Přerov – Olomouc 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 5:0 (kon.) | Tábor – HC Litvínov 2:10 (kon.)
Pardubice – Poruba 6:3 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:0 (kon.)
Plzeň – Kladno 6:1 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 1:4 (kon.)
Liberec – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Mountfield HK
5:0 (0:0, 1:0, 4:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 30.09.2023, 12:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    57:58
    Velký závar před brankou Hradce! Ten odstartoval nejprve Oliver Fink, jehož nájezd ze strany domácí gólman vyrazil, poté se však hosté dostali k několika dorážkám zblízka! Maskovaný muž Lvů si připsal několik skvělých zásahů betonem a vyrážečkou a poté i za pomoci své defenzivy se mohli Hradečtí osvobodit. Marek Záruba svůj tým drží a chrání si své čisté konto.
     
    55:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield zapisuje šťastnou trefu! Patrik Hendrych vyslal dopředu ONDŘEJE PÁLENÍKA, který se kličkou zbavil obránce soupeře, avšak kotouč mu po kličce lehce utekl. Naštěstí pro něj zbloudilý puk nečekaně doklouzal, na styl nájezdového blafáku Nikity Kučerova, mezi betony Ondřeje Štěbetáka rovnou do sítě – 5:0. Asistence: Patrik Hendrych, Filip Klíma.
     
    54:19
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Oliver Forejtek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Ondřej Chvátal – 2 min., sekání.
     
    49:01
    Hostující lavičce se příliš nelíbilo uznání ani tohoto gólu, sudí jí tedy po protestech uložil dvouminutový trest za nesportovní chování.
     
    49:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se ve finální části rozstříleli a je tu čtvrtý zásah! V početní převaze nejprve nebezpečně pálil Frolík, poté Patrik Hendrych dokázal dostat touš do ohně, kde stál připravený JOSEF JANEČEK. Tomu se podařilo dorazit pobídku do sítě, a tak zapisuje už svůj druhý zářez v tomto mači – 4:0. Asistence: Patrik Hendrych, Filip Frolík.
     
    47:48
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Oliver Fink – 2 min., napadení.
     
    47:27
    A znovu závar! Tentokrát si z něj touš odnesli hosté a z otočky z mezikruží pohotově pálil Dominik Koníř, Marek Záruba se stačil přesunout a připsal si kvalitní zásah.
     
    45:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tým zpod Bílé věže přidává gól číslo tři! Tobiáš Vítek dostal nabito v početní převaze a prověřil strážce hostující klece. Tomu zůstal touš mezi betony, kde jej vyšťoural JAROSLAV VONDRUŠKA a napodruhé ho dostal do sítě. Vysočinská střídačka reklamovala sekání na Ondřeje Štěbetáka, to se však nepíská, gól platí – 3:0. Asistence: Tobiáš Vítek, Radek Vencl.
     
    44:38
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Petr Hospodka – 2 min., hákování.
     
    41:00
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Oliver Forejtek – 2 min., hákování.
     
    40:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Záhy po začátku třetího dějství jdou Lvi do trháku! Domácí ujeli do brejku, Filip Klíma naznačil zakončení, ale místo něj zvolil přihrávku na najíždějícího JOSEFA JANEČKA, jemuž stačilo nastavit hůl a zasunout puk do odkryté klece – 2:0. Asistence: Filip Klíma.
     
    39:22
    Oliver Fink si však nepočínal vůbec dobře. Jihlavský forvard nevymyslel vůbec nic a zvolil prostou střelu, ta s přehledem minula Zárubovu svatyni. Toto trestné střílení hezky odráží formu útočníků v tomto mači.
     
    39:22
    Josef Janeček podrazil soupeře, který najížděl sám. Následuje trestné střílení Dukly.
     
    36:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Konečně tu máme úvodní trefu duelu, dočkal se TOBIÁŠ VÍTEK! Královéhradecký kapitán s číslem 23 se dostal k puku z úhlu na úrovni brankové čáry a místo nahrávky na jednoho ze svých lépe postavených spoluhráčů zvolil zakončení, čímž překvapil všechny včetně Ondřeje Štěbetáka, touš totiž zapadl přímo do vzdálenějšího horního růžku jeho svatyně – 1:0. Asistence: Filip Klíma, Karel Studnický.
     
    34:44
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tomáš Pešl – 2 min., podrážení.
     
    27:49
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Artem Ratushniak – 2 min., podrážení.
     
    26:36
    Aktivní Tobiáš Vítek střílel z kruhu a ČPP Arénou zazvonila tyč!
     
    23:53
    Velké šance na obou stranách! Nejprve ujeli Jihlavští do brejku 2 na 1, který utnul až skvělou obranou rybičkou Radek Vencl. Vzápětí se puk dostal ke Karlovi Studnickému, jenž z ničeho nic vyrazil sám vstříc Štěbetákovi. Domácí zadák zkusil bekhendový blafák, ten však gólman soupeře vystihl a krásným zákrokem podržel svůj celek.
     
    23:20
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    David Zmrhal – 2 min., podrážení.
     
    18:35
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Oliver Forejtek – 2 min., napadení.
     
    14:46
    David Zmrhal se dostal ke kotouči po chybě v hradecké rozehrávce. Marek Záruba však proti jeho svižnému projektilu z mezikruží pohotově vytáhl svůj beton a podržel svůj tým a to i při následné dorážce.
     
    12:00
    Dobrý úsek hry na straně domácích ke vsítění branky nevedl. Lvi spálili několik slibných možností, skóre tedy zatím zůstává 0:0.
     
    10:29
    Tobiáš Vítek prohozením mezi nohy soupeře započal rychlý kontr, do nějž vyrazil Jaroslav Vondruška. Hbitý útočník se k zakončení kvůli dotírajícímu soupeři nedostal, touš však následně vyplaval pro Filipa Brzáka najíždějícího z druhé vlny. Útočník s číslem 24 ovšem zblízka Ondřeje Štěbetáka nepřekonal.
     
    06:28
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Henryk Grabowski – 2 min., hákování.
    Marken.cz

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 37. T. Vítek (Klíma, Studnický), 41. Janeček (Klíma), 46. Vondruška (Vencl, T. Vítek), 50. Janeček (Hendrych, Frolík), 56. Páleník (Hendrych, Klíma)


    Mountfield HK: V. Petřík (Záruba) – Janeček, Vencl, Studnický, Forejtek, J. Pánek, D. Pavlík – Klíma, Páleník, Hendrych (A) – T. Vítek (C), Brzák, Vondruška – Hornych, Frolík, Koklar – Holoubek.
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Bican) – Slavíček, Podroužek (A), Tramba, Zmrhal, Pešl – Chvátal (C), Š. Adamec, Grabowski – Ratushniak, Fink (A), Koníř – Hospodka, Nejedlý, Kytka.
    Trenér: Jakub Venc

    Rozhodčí: Vepřovský – Teršíp, Šesták
    bahis siteleri