Vyškov – Opava 3:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 8:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 5:1 (kon.)
SHKM Hodonín – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Písek – Kralupy n. Vltavou 2:3 (kon.) | Příbram – Letňany 4:3 (po pr.)
Žďár n/S – Val. Meziříčí 2:3 (po pr.) | Technika Brno – Havířov 1:11 (kon.) | Řisuty – Hronov 1:7 (kon.)
Cheb – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 4:6 (kon.) | Děčín – Chomutov 4:8 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:1 (2:0, 3:1, 0:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 30.09.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Východ • 3 • Skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dobrý sobotní podvečer z havlíčkobrodského svatostánku Kotlina, vítám všechny příznivce třetí nejvyšší soutěže. Ve třetím kole si to o první body sezony rozdají BK Havlíčkův Brod a DRACI PARS Šumperk. Utkání začíná v 17:00, přeji krásný sportovní zážitek..
     
    BK Havlíčkův Brod
    Celek z Vysočiny nevstoupil vůbec dobře do deváté sezony ve 2. lize. Svěřenci trenérské dvojice Kraučuk – Haman nedokázali bodovat ani v jednom ze dvou utkání. A co víc... Havlíčkův Brod se potýká především s koncovkou, neboť za 120 minut hry dal pouhé dva góly.

    Výsledky na začátku sezony
    Opava – Havlíčkův Brod 2:1
    Havlíčkův Brod – Hodonín 1:4
     
    DRACI PARS ŠUMPERK
    Po třech sezonách v první lize je šumperský hokej zpátky na druholigové mapě. Nutno říci, že tým prošel velkou obměnou, na výsledcích to je znát. Draci jsou ve skupině Východ na poslední dvanácté příčce. Navíc, Šumperk má druhou nejhorší obranu celé soutěže.

    Výsledky na začátku sezony
    Šumperk – Žďár nad Sázavou 4:6
    Havířov – Šumperk 10:5
     
    Zápas o sebevědomí
    Jak už bylo zmíněno, oba celky v úvodu sezoně nezískaly ani bod, takže v dnešním duelu se to změní. Havlíčkův Brod se se Šumperkem utká po třech letech, a má Drakům co vracet. Šumperk si v sezoně 2019/20 podmanil většinu vzájemných zápasů. Naváže na úspěšné tažení soupeř, nebo budou poprvé v sezoně slavit Bruslaři?
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Nedvěd) – J. Novák (C), Kerber, Kutlvašr, Čermák, D. Vacík, Benák – Tecl, Valášek (A), Kopic – Košťál, Pártl, Bureš – Holenda, Křehlík, Voříšek (A) – Pavelec, Dymák.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    DRACI PARS ŠUMPERK: Ryšavý (Kacbunda) – P. Kubíček, P. Hohl, Jaakkola, Cibuzar, Minařík, Rutar (A) – Vachutka, Šišolák, Jaroš (C) – Danielčák, Nilsson, Pitkänen – J. Horký, Polách, Scheuter – Skopal, Müller (A).
    Trenér: David Káňa

    Rozhodčí: Michal Maršálek – Jan Gregar, Dominik Kalina.
     
    Celou republiku tento týden zasáhla událost, která nemá obdoby, vybralo se přes jeden milion korun na pomoc malému Martínkovi. Bohužel, někdo nemá takové štěstí, jako zmíněný chlapeček.

    Havlíčkobrodští Bruslaři v minulosti odehráli dva zápasy na podporu malé Terezky, které lékaři diagnostikovali dětskou mozkovou obrnu. Malá bojovnice se s nemocí prala statečně, ale svůj boj prohrála.

    Terezku v těžkém období postihla ještě chřipka, nad kterou nedokázala vyzrát. Před úvodním vhazování bude v Kotlině minuta ticha k uctění památky malého děvčátka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Úvodní vhazování vyhráli Havlíčkobrodští, kteří se nahrnuli před branku Ryšavého. Mladý gólman nemusel zasahovat.
     
    00:50
    Přeci jen si první zákrok připsal hostující gólman, který vyrazil střelu z pravé strany. Následný protiútoku hostů skončil zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude po pravé ruce brankáře Draků.
     
