Havlíčkův Brod – Vsetín 0:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 24.09.2023, 12:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    59:33
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši dávají Bruslařům bůra! Další nedoraz v rozehrávce, který potrestal po výborné nahrávce Meissnera LUKÁŠ VINKLÁREK Asistence: Dominik Meissner.
     
    44:57
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši trestají další chybu Havlíčkova Brodu a troufám si říct, že o vítězi je jasno! Matyáš Fusek vybojoval puk, který předložil DOMINIKU MEISSNEROVI. Ten si přehodil puk na forhend a přehodil beton Humplíka, který si ztečoval puk do sítě! Asistence: Adam Němec a Matyáš Fusek.
     
    35:30
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín využívá další zaváhání domácího souboru a utíkají do tříbrankového vedení! Lukáš Malý posunul puk na ŠTĚPÁNA DROZDA, který z jedničky poslal puk neomylně do levé šibenice! Asistence: Lukáš Malý.
     
    20:37
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši jdou v první minutě druhého dějství do dvoubrankového vedení! Chybnou rozehrávku využil Ondřej Vaculík, který předložil puk ADAMU NĚMCOVI. Ten si zpracoval puk před brankou a zasunul kotouč mezi betony Humplíka! Asistence: Ondřej Vaculík.
     
    13:40
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši se ujímají vedení! Jakub Humplík vychytal na brankové čáře Ondřeje Vaculíka, jenže... Akce hostů pokračovala, ke kotouči se dostal MICHAL KUČNÝ, ten trefil odkrytou klec Havlíčkova Brodu. Asistence: Jiří Zezulka a Štěpán Drozd.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 14. Kučný (Zezulka, Drozd), 21. Němec (Vaculík), 36. Drozd (Malý), 45. Meissner (Němec, Fusek), 60. Vinklárek (Meissner)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Svoboda, Duben, Rasocha, Kopecký, Mečiar, Frantl, Teml (C) – Chromý (A), Čapek (A), Hrodek, Kraučuk, Makovec, Vaněček, Lédl, Kouba, Brožek, Suchý.
    Trenér: Lukáš Bureš

    VHK ROBE Vsetín: Hanzlík (Kocyan) – Lyčka, Dvořáček, Sadílek (C), Kučný (A), Hynek, Noga, Kužel – Meissner, Drozd, Němec, Malý, Paták, Fusek, Vinklárek, Zezulka (A), Chalupa, Vaculík.
    Trenér: Miroslav Barus

    Rozhodčí: Jakub Jančí – Jaroslav Štěrba, Patrik Augusta

    Diváci: 159
    bahis siteleri