Přerov – Olomouc 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 5:0 (kon.) | Tábor – HC Litvínov 2:10 (kon.)
Pardubice – Poruba 6:3 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:0 (kon.)
Plzeň – Kladno 6:1 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 1:4 (kon.)
Liberec – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Mountfield HK
5:0 (0:0, 1:0, 4:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 30.09.2023, 12:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    55:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield zapisuje šťastnou trefu! Patrik Hendrych vyslal dopředu ONDŘEJE PÁLENÍKA, který se kličkou zbavil obránce soupeře, avšak kotouč mu po kličce lehce utekl. Naštěstí pro něj zbloudilý puk nečekaně doklouzal, na styl nájezdového blafáku Nikity Kučerova, mezi betony Ondřeje Štěbetáka rovnou do sítě – 5:0. Asistence: Patrik Hendrych, Filip Klíma.
     
    49:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se ve finální části rozstříleli a je tu čtvrtý zásah! V početní převaze nejprve nebezpečně pálil Frolík, poté Patrik Hendrych dokázal dostat touš do ohně, kde stál připravený JOSEF JANEČEK. Tomu se podařilo dorazit pobídku do sítě, a tak zapisuje už svůj druhý zářez v tomto mači – 4:0. Asistence: Patrik Hendrych, Filip Frolík.
     
    45:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tým zpod Bílé věže přidává gól číslo tři! Tobiáš Vítek dostal nabito v početní převaze a prověřil strážce hostující klece. Tomu zůstal touš mezi betony, kde jej vyšťoural JAROSLAV VONDRUŠKA a napodruhé ho dostal do sítě. Vysočinská střídačka reklamovala sekání na Ondřeje Štěbetáka, to se však nepíská, gól platí – 3:0. Asistence: Tobiáš Vítek, Radek Vencl.
     
    40:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Záhy po začátku třetího dějství jdou Lvi do trháku! Domácí ujeli do brejku, Filip Klíma naznačil zakončení, ale místo něj zvolil přihrávku na najíždějícího JOSEFA JANEČKA, jemuž stačilo nastavit hůl a zasunout puk do odkryté klece – 2:0. Asistence: Filip Klíma.
     
    36:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Konečně tu máme úvodní trefu duelu, dočkal se TOBIÁŠ VÍTEK! Královéhradecký kapitán s číslem 23 se dostal k puku z úhlu na úrovni brankové čáry a místo nahrávky na jednoho ze svých lépe postavených spoluhráčů zvolil zakončení, čímž překvapil všechny včetně Ondřeje Štěbetáka, touš totiž zapadl přímo do vzdálenějšího horního růžku jeho svatyně – 1:0. Asistence: Filip Klíma, Karel Studnický.
    Marken.cz

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 37. T. Vítek (Klíma, Studnický), 41. Janeček (Klíma), 46. Vondruška (Vencl, T. Vítek), 50. Janeček (Hendrych, Frolík), 56. Páleník (Hendrych, Klíma)


    Mountfield HK: V. Petřík (Záruba) – Janeček, Vencl, Studnický, Forejtek, J. Pánek, D. Pavlík – Klíma, Páleník, Hendrych (A) – T. Vítek (C), Brzák, Vondruška – Hornych, Frolík, Koklar – Holoubek.
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Bican) – Slavíček, Podroužek (A), Tramba, Zmrhal, Pešl – Chvátal (C), Š. Adamec, Grabowski – Ratushniak, Fink (A), Koníř – Hospodka, Nejedlý, Kytka.
    Trenér: Jakub Venc

    Rozhodčí: Vepřovský – Teršíp, Šesták
    bahis siteleri