    01:33
    Daniel Vachutka se dostal s kotoučem mezi čárky, zamířil a vypálil. Jeho pokus na poslední chvíli byl ztečovaný do ochranný sítě.
     
    02:11
    Havlíčkobrodští opět operovali v útočné třetině Draků, ale k ohrožení branky Ryšavého se nedostali.
     
    02:39
    Adam Polách se natlačil do zakončení z pravé strany. Jeho pokus bekhendem vyrazil Čeněk Novák betony. K následné dorážce se nedostal Jakub Horký.
     
    03:45
    Daniel Vachutka je při chuti a chce strhnout spoluhráče k bodovému zisku. Ostřílený špílmachr zkusil štěstí z nulového úhlu, Čeněk Novák byl připravený. Šumperk je více na kotouči.
     
    04:40
    Šumperk jen deklaruje moje slova: Je agresivnější a jde si za prvním gólem utkání. Nyní vybídl Jakub Müller Pavla Skopala, kterého vychytal Novák. Brankář Bruslařů si poradil i s pumelicí Patrika Hohla!
     
    05:27
    Havlíčkobrodští bojují o útočné pásma, ale hosté nedávají puk lacino. Budeme svědky zajímavé bitvy, neboť nikdo z aktérů si nedaruje ani centimetr ledu.
     
    06:10
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Milan Valášek – 2 min., podrážení.
     
    06:11
    Šumperk vyhrál klíčové vhazování a drží se v blízkosti Čeňka Nováka, který musí být na pozoru.
     
    06:32
    Daniel Vachutka je v první polovině k nezastavení. I tentokrát prohrál souboj s Čeňkem Novákem, který drží akci Brodu za bezbrankového stavu.
     
    07:14
    Petr Kubíček je na obránce vytažený až před brankářem. Právě on se dostal ke gólové dorážce, jenže puk o pár centimetrů minul.
     
    08:17
    Adam Scheuter objel branku a bekhendem hledal skulinku v postoji Nováka, ten utěsnil prostor u pravé tyče.
     
    09:15
    Další šance pro hosty, kdy hradbu těl neprostřelil Josef Cibuzar. Pokus obránce byl před Novákem tečovaný, ale gólman si dokázal s pukem poradit!
     
    09:15
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Filip Dymák – 2 min., hákování.
     
    09:35
    Opět aktivní Daniel Vachutka, který mohl otevřít gólový účet utkání. Na ostříleného borce zívala poloprázdná klec, kterou trestuhodně minul.
     
    10:14
    Daniel Pavelec ukázal svoji rychlost, když se po pravé straně dostal před obránce. Zkusil zasunout puk mezi betony Ryšavého, ten byl úspěšnější.
     
    10:58
    ódy pro Čeňka Nováka, který je mužem zápasu, ačkoliv nám běží dvanáctá minuta. Gólman vyrazil tečovanou střelu před sebe, k dorážce se dostal Adam Scheuter, který trefil natažený beton gólmana!
     
    12:14
    Bruslaři mají výhodu, budou hrát přesilovou hru. Ve výhodě mohl udeřit Benák, ten ale neprostřelil Ryšavého!
     
    12:37
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Josef Cibuzar – 2 min., držení.
     
    13:10
    Kotlina jásá, ale všechno odmítl hlavní rozhodčí, který byl u situace nejblíže. Střelu od modré za překonaného brankáře hostů lapila branková konstrukce.
     
    13:50
    Luboš Voříšek se dostal k odraženému kotouči. Zamířil, ale střelou zápěstím nechal vyniknout Ryšavého, který zmenšil střelecký úhel.
     
    14:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Přesilová hra je využitá! Střela od modré vypadla z výstroje Ryšavého, v jeho blízkosti se ocitl LUKÁŠ BUREŠ, který prostřelil bezmocného gólmana! Asistence: Roman Čermák a Luboš Voříšek.
    14:30 Lukáš BUREŠ - 1:0
     
    14:53
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Daniel Vachutka – 2 min., hrubost.
     
