonec ho ale zachránila tyč.
     
    22:59
    Neskutečný zákrok Záruby podpořen obětavou prací domácí obrany. Záruba vyrážečkou zareagoval na jedovatý pokus z pravého kruhu. Puk poté dokázal dostat z brankoviště i za pomocí hradecké defenzivy.
     
    22:21
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Wališ – 2 min., podrážení.
     
    20:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradečtí rychle po příchodu ze šaten otevírají skóre! Tobiáš Vítek projel pravou stranou kluziště a chytře přehrál puk k levé tyčce, kde hladově čekal ONDŘEJ PÁLENÍK, který uklidil puk do odkryté sítě. Asistence: Tobiáš Vítek, Patrik Hendrych.
     
    13:25
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Kratochvíl – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    10:20
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Vencl – 2 min., hákování.
     
    03:44
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Šejc – 2 min., podrážení.
     
    02:29
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Koklar – 2 min., hákování.

    Dominik Jarka

    Branky a nahrávky: 21. Páleník (Vítek, Hendrych), 47. Klíma (Janeček) – 54. Bělohorský (Krajdl, Kachlíř), 60. Bělohorský (Seidl, Ehrenberger), 64. Bělohorský


    Mountfield HK: Záruba (Petřík) – Studnický, Forejtek, Wališ, Vencl, Janeček, Pánek – Páleník, Vítek (C), Hendrych, Klíma, Hornych, Holoubek, Václavíček, Koklar, Frolík
    Trenér: Jiří Janoušek mladší

    Bílí Tygři Liberec: Charvát (Hrášek) – Ehrenberger, Kachlíř, Hrouda, Seidl, Stromský (C), Sanejstr, Fiala – Bělohorský, Krajdl, Bajer, Šejc, Kratochvíl, Kučera, Šmucr, Pekr, Choma, Hrabčák
    Trenér: Mlian Plodek
    bahis siteleri