Mountfield HK – K. Vary 3:2 (kon.) | Zlín – Jihlava 5:0 (kon.) | Č. Budějovice – Litvínov 6:3 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Olomouc – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Pardubice – Třinec 2:4 (kon.)
Přerov – Vítkovice 4:2 (kon.) | Sparta – Liberec 4:5 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:3 (0:0, 4:1, 2:2)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 31.08.2023, 16:00 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
    59:57 Filip PETRÁSEK - 6:3
     
    59:57
    České Budějovice právě vstřelily branku! Nyní už je to definitivní, domácí zvítězí, jelikož se trefují do prázdné branky! Pouhé tři vteřiny před koncem duelu dostal kotouč za brankovou čáru FILIP PTERÁSEK. Bez asistence.
    55:54 Ondřej POSTL - 5:3
     
    55:54
    Litvínov právě vstřelil branku! Ale pozor, Litvínov se trefuje dokonce ve vlastním oslabení! Severočeši předvedli skvělé napadání. Na konci celé akce byl ONDŘEJ POSTL, jenž byl na středu hřiště úplně sám a zblízka překonal Maříka. Asistence: Adam Werner a Jakub Bednařík.
    49:05 Marcel KŘÍŽ - 5:2
     
    49:05
    České Budějovice právě vstřelily branku! Celkem nenápadná akce, ovšem Jihočeši z ní střílejí dnes už pátou branku a berou si tříbrankové vedení zpět! MARCEL KŘÍŽ měl prostor na pravé straně, a tak vypálil. Nic lepšího nemohl udělat, jelikož jeho střela prolétla až do sítě. Adam Sochor a Adam Gřegořek.
    41:21 Lukáš TŮMA - 4:2
     
    41:21
    Litvínov právě vstřelil branku! A možná z toho bude ještě drama, jelikož hosté snižují na rozdíl dvou branek! Jaroslav Bystřický poslal kotouč na LUKÁŠE TŮMU, který dává svému týmu ještě naději. Asistence: Jaroslav Bystřický a Jakub Bednařík.
    37:08 Adam SOCHOR - 4:1
     
    37:08
    České Budějovice právě vstřelily branku! To už je třetina snů pro Motor, naopak třetina hrůzy pro Litvínov! Martin Willmann našel parádní dlouhou přihrávkou ADAMA SOCHORA, který předvedl bekhendový blafák a střílí svou druhou branku v zápase. Asistence: Martin Willmann.
    31:01 Adam SOCHOR - 3:1
     
    31:01
    České Budějovice právě vstřelily branku! Protože Motor střílí už třetí branku během pěti minut! U levé tyčky se objevil úplně osamocený ADAM SOCHOR, pro něhož nebylo problémem doražení kotouče do poloodkryté sítě. Asistence: Dominik Vachun a Martin Willmann.
    27:16 Vojtěch AULICKÝ - 2:1
     
    27:16
    České Budějovice právě vstřelily branku! S brankami se nám ale nyní doslova roztrhl pytel! Jihočeši totiž během minuty otáčejí stav ve svůj prospěch! Po vyhraném buly zůstal trestuhodně nehlídaný na středu hřiště VOJTĚCH AULICKÝ, jehož rána z první málem protrhla síť. Asistence: Matyáš Humeník a Martin Willmann.
    26:46 Adam GŘEGOŘEK - 1:1
     
    26:46
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jenže po necelé minutě je zase srovnáno! Martin Willmann prostrčil kotouč na ADAMA GŘEGOŘKA, který si udělal útočný výlet a rychlou kličkou poslal kotouč do sítě. Asistence: Martin Willmann a Petr Pospíchal.
    26:03 Matěj HORA - 0:1
     
    26:03
    Litvínov právě vstřelil branku! Posléze se ovšem hosté usadili v pásmu a kombinovali. Nakonec je z toho využitá přesilová hra a první gól zápasu! Matěj Maštalířský posunul kotouč na modrou, kde se do něj z první opřel MATĚJ HORA, jehož bomba z první končí bezpečně v síti. Asistence: Matěj Maštalířský a Dominik Čech.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 27. Gřegořek (Willmann, Pospíchal), 28. Aulický (Humeník, Willmann), 32. Sochor (Vachun, Willmann), 38. Sochor (Willmann), 50. M. Kříž (Sochor, Gřegořek), 60. Petrásek – 27. M. Hora (Maštalířský, Čech), 42. L. Tůma (Bystřický, Bednařík), 56. O. Postl I (Werner, Bednařík)


    HC Motor České Budějovice: Mařík (Schacherl) – Lukáš, Vachun, Placek, Březina (C), Willmann (A), Buzek, Gřegořek – Pitel (A), Petrásek, Kotous – Seidl, Hoch, Šimon – Sochor, Humeník, Pospíchal – Aulický, Mojsejev, M. Kříž.
    Trenér: Radim Skuhrovec

    HC VERVA Litvínov: Stránský (Kubík) – Bystřický, Zachariáš, Prokeš, Werner, Vyhlídal, M. Hora (A) – Dohnal, Čech (C), Peroutka – Maštalířský, Ducháček, Scafari – Vishneuski, O. Postl I, L. Tůma – Špaček, Bednařík.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Šperl, Hacaperka – Jindra, Rubáš

    Diváci: 167
    bahis siteleri