Třinec – Mnichov cz 0:2 (kon.) | Mannheim – Salzburg 3:2 (kon.) | Aalborg – Rauma 2:6 (kon.)
Vítkovice – Rapperswil cz 4:1 (kon.) | Skellefteå – Pardubice cz 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
EHC Red Bull Mnichov
Neděle 03.09.2023, 15:00 • Werk arena, Třinec • Hokejová Liga mistrů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Nakonec je to trochu podle očekávání jen třinecký hráč – Daniel Voženílek (TRI) dostává trest za hrubost. Oceláři tedy dohrají zápas v oslabení. Trest odpýkává Oskar Haas.
     
    42:50
    Daňův postup z obranné třetiny dopředu byl zdržet za cenu faulu. Dalším vyloučeným hráčem mnichovského týmu je Markus Eisenschmid (RBM), který dostal trest za držení. Oceláři mají k dispozici pátou přesilovku.
     
    40:38
    Hosté následně sice vyčistili pásmo, ale bylo to s faulem. Za podrážení je vyloučen Nicolas Krämmer (RBM).
     
    36:02
    Současně byli vyloučení Chris DeSousa (RBM) a Adam Smith (TRI). Oba kohouti dostali menší trest za hrubost.
     
    22:50
    Hostující Trevor Parkes (RBM) zasáhl Mariana Adámka ve středním pásmu vysokou holí a je z toho třetí přesilovka pro domácí.
     
    19:13
    Rozhodčí nakonec vyhodnotili, že adekvátním trestem pro faul jsou dvě minuty. Markus Eisenschmid (RBM) tak odsedí menší trest.
     
    14:56
    Uvidíme, jak se změní momentum zápasu teď. Konrad Abeltshauser (RBM) je vyloučen za podrážení a přesilovku si zahrají i domácí.
     
    07:05
    Oceláři budou opět prožívat příběh, který je stál vícebodový zisk z pátečního zápasu. Patrik Hrehorčák (TRI) přesekl jednomu ze svých soků hůl a domácí budou hrát 53 sekund ve třech proti pěti.
     
    05:58
    Hosté ale drželi dál pásmo a domácí byli v úzkých. V této situaci se Adam Smith (TRI) provinil prvním faulem zápasu, když byl vyloučen za podrážení.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 52. McKiernan (Varejcka, Parkes), 58. Eder


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Švančara) – Polášek, A. Smith, Kundrátek, J. Jeřábek, Nedomlel, M. Adámek, F. Haman – Voženílek, P. Vrána (C), Pánik – M. Daňo, L. Hudáček (TS), A. Nestrašil (A) – Wałęga, Miloš Roman, Hrehorčák – Kurovský, Čacho, Dravecký (A) – Haas.
    Trenér: Zdeněk Moták

    EHC Red Bull Mnichov: Niederberger (Allavena) – Blum, Almquist, McKiernan, MacWilliam, Bittner, Abeltshauser (A), Weber – Ortega (TS), B. Smith (A), Krämmer – DeSousa, Hager (C), Kastner – Oswald, Eder, Varejcka – Parkes, Street, Eisenschmid – Heigl.
    Trenér: Toni Söderholm

    Rozhodčí: Kika, Šindel – Svoboda, Šimánek
    bahis siteleri