Jihlava – Třinec 3:4 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Plzeň 6:3 (kon.) | Pardubice – Přerov 8:2 (kon.)
Zlín – Mountfield HK 2:8 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 3:4 (1:2 po s.n.) | Slavia – Sparta 2:1 (po pr.)
Liberec – Tábor 1:3 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Poruba – Vítkovice 4:0 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 28.09.2023, 12:15 • Veřejné sportoviště pro zimní sporty, Jihlava • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    Já se odsud z Jihlavy s vámi loučím a přeji hezký zbytek svátečního dne. (14:47:47)
     
    V Jihlavě je dobojováno! Dlouhou bitvu rozhodla až pátá série samostatných nájezdů, ve kterých přidal rozhodující trefu Jakub Blahuta. Oceláři si tak vybojovali druhý bonusový bod.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Oceláři Třinec.
    Střela JAKUBA BLAHUTY mířila přesně mezi nohy gólmana Štěbetáka a díky tomu se Oceláři mohou radovat z vítězství.
     
    5. série
    1:2
    Jakub BLAHUTA proměňuje.
     
    5. série
    1:1
    Oliver FINK proměňuje.
     
    4. série
    0:1
    René ŘEHÁK proměňuje.
     
    4. série
    0:0
    David ZMRHAL neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Michal RYBNIKÁR neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Radek NEJEDLÝ neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Matěj WEISS neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Daniel KYTKA neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Dominik ŘÍPA neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Štěpán ADAMEC neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    V následující pětiminutovce bylo množství šancí vidět na obou stranách. Přesto žádná z nich nevedla ke gólové trefě. Po krátké přestávce tak budou k vidění samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:08
    Domácí tým se nadále drží na puku, Dopředu se probil Ondřej Chvátal, jehož ránu zastavil bránící hráč Třince. Toho využil David Lukas Holub k brejku na opačný konec kluziště. S ním si ale poradil Štěbeták.
     
    63:17
    David Zmrhal rozjel další šanci svého týmu. Ve středním pásmu ale narazil na dvoučlennou třineckou obranu, která jej povalila na led a naopak Oceláři se vydali do brejku.
     
    62:33
    Oceláři se vrátili zpět do vlastní třetiny a znovu se pokoušejí o klidnou rozehrávku.
     
    61:31
    Dominik Řípa v akci podruhé! Na střed obdržel přesný pas z levého rohu kluziště a z první jej napasoval směrem na branku. K jeho smůle ale pouze rozezvonil břevno jihlavské svatyně.
     
    60:40
    Hosté z Třince si dokázali puk převzít do své moci. O rozehrávku z druhé strany se tak postaral Dominik Řípa, který následně i zakončoval.
     
    60:03
    Oliver Fink vybojoval na buly první kotouč a s ním krouží ve vlastní třetině.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Vyrovnaná bitva ve třetí třetině přinesla jen jeden gól, o který se postaral Henryk Grabowski. Jihlavští poté byli o něco aktivnějším týmem, vedení ale na svou stranu strhnout nedokázali. Už tak je jisté, že každý z týmů si odveze minimálně bod. O tom druhém rozhodne prodloužení, případně samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:43
    Třinec se v závěru dostal dopředu, k akci však nikoliv.
     
    59:25
    Ostřelování třinecké branky v posledních vteřinách pokračuje. Tentokrát chyběl malý kousek střele Daniela Kytky z levé strany.
     
    59:02
    David Zmrhal se vydal s dalšími dvěma spoluhráči proti dvěma bránícím hráčům Třince. Sám se dostal i k zakončení z hranice brankoviště, které ovšem Čelko dokázal vyrazit.
     
    58:33
    Ihned po buly zakončil z kruhu Henryk Grabowski. Třinecký brankář Čelko ale zůstal neoblomný.
     
    57:54
    Nabíti na hůl od Rybnikára využil Matěj Weiss ke střele křižmo na jihlavského gólmana. Puk ale zvedl příliš vysoko, čímž se ten proletěl nad hlavou Ondřeje Štěbetáka.
     
    56:41
    Oceláři se po dlouhé době dostali do útočné třetiny. Zde ovšem naráží na připravenou obranu jihlavského týmu, které se daří likvidovat soupeřovy příležitosti.
     
