Vyškov – Prostějov 4:3 (kon.) | Líšeň – Vlašim 2:2 (kon.) | Kroměříž – Olomouc B 1:2 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
2:2 (1:1)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Sobota 16.09.2023, 16:30 • SK Líšeň • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je ADRIÁN ČERMÁK. Obrovská radost na brněnských tribunách. Domácí fotbalista měl sice pořádnou porci štěstí, neboť Vágner jeho střelu vystihl, ale nedosáhl na ní.
     
    76
    Vlašim právě vstřelila branku! A je to tady, hosté se skutečně dočkali zasloužené odměny. Líšeň se jen bránila a čekala na pohromu. Ta se dostavila nyní a po centru Singhateha se hlavičkou prosadil DANIEL ŠMIGA. Co mu nevyšlo dvakrát před malou chvílí, si teď naplno vychutnal přesným zakončením k zadní tyči Veselého brány.
     
    44
    Vlašim právě vstřelila branku! V závěru poločasu je vyrovnáno. Nejprve si na prudký centr naběhl Šmiga, který trefil hlavičkou pouze tyč, ovšem akce pokračovala a odraženého míče si rychle všiml EBRIMA SINGHATEH a zakončil prakticky do prázdné brány – 1:1.
     
    28
    Líšeň právě vstřelila branku! Jo, tak tohle přátelé byla slušná paráda. ADRIÁN ČERMÁK si vzal na starost trestný kop a ze zhruba dvaadvaceti metrů zakroutil míč krásně pod břevno. Vágner se natahoval marně – 1:0.

    Roman Zajíček

    Branky: 28. Čermák, 89. Čermák (pen.) – 44. Singhateh, 76. Šmiga

    Karty:   60. Otrísal (LIS), 80. M. Jeřábek (LIS), 84. Sokol (LIS) – 38. Singhateh (VLA), 56. Nogha (VLA)


    SK Líšeň 2019: Veselý – Otrísal, M. Jeřábek (C), Joković, Lutonský – Čermák – Polášek (77. Vlasák), Aldin (64. Matocha), Machalík (90. Mionić), Sokol – Vandas (64. Tauš).
    Náhradníci: Marek – Mezera, Pašek.

    Trenér: Milan Valachovič

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Onije, Kričfaluši, Breda (C), Sanneh (77. Musil) – Labík, Nogha – Šubert (90. Tavares), Singhateh, Šmiga (77. Toula) – Biegon (46. Lacík).
    Náhradníci: M. Kolář – Šimeček, Janda.

    Trenér: Martin Hyský

    Rozhodčí: Kvítek – Machač, Novák

    Diváci: 658
    bahis siteleri