Havlíčkův Brod – Vsetín 0:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 24.09.2023, 12:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    59:33
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši dávají Bruslařům bůra! Další nedoraz v rozehrávce, který potrestal po výborné nahrávce Meissnera LUKÁŠ VINKLÁREK Asistence: Dominik Meissner.
     
    58:25
    Jakub Humplík se vytasil se zákrokem, když reagoval na teč Alexandra Patáka.
     
    57:21
    Další nedoraz v obraně Bruslařů, který nevyužil Štěpán Drozd, ten mířil do horních pater, ale branku k jeho smůle přestřelil.
     
    55:10
    Marek Čapek nahrával na Dominika Chromého, který z těsné blízkosti neusměrnil puk za bezmocného Hanzlíka, který byl mimo hru. Kotouč domácí hráč netrefil.
     
    52:23
    Výborná práce Chromého, který prohodil puk mezi obránce na Matyáše Lédla, který zkusil bekhendem mezi betony. Hanzlík opět vítězem nad střelci Bruslařů.
     
    51:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Noga – 2 min., podrážení.
     
    50:53
    Adam Němec absolvoval tvrdý direkt u pravého hrazení, hráč je za pomoci zdravotníka doprovázen na střídačku.
     
    45:47
    Do pětibrankového vedení mohl poslat Vsetín Lukáš Vinklárek, ten si rozpohyboval gólmana, ale Humplík vyškrábl kotouč hokejku a přikryl puk pod lapačku. Nebezpečná situace v podání hostů!
     
    44:57
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši trestají další chybu Havlíčkova Brodu a troufám si říct, že o vítězi je jasno! Matyáš Fusek vybojoval puk, který předložil DOMINIKU MEISSNEROVI. Ten si přehodil puk na forhend a přehodil beton Humplíka, který si ztečoval puk do sítě! Asistence: Adam Němec a Matyáš Fusek.
     
    42:08
    Bruslaři si málem zadělali na problémy, které hosté nevyužili. Humplík vyrazil puk špičkou levého betonu.
     
    39:12
    Dominik Chromý mohl snížit na rozdíl dvou gólů, ale nedokázal propálit gólmana Vsetína. V další šanci byl opět nejproduktivnější Bruslař, ale i tentokrát ostrouhal.
     
    36:11
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lédl – 2 min., krosček.
     
    35:30
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín využívá další zaváhání domácího souboru a utíkají do tříbrankového vedení! Lukáš Malý posunul puk na ŠTĚPÁNA DROZDA, který z jedničky poslal puk neomylně do levé šibenice! Asistence: Lukáš Malý.
     
    33:43
    Martin Kouba, mohl snížit, když puk podjel pod lapačkou Jana Hanzlíka, který si vybral slabou chvilku. Valaši měli teď namále.
     
    31:15
    Dominik Chromý vybojoval puk pro svýho spoluhráče, ale ten netrefil kotouč do brány! Valaši měli teď štěstí.
     
    29:44
    Janu Hanzlíkovi vypadl puk z výstroje, ten zůstal na brankovišti a rybičkou ho chtěl usměrnil Štěpán Hrodek. Ten prohrál souboj s obráncem!
     
    28:13
    Dominik Vaněček mohl snížit, jenže nájezd neproměnil, Hanzlík vytáhl proti střele zápěstím vyrážečku.
     
    27:20
    Aktivní Adam Němec se dostal do přečíslení, nejprve hledal spoluhráče, ale k němu se puk nedostal. Opět ho našel Němec, který trefil připraveného Humplíka.
     
    24:58
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Drozd – 2 min., sekání.
     
    20:37
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši jdou v první minutě druhého dějství do dvoubrankového vedení! Chybnou rozehrávku využil Ondřej Vaculík, který předložil puk ADAMU NĚMCOVI. Ten si zpracoval puk před brankou a zasunul kotouč mezi betony Humplíka! Asistence: Ondřej Vaculík.
     
    18:46
    Přečíslení hostů mohlo přinést druhý gól! Lukáš Malý ujel po levé straně, zamířil, ale překonaného Humplíka zastoupila spojnice tyčí!
     
    15:09
    Opět v akci Němec, který mohl navýšit vedení, ale tentokrát si ho Humplík vychytal, jenž střelu zneškodnil vyrážečkou.
     
    14:28
    Mohlo být vyrovnáno, ale Jan Hanzlík uhájil své království. Gólman Vsetína zalehl puk na brankovišti a k následné dorážce se nikdo nedostal.
     
    13:40
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši se ujímají vedení! Jakub Humplík vychytal na brankové čáře Ondřeje Vaculíka, jenže... Akce hostů pokračovala, ke kotouči se dostal MICHAL KUČNÝ, ten trefil odkrytou klec Havlíčkova Brodu. Asistence: Jiří Zezulka a Štěpán Drozd.
     
    11:49
    Brejk v podání hostů končí ztečovaním do ochranné sítě. Humplík nemusel zasahovat.
     
    10:12
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Lyčka – 2 min., podrážení.
     
    08:04
    Důležité okamžiky pro Jakuba Humplíka, který obstál v důležité zkoušce, kdy vychytal postupně Vaculíka s Němcem. Vsetínu roste sebevědomí.
     
    05:59
    Ondřej Vaculík vystihl nahrávku, nahrál puk na Adama Němce, který střílel do horních pater branky. Humplík si poradil ramenem.
     
    03:00
    Daniel Dvořáček nahazoval puk, který před Humplíkem nebezpečně tečoval Ondřej Vaculík. Kotouč skončil mimo pravou tyč!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 14. Kučný (Zezulka, Drozd), 21. Němec (Vaculík), 36. Drozd (Malý), 45. Meissner (Němec, Fusek), 60. Vinklárek (Meissner)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Svoboda, Duben, Rasocha, Kopecký, Mečiar, Frantl, Teml (C) – Chromý (A), Čapek (A), Hrodek, Kraučuk, Makovec, Vaněček, Lédl, Kouba, Brožek, Suchý.
    Trenér: Lukáš Bureš

    VHK ROBE Vsetín: Hanzlík (Kocyan) – Lyčka, Dvořáček, Sadílek (C), Kučný (A), Hynek, Noga, Kužel – Meissner, Drozd, Němec, Malý, Paták, Fusek, Vinklárek, Zezulka (A), Chalupa, Vaculík.
    Trenér: Miroslav Barus

    Rozhodčí: Jakub Jančí – Jaroslav Štěrba, Patrik Augusta

    Diváci: 159
    bahis siteleri