    55:37
    Daniel Kytka dovezl kotouč do útočné třetiny. Zde se o něj rozhořel u mantinelu dlouhotrvající souboj.
     
    55:06
    První jihlavská střela po buly mířila do bránícího hráče Ocelářů, odraženou ránu pak dokázal zastavit Čelko.
     
    54:05
    David Zmrhal narušil rychlou třineckou rozehrávku a domácí tým se odhodlal k průniku na druhý konec ledové plochy. Tuto příležitost využil k několika střelám na gólmana Čelka.
     
    53:48
    Až příliš daleko nechali Jihlavští zajet kotouč ven z vlastní třetiny. Opět se tak vhazuje před Štěbetákem.
     
    52:24
    Tyč zvonila po povedeném zakončení z hole Matěje Weisse! Tomu nabil rozjetý Jan Hrček po svém brejku na pravé straně. Weiss mu sekundoval u opačného mantinelu, načež si sjel před branku a v ideálním momentu dostal přihrávku. Té ale chyběly jen milimetry k přesnému zamíření.
     
    51:38
    Nejedlý nabil na hokejku Radima Mrtky. Ten ovšem pouze kroužil ve své vlastní třetině, pak při třineckém pokusu o průnik dopředu byli hosté zastaveni v ofsajdu.
     
    50:14
    Nepřesnost v třinecké souhře umožnila Oliveru Finkovi vydat se na samostatný výlet do útočného pásma. V něm si ovšem ani on sám nepočínal jinak obratně a v souboji s dojíždějícím třineckým bekem o kotouč přišel.
     
    49:56
    Slavíčkův pokus o střelu z první od modré čáry trefil jen prvního stojícího hráče Ocelářů.
     
    49:04
    Ondřej Chvátal si nahodil kotouč dopředu před Jakubem Blahutou. Právě z toho důvodu ale o něj přišel, bránící hráč Třince si dokázal celou situaci ohlídat.
     
    48:13
    Jihlava se odhodlala k protiútoku třem proti dvěma. Po sérii přihrávek se dostal k zakončení Radek Nejedlý, který ale svou ránu až příliš přetáhl k mantinelu za vzdálenější tyč třinecké branky.
     
    47:44
    Zakázané uvolnění Jihlavy, ofsajd Třince, další zakázané uvolnění domácích. Hra je v posledních chvílích často přerušovaná.
     
    47:27
    Domácí uvolnili na malou chvíli nápor směrem na svou branku vyhozením puku na icing. Po následném buly ale Třinec pokračuje ve své aktivní hře.
     
    46:41
    Holubovu střelu od modré tečoval před brankovištěm Antonín Karas. Jemu ale zakončení příliš neselo, puk odrazil do ochranného plexiskla nad jihlavskou brankou.
     
    46:10
    Třinečtí se drží v poklidu za svou brankou a snaží se o rozehrávku.
     
    45:15
    Na dvakrát se pokusil o zakončení po vlastním samostatném úniku David Zmrhal. V prvním případě ale narazil na Jakuba Marka, od něhož se mu vrátil kotouč na hokejkou, v tom druhém si už šanci dokázal ohlídat gólman Čelko.
     
    44:28
    Jihlavská nahrávka mezi kruhy na střed byla polapena třineckou obranou. Domácí se ale stále drží poblíž branky Denise Čelka.
    43:22 Henryk GRABOWSKI - 3:3
     
    43:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je znovu srovnáno! Ondřej Štěbeták přiklepl kotouč k mantinelu na Štěpána Adamce, který s ním na holi vyzrál na dva najíždějící hráče Třince a před brankou našel volného HENRYKA GRABOWSKIHO, jemuž se podařilo tečovat kotouč přesně za Čelkova záda. Asistence: Štěpán Adamec a Ondřej Štěbeták.
     
    41:39
    Andrej Hebar vyhrál souboj o puk v rohu kluziště s Radkem Nejedlým. Mohl tak nasměrovat své spoluhráče do akce, výsledkem čehož bylo zakončení Wiktora Makuly. To sice ještě Jihlavští zblokovali, přesto musejí čelit velkému tlaku na svou branku.
     
