Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 4:0 (kon.) | Slavia – Chrudim 8:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
8:1 (0:0, 2:1, 6:0)
HC Chrudim
Čtvrtek 28.09.2023, 18:30 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    55:11
    Slavia právě vstřelila branku! Další branka domácích, už šestá v této třetině! Hasman krásně vjel do útočného pásma, a pak našel křižnou nahrávkou u levé tyče stojícího ADAMA VOSMÍKA, který neměl problém trefit odkrytou branku a i on se trefuje podruhé v zápase. Asistence: Dominik Hasman a Tomáš Brotánek.
     
    54:08
    Slavia právě vstřelila branku! Uběhlo jen pár minut a domácí se znovu radují. Málek vystřelil od modré čáry a před brankou vložil do jeho střely hůl ONDŘEJ HUBINKA a šikovnou tečí znovu rozvlnil síť za Filípkem dává svůj druhý gól v zápase. Asistence: Jakub Málek a David Šindelář.
     
    52:47
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia dává už šestý gól v tomto zápase. Tentokrát se trefil TOMÁŠ BROTÁNEK, jenž se parádní ranou kousek od pravého kruhu trefil po nahrávce Krumse do levého horního růžku Filípkovy branky. Asistence: Ernests Krums a Filip Hron.
     
    48:46
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia si v téhle části hry otevřela v Edenu střelnici. Krums další pěknou nahrávkou tentokrát našel hokejku VIKTORA ŠTÍPKA, jenž následně zamířil přesně do odkryté části branky. Asistence: Ernests Krums a Jakub Sýkora.
     
    47:48
    Slavia právě vstřelila branku! Slávisté znovu skórují a vedou už o tři góly. Krums zavezl puk do útočného pásma a vypálil. Jeho pokus ještě v předbrankovém prostoru lehce tečoval ADAM VOSMÍK a puk se mezi betony Filípka dostal až za brankovou čáru. Asistence: Ernests Krums a Viktor Štípek.
     
    45:17
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia přidává třetí branku! TOMÁŠ ŘEZÁČ předvedl hezkou individuální akci, po níž střelou z mezikruží mířil přesně nad beton brankáře Filípka. Bez asistence.
     
    37:49
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia rychle přidává druhý gól a otáčí skóre. Celou akci rozrjel Krums, jenž pak viděl lépe postaveného MIKULÁŠE JANOUŠKA, který vyslal pokus, který se otřel o tyčku Filípkovy brány a skončil v síti. Asistence: Ernests Krums
     
    36:42
    Slavia právě vstřelila branku! Domácím se povedlo vyrovnat. Hasman našel přesnou nahrávkou na pravé straně ONDŘEJE HUBINKU, který doklepl puk za záda Filípka. Asistence: Dominik Hasman a Nikolas Filip.
     
    31:31
    Chrudim právě vstřelila branku! Hosté se dostávají do vedení! Slavia zachybovala v útočném pásmu, čehož využil Vaníček, jenž poslal puk do jízdy Hemskému. Jeho pokus vyrazil pravým betonem Tesař pouze na hůl stojícího MILANA TURENY, který následně zamířil pod horní tyč Tesařovy brány. Asistence: David Hemský a Matěj Vaníček.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 37. Hubinka (Hasman, Filip), 38. Janoušek (Krums), 46. Řezáč, 48. Vosmík (Krums, Štípek), 49. Štípek (Krums, Sýkora), 53. Brotánek (Krums, Hron), 55. Hubinka (Málek, Šindelář), 56. Vosmík (Hasman, Brotánek) – 32. Turena (Hemský, Vaníček)


    HC Slavia Praha: Tesař (Hodic) – Hron (A), Křivánek, Brotánek, Sýkora (C), Málek, Hubinka, Klíma – Hasman, Filip, Kříženecký – V. Štípek (A), Vosmík, Krums – Skalský, Janoušek, R. Štípek – Hlavička, Šindelář, Řezáč
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Chrudim: Filípek (Pithart) – Vaníček, Vašek, Dvořák, Kubišta, Pazdera (A) – Matýs (C), Hemský, Novák (A) – Černý, Bolehovský, Macas – Turena, Kantor, Prostřední
    Trenér: Marek Dvořák

    Rozhodčí: Hacaperka — Karda, Deja