Třinec – Hlučín 0:0 (kon.) | Frýdlant n/O – Zlín B 0:2 (kon.) | Hodonín – Slovácko B 2:0 (kon.)
Uh. Brod – Bohunice 1:0 (kon.) | Frýdek-Místek – Rosice 1:1 (kon.) | Blansko – Zlínsko 1:0 (kon.)
konec
FK Třinec
0:0 (0:0)
FC Hlučín
Sobota 16.09.2023, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Moravskoslezská fotbalová liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ze stadionu Rudolfa Labaje je to vše, děkuji vám za pozornost a pokud ještě máte chuť na fotbal, mohu vás pozvat k zápasu Fortuna:ligy mezi Karvinou a Teplicemi. I tento zápas budete moci sledovat formou online přenosu. Od klávesnice se s vámi loučí Igor Mainka. (12:11:44)
     
    Co tento výsledek znamená v tabulce? Třinec se po zisku bodu posunul na šesté místo před Frýdek-Místek, postoupil i Hlučín, který je o skóre na čtvrtém místě před Zlínskem. Všichni ostatní ale mají zápas 8. kola před sebou.
     
    Ani jeden z týmů se dnes nemůže těšit z vítězství. Vyrovnaný souboj divákům nenabídl gólový moment, a tak se oba celky musí smířit se ziskem jednoho bodu za bezgólovou remízu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V závěru zápasu mohl rozhodnout o vítězství Hlučína střelou zpoza šestnáctky Praus, ale o pár decimetrů minul pravou tyč třinecké branky.
     
    90+3
    Nepřesný nákop Braka zachytili hráči Hlučína, třinecký obránce tím naštval domácí fanoušky, kteří čekali víc než bezbrankový stav.
     
    90+1
    Druhá půle bude prodloužena minimálně o tři minuty.
     
    90
    Z rohového kopu nenastalo pro domácí defenzívu žádné nebezpečí, Třinečtí se v klidu ubránili, navíc zamířili do protiútoku, který skončil neslavně.
     
    90
    Kania zkoušel vystřelit zpoza šestnáctky přes Samiece, sražený míč ještě ve skluzu zkusil odvrátit Omasta, ale neuspěl. Rohový kop pro Hlučín.
     
    89
    Na druhé straně Omasta pohlídal centr Ptáčka z pravého kraje, který prolétl pokutovým územím, ale hlučínský hráč byl od míče daleko.
     
    89
    Holík postupoval středem před pokutové území, kde viděl na pravé straně dobře postaveného Brodzianského, jenže jeho centr prolétl vápnem do prostoru, kde nebyl nikdo.
     
    87
    Na druhé straně Bouoli přihrál na pravou stranu Ptáčkovi, jeho centr zamířil vysoko nad bránu.
     
    87
    Holík si vzal přímý kop pro sebe, centrem do pokutového území našel ve vápně Dediče, ale hlavička třineckého útočníka zamířila nad břevno.
     
    86
    Další přímý kop pro domácí, poté co Holíka fauloval Ptáček.
     
    85
    Třinečtí rozehráli roh zajímavě, Holík přihrávkou na přední tyč vybídl k zakončení patičkou Dediče, ale soupeř to vystihl. Poté nastal postupný útok domácího celku, který vyústil až v nepřesný centr Vlachovského z levé strany.
     
    84
    Kania prohrál souboj s Clementem a nabídl soupeři rohový kop.
     
    83
    Dnešní zápas sleduje 233 diváků.
     
    83
    Přímý kop Moučky z pravé strany Třinečtí daleko odkopli, navíc se dostali k útočné akci, kterou si hlučínští obránci pohlídali.
     
    81
    Trenér Pulpit se rozhodl ukončit působení na trávníku Bouguetoutovi, místo něj vyběhl Brodziansky.

    Igor Mainka

    Branky:

    Karty:   44. Holzer (HLU), 56. Tomšů (HLU)


    FK Třinec: Adamuška (C) – Omasta, Brak, Straňák, Vlachovský – Maksić (67. Dedič), Machuča – Bouguetouta (81. Brodziansky), Zinhasovič (60. Holík), Clement – Vučičevič (67. Samiec).
    Náhradníci: Fabisz – Barkov, Bartůněk.

    Trenér: Pulpit.

    FC Hlučín: Murin – Tomšů, Hasala (46. Buchvaldek), Holzer, Kolaska – Moučka, Mládek (C) (60. Cabadaj), Kovala (46. Praus), Kania – Dostál (69. Ptáček), Wala (69. Bouoli).
    Náhradníci: Kolenko – Levčík.

    Trenér: Smetana.

    Rozhodčí: Dorušák – Slabý, Silný.

    Diváci: 236
    bahis siteleri