    40:46
    Ondřej Chvátal kroužil kolem třinecké branky a vyčkával na vhodnou příležitost pro přiklepnutí dopředu. To se ovšem Jihlavským ideálně nepodařilo a musejí odrážet další nápor ze strany Ocelářů.
     
    40:11
    Úvodní třinecký atak zakončil ránou od modré David Lukas Holub. Štěbetákovi se povedlo kotouč vyrazit, nicméně tlak na jeho branku nadále pokračoval.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla o poznání vyrovnanější, což se projevilo i na jejím skóre. Jihlavští se hned zkraje dostali k vyrovnání, pak se síly srovnaly a střelecká přetahovaná byla na obou stranách rovnoměrně. Zvládl jí ale lépe Třinec, který si znovu přisvojil vedení a i do závěrečné třetiny drží těsný náskok jednoho gólu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:34
    Jihlavští stále na puku, stále se nemohou dostat od vlastní branky.
     
    39:08
    Dlouhou Markovu střelu srazil Štěbeták svou holí. Nicméně jen nad sebe, proto mu musel vypomoct David Podroužek, který puk posunul dále od domácí branky.
     
    38:44
    Střela Petra Niemczyka z levého kruhu mířila vedle jihlavské branky. Domácí se tak snaží osvobodit ven ze třetiny.
     
    38:04
    Třinečtí vyšli vítězně z přetahované o kotouč podél levého mantinelu. Jejich akci zakončil Jakub Blahuta. Jeho rána ale byla zblokována a strážce jihlavské svatyně jí pokryl bez jakýchkoliv problémů.
     
    37:04
    Ocelářům se znovu povedlo vyhodit kotouč ven ze třetiny po ledě tak pomalu, že nedošlo na zakázané uvolnění. David Podroužek se tedy pro něj musel vracet do obranné třetiny.
     
    36:04
    Jan Hrček se ocitl sám proti čtyřnásobné jihlavské přesile. Obrana Dukly si jej tak dokázala ohlídat a následně to byl domácí tým, který se vydal do protiakce.
     
    35:24
    Povedený únik Jihlavských po Piskačova rozehrávce zpoza branky zakončil ránou od levého mantinelu Ondřej Chvátal. Denis Čelko se ale pro tento kotouč zavčasu dotáhl svou lapačkou.
     
    33:52
    O další třinecké zakončení se postaral Jakub Marek, opět od modré. Puk se k němu dostal po delší hře Ocelářů za brankou Dukly, načež si jej Marek přidržel a prudce napasoval směrem na Štěbetáka. Ten jej ale dokázal pokrýt.
     
    33:10
    Spaskinovi se sice povedlo narušit jihlavskou souhru v útoku, přesto v rychlostním souboji nestačil na Tomáše Pešla. Oceláři se navíc ocitli v postavení mimo hru.
     
    32:26
    Třinečtí operují s pukem na své útočné třetině. Po delší souhře vyslal od modré střelu Radim Mrtka. Ta ale nebyla příliš razantní, proto s jejím zachycením neměl jihlavský brankář příliš práce.
     
    31:42
    Důrazná rána Petra Hospodky z pravého kruhu po jeho brejku podél mantinelu! Gólman Ocelářů ale zůstal ve střehu a kotouč přivinul do svého náručí.
     
    31:17
    Až příliš rychlý byl puk pro Ondřeje Chvátala v jinak slibně se vyvíjející jihlavské kombinaci. Zmocnili se jej také hosté.
     
    31:07
    Domácí v plném počtu.
     
    30:47
    Třinecká kombinace na modré pokračuje. Přes jihlavskou obranu se jim nedaří dostat hlouběji do prostoru.
     
    30:05
    Volná ulička pro střelu se otevřela pro Michala Rybnikára. Té naplno využil a poslal kotouč od modré přímo na jihlavskou branku. Ondřej Štěbeták ale i tento puk sevřel ve svém náručí.
     
    29:34
    Hosté v plném počtu.
     
    29:24
    Puk na své holi drží Matiáš Piskač, který s ním krouží kolem vlastní branky.
     
    29:07
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Ondřej Chvátal.
     
