Trnava – Žilina 0:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Podbrezová 3:2 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
3:2 (1:0)
FK Železiarne Podbrezová
sk Neděle 03.09.2023, 18:00Niké liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Slovan dal gól!
    Neuveriteľný záver tohto stretnutia, najprv obrat Podbrezovej a teraz obrat Slovana, ktorý znova vyhráva. TIGRAN BARSEGHJAN po nakopnutej lopte Bajriča vyhral hlavičkový súboj s Grešákom, následne obišiel aj Ludhu a zakončil do prázdnej brány.
     
    90+2
    Slovan dal gól!
    Lovat centroval zo štandardnej situácia ďaleko od brány, loptu poslal do ohňa, kde najvyššie vyskočil GURAM KAŠIA a hlavičkoval do pravej časti brány.
     
    87
    Podbrezová dala gól!
    Tak toto je studená sprcha pre domáci Slovan, ktorý inkasuje aj druhý gól a prehráva. Opäť v tom má prsty Kováčik, ktorý poslal od pravej postrannej čiary výborný center, MAREK KRISTIÁN BARTOŠ hlavičkoval a lopta sa od trávnika odrazila pod hornú žrď. Borjan tomu nemôže uveriť.
     
    78
    Podbrezová dala gól!
    Slovan zahodil niekoľko gólových šancí a teraz sa mu to vypomstilo. Prepadol v strede poľa, Kováčik prudkou kolmicou našiel v pokutovom území MARKA OSEIA ASSINORA, ktorý si prvým dotykom loptu spracoval do pohybu a druhým dotykom krížnou strelou rozvlnil sieť za Borjanom.
     
    22
    Slovan dal gól!
    TIGRAN BARSEGHJAN zvládol ťažký súboj s Grešákom, narazil si loptu s Pauschekom a potom z hranice pokutového územia vyslal ľavačkou krížny pokus do pravej hornej časti Ludhovej brány, ktorý bol bez šance.

    Daniela Mesíková

    Branky: 22. Barseghjan (Pauschek), 90+2. Kašia (Lovat), 90+4. Barseghjan (Bajrić) – 78. Assinor (Kováčik), 87. Bartoš (Kováčik)

    Karty:   26. Barseghjan (SBA), 71. Lichý (SBA), 90+5. Strelec (SBA) – 36. Grešák (POD), 90+3. Assinor (POD)


    ŠK Slovan Bratislava: Borjan – Pauschek, Kašia (C), Bajrić, Vojtko (61. Lovat) – Lichý (72. Kucka), Kankava (79. Tolić), Savvidis – Barseghjan, Abubakari (72. Marcelli), Čavrić (61. Strelec).
    Náhradníci: Hrdina – Blackman, Sharani, Wimmer.

    FK Železiarne Podbrezová: Ludha – Bartoš, Oravec, Grešák – Kováčik, Paraj, Bakaľa (C) (71. Špyrka), Talakov (46. Ďatko) – Galčík (80. Blahút), Kabongo (59. Kuzma), Ridwan (59. Assinor).
    Náhradníci: A. Danko, Macej – Bajo.

    Rozhodčí: Micheľ – Bednár, Vorel
    bahis siteleri