    28:04
    Ondřej Chvátal si neuhlídal Matěje Weisse a umožnil mu tak samostatný průnik směrem k gólmanu Štěbetákovi. Následně se alespoň pokusil hasit situaci stíháním zad pronikajícího třineckého forvarda. A byl v tom poměrně úspěšný, Weissovu se nepodařilo trefit přesně branku Jihlavy.
     
    27:40
    Jihlavští si zatím v přesilovce pouze přihrávají po obvodu úročné třetiny.
     
    27:34
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Vojtěch Kaleta – 2 min., sekání.
     
    27:17
    Odpověď Šimona Katolického na sebe nemusela nechat dlouho čekat. Útočící hráč Dukly se objevil sám v mezikruží, ovšem stejně jako třinecký Řípa před chvíli, i on pouze nastřelil gólmanovo tělo.
    26:33 Matěj WEISS - 2:3
     
    26:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje dalším gólem Ocelářů! Rychlý únik po levém křídle dokázal přetavit v přesnou gólovou trefu za záda Ondřeje Štěbetáka MATĚJ WEISS. Asistence: Jan Hrček a Michal Rybnikár.
     
    25:38
    Až příliš dlouhý pas na Grabowskiho, který si musel pro kotouč vyjíždět dopředu. To umožnilo Ocelářům příležitost se o něj také pobít, přesto se nadále v útoku drží Dukla.
     
    24:59
    Dominik Řípa dostal kotouč do ideální palebné pozice v mezikruží. V rychlosti ovšem napasoval puk přímo doprostřed těla brankáře Štěbetáka.
     
    23:54
    Ven do útočné třetiny dostal puk Matyáš Slavíček. Následně si jej přiklepl o mantinel, z čehož zamířil do držení Ocelářů. Hosté se tak odhodlali k brejku na opačný konec ledové plochy.
     
    23:14
    Delší jihlavskou souhru zakončil ránou od modré David Zmrhal. V brance Ocelářů ale stál připravený Denis Čelko, který udržel puk ve svém náručí.
     
    22:54
    Šimon Katolický se snažil hitem srazit k zemi Radima Mrtku. Odnesl ovšem sám nárazem na mantinel. S bolestí ruky tak zamířil na střídačku.
     
    22:04
    Přetahovaná o puk na úrovni středního pásma dlouho nemohla najít vítěze. Až se podél pravého mantinelu dostal dopředu Daniel Kytka a bekhendovou zadovkou z kruhu poslal kotouč přesně do lapačky třineckého gólmana.
    20:59 Henryk GRABOWSKI - 2:2
     
    20:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava odolala úvodnímu třineckému náporu a po svém prvním útoku se vrátila zpátky do hry. Ležícího gólmana Čelka překonal přesným zakončením k pravé tyči HENRYK GRABOWSKI. Asistence: Ondřej Chvátal a Oliver Fink.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. Oceláři do zápasu vstoupili aktivněji a byť paradoxně jako první inkasovali, dokázali se rychle oklepat a otočit vývoj klání ve svůj prospěch. Domácí tým se dostával do šancí až v závěru, nicméně vyrovnávací gól nepřidal. Do další periody tak půjde s jednobrankovou ztrátou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Tentokrát se na modré opřel do střely Vojtěch Kaleta, který ovšem nestačil na Hospodku. Jihlavští záhy vyvezli kotouč ven a Třinečtí zpátky. V jejich případě ale za cenu zakázaného uvolnění a následného buly před Čelkem.
     
    19:21
    Holubovu střelu od modré vyrazil Jonáš Tramba do ochranné sítě nad jihlavskou svatyní.
     
    18:26
    David Podroužek se probíjel s třineckým obráncem za zády v útočném pásmu podél mantinelu. Sám sice o puk přišel, nicméně dokázal udržet svůj tým poblíž branky Ocelářů.
     
    18:01
    Jihlavští znovu v akci. Kytkovu zadovku na několikrát doklepával dopředu Radek Nejedlý, až nakonec Denis Čelko přikryl puk na ledové ploše.
     
    17:05
    Domácí v plném počtu.
     
    17:04
    Obrovská šance Daniela Kytky! Podařilo se mu utrhnout ve středním pásmu a zcela sám se řítil proti gólmanu Čelkovi. V klíčovém momentu ovšem třineckou svatyni přestřelil.
     
    16:43
    Matěj Weiss nahrával na střed poměrně na slepo. V předbrankovém prostoru stál jen Oliver Fink, který přiklepl puk do držení Štěbetáka.
     
    15:44
    Souhru mezi Řípou a Blahutou zastavil Šimon Katolický, který záhy vyjel s pukem do středního pásma. Odsud v poklidu vyhodil a celá jihlavská čtyřka zamířila na střídačku.
     
    15:12
    Dukle se tentokrát povedlo zkraje dalšího oslabení vyhodit kotouč k Čelkovi, odkud Třinečtí rozehrávají.
     
    15:05
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Petr Hospodka – 2 min., podrážení.
     
    14:33
    Daniel Kytka se odhodlaně vydal dopředu stíhán dvěma třineckými obránci. O kotouč v souboji s nimi ovšem přišel. Hosté se ale nijak důrazně dopředu nevraceli.
     
    14:01
    Příliš dlouhé jihlavské nahození se doklouzalo až na zakázané uvolnění. Jihlavští se tak pokusili o brejk po následném vhazování.
     
    13:26
    Třinečtí jsou v posledních chvílích aktivnějším celkem a přestože je domácí tým zvládá vyvážet ven z pásma, prakticky ihned se tam vrací.
    11:49 Dominik ŘÍPA - 1:2
     
    11:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tahle kombinace byla ze strany Ocelářů hodně povedená! Jakub Blahuta našel přesnou přihrávkou z kruhu před brankou stojícího DOMINIKA ŘÍPU, který si přenesením kotouče od jedné tyčky k druhé položil jihlavského brankáře a následně už jen doklepl do zcela volného prostoru na pravé straně. Asistence: Jakub Blahuta a René Řehák.
     
    10:42
    Nepřesný pas na Daniela Kytku sice na malou chvíli otevřel Třinci možnost poprat se o kotouč, nakonec ale zakončoval Radek Nejedlý, a to přímo do rukou gólmana Čelka.
     
    09:33
    Ondřej Štěbeták za vlastní brankou zastavil třinecké nahození podél mantinelu. S rozehrávkou se ale jeho spoluhráči daleko nedostali, už ve středním pásmu si Třinečtí převzali kotouč zpět do svého držení.
     
    08:48
    Domácí v plném počtu.
     
    07:57
    Pešlovo nahození ven z prostoru zastavil na modré Wiktor Makula. Ten si posléze vyjel podél mantinelu dopředu a z úrovně kruhu poslal přímou ránu na Štěbetáka. I v tomto případě ale zůstal jihlavský gólman úspěšnější.
     
    07:13
    Třinečtí v této přesilovce zkoušejí střílet od modré čáry. K gólmanu Dukly doletěly v krátkém čase dva kotouče, oba ovšem zvládl vyrazit svými betony.
     
    06:48
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jonáš Tramba – 2 min., hákování.
    06:17 Antonín KARAS - 1:1
     
    06:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Po přetahované o kotouč v obranném pásmu Jihlavských se dostal na hůl Davida Lukase Holuba, který jej tvrdě nasměroval před Štěbetákovu klec. O finální teč k bližší tyči se posléze postaral ANTONÍN KARAS. Asistence: Wiktor Makula a David Lukas Holub.
     
    05:04
    David Zmrhal vzal na sebe průnik do útočného pásma podél pravého mantinelu. Dopředu se dostal, odhodlal se i ke střele. V tu chvíli mu už ale blokoval tělo jeden z třineckých obránců, proto ani Denis Čelko neměl se zachycením této šance příliš starostí.
     
    04:29
    Domácí v plném počtu.
     
    04:27
    Domácím se záhy povedlo vyvézt hru až k Čelkově svatyni.
     
    03:37
    Vyhrané buly Ocelářů se přes tři doteky dostalo k Antonínu Karasovi, který od modré důrazně prověřil Štěbetákovu pozornost. Jihlavský gólman ale zvládl udržet kotouč ve svém náručí.
     
    02:59
    Třinečtí vstoupili do své úvodní přesilovky poměrně aktivně. Daří se jim pronikat do útoku, nicméně ke střele se zatím odhodlali pouze jednou.
     
    02:29
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jonáš Tramba – 2 min., podrážení.
    02:11 Daniel KYTKA - 1:0
     
    02:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se dostali do vedení! Zastavený puk rozehrál gólman Štěbeták a Jihlavští se rychle rozjeli dopředu a po bleskové průniku přesně zavěsil k bližší tyči třinecké branky DANIEL KYTKA. Asistence: Radek Nejedlý a Petr Hospodka.
     
    00:53
    René Řehák nahodil kotouč po křídle zpět k vlastní brance. Oceláři tak zkusili průnik po druhé straně, z něj se už do útočného pásma probili.
     
    00:02
    První snahu o útok Třineckých zastavil ještě na modré Šimon Katolický, domácí Dukla rychle otočila hru směrem k Čelkovi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Bican) – Piskač, Podroužek (C), Tramba, Zmrhal, Pešl, Slavíček – Katolický, Fink, Koníř – Chvátal, Š. Adamec, Grabowski – Hospodka, Nejedlý, Kytka – Ratushniak.

    HC Oceláři Třinec: Čelko (Skácel) – Kaleta, Holub (C), J. Marek, Mrtka (A), Hebar, Niemczyk – Rybnikár, Weiss, Řípa (A) – Blahuta, Řehák, Karas – Morcinek, Makula, Hrček – Spaskin.

    Rozhodčí: Mejzlík – Tichý, Kučera.
     
    To Oceláři zažívají trochu radostnější chvíle. Sice o něco vyrovnaněji, přesto dokázali dotáhnout do vítězného konce hned pět zápasů z dosud šesti odehraných. Jediným přemožitelem třineckého týmu byl doposud hradecký Mountfield, který si z WERK ARENY odvezl výhru 3:2. Ve své skupině tak Třineckým patří čelní tabulková pozice a na kontě drží patnáct bodů.
     
    Jihlavská Dukla do nové sezóny vstoupila trochu pomalejším tempem. Na úvodní výhru čekala až do třetího kola, kdy smetla Zlín na jeho ledě 5:1. Naproti tomu v posledním, dosud odehraném klání, vyřídila Olomouc 8:0, a to rovněž ve venkovním prostředí. Na další bod dosáhli jihlavští dorostenci po prohře v samostatných nájezdech v Přerově. Na svém stadionu ovšem dosud nebodovali, i proto jim momentálně v tabulce patří osmá příčka se sedmi body na kontě.
     
    Zdravím Vás z jihlavského veřejného sportoviště pro zimní sporty, kde v rámci 7. kola Extraligy dorostu proti sobě nastoupí domácí HC Dukla Jihlava a hosté HC Oceláři Třinec. Přeji příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:15.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. Kytka (Nejedlý, Hospodka), 21. Grabowski (Chvátal, Fink), 44. Grabowski (Š. Adamec, Štěbeták) – 7. Karas (Makula, Holub), 12. Řípa (Blahuta, Řehák), 27. Weiss (Hrček, Rybnikár), rozh. náj. Blahuta

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Štěpán Adamec (JIH)
    0:0   Dominik Řípa (TRI)
    2. série:
    0:0   Daniel Kytka (JIH)
    0:0   Matěj Weiss (TRI)
    3. série:
    0:0   Radek Nejedlý (JIH)
    0:0   Michal Rybnikár (TRI)
    4. série:
    0:0   David Zmrhal (JIH)
    0:1   René Řehák (TRI)
    5. série:
    1:1   Oliver Fink (JIH)
    1:2   Jakub Blahuta (TRI)


    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Bican) – Piskač, Podroužek (C), Tramba, Zmrhal, Pešl, Slavíček – Katolický, Fink, Koníř – Chvátal, Š. Adamec, Grabowski – Hospodka, Nejedlý, Kytka – Ratushniak.
    Trenér: Jakub Venc

    HC Oceláři Třinec: Čelko (Skácel) – Kaleta, Holub (C), J. Marek, Mrtka (A), Niemczyk – Hebar, Rybnikár, Weiss – Řípa (A), Blahuta, Řehák – Karas, Morcinek, Makula – Hrček, Spaskin.
    Trenér: Marek Malík

    Rozhodčí: Mejzlík – Tichý, Kučera
    bahis siteleri