    15:08
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Ondřej Šišolák – 2 min., vysoká hůl.
     
    15:54
    Marek Tecl zkusil střelecké štěstí, ale proti jeho pokusu včas reagoval Ryšavý.
     
    16:32
    Marek Tecl vybídl Vojtěcha Holendu, pokus od modré tlumí ve výstroji gólman Draků.
     
    17:02
    Voříšek, Křehlík ani Holenda teď nedostali na hranici brankoviště kotouč do sítě. Výbornou práci odvádí Milan Ryšavý, který drží střelce Havlíčkova Brodu na uzdě.
     
    17:40
    David Košťál dostal puk do jízdy, zkusil překvapit Ryšavého střelou k bližší tyči, ale to se mu nepodařilo.
     
    18:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři zvyšují náskok z rychlého kontru! DAVID KOŠŤÁL dostal pobídku od Michala Kerbera, kterou využil. Domácí útočník si roztáhl brankáře a chladnokrevně mu nedal šanci! Asistence: Michal Kerber.
    18:07 David KOŠŤÁL - 2:0
     
    18:13
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Tomáš Minařík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    18:47
    Milan Ryšavý je opět v akci, tentokrát drží puk ve výstroji, když si pohlídal pokus z pravé strany.
     
    19:29
    Čermákovu střelu vyrazil Ryšavý před sebe, následná nahrávka mířila na Tomáše Křehlíka, který z první nevtěsnal puk mezi tři tyče!
     
    19:52
    Luboš Voříšek před pravou tyčí nahrával puk do ohně, ale jeho úmysl nebyl někým ze spoluhráčů pochopen. Kotouč tedy opouští útočnou třetinu hostů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou velice zajímavou první třetinu, ve které se z dvoubrankového vedení radují Havlíčkobrodští. Bruslaři musí ale složit poklonu Čeňku Novákovi, který několikrát podržel své spoluhráče, neboť Šumperští byli blízko branek. Tak se ale nestalo, a tak udeřilo na druhé straně. Nejprve se prosadil Lukáš Bureš, aby na něj navázal v úniku David Košťál. Druhá třetina začne přibližně v 17:49.

    Střely na branku: 24:11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Michal Kerber neměl dost času, takže hned co puk kontaktoval jeho hůl, šel směrem k brance Milana Ryšavého. Gólman hostí předvedl rutinní zákrok lapačkou.
     
    21:10
    Jakub Horký se protáhl po pravé straně do blízkosti Čeňka Nováka, kde směřoval nahrávku k levé tyči. Na ni jen o pár centimetrů nedosáhl najetý spoluhráč!
     
    22:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Vydařený vstup Bruslařů do prostřední části končí třetí brankou utkání! David Košťál vystihl nahrávku hostů, nahrál LUKÁŠI BUREŠOVI. Ten si objel levou tyč, natáhl si Ryšavého a trefil k pravé tyčce! Asistence: David Košťál.
    22:05 Lukáš BUREŠ - 3:0
     
    23:40
    Útočné snažení Havlíčkova Brodu zmírňuje čárový rozhodčí, který píská hru vysokou holí. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Bruslaři jsou více aktivní, naopak Šumperk je opařený ze třetí branky.
     
    24:46
    Bojuje se o puk v obranné třetině Draků, hosté se nakonec zmocnili kotouče, jenže Čeňka Nováka neohrozili.
     
    25:20
    Minisouboj v podání Luboše Voříška a Milana Ryšavého končí opět úspěšně pro maskovanou oporu Draků. Ryšavý vytěsnil puk vyrážečkou a v další zkoušce obstál.
     
    25:41
    Draci se pomalu osmělují směrem dopředu, ale narážejí na pohotového Čeňka Nováka, který má zkušenosti se Šumperským hokejem. Vypadá to, že brankář Bruslařů těží z nabytých zkušeností.
     
    26:10
    Čermákův pokus skončil na připraveném gólmanovi hostů, který opět zmírnil úhel. Bruslaři se nikam neženou.
     
    26:55
    Přečíslení tři na dva, kdy Teclovu nabídku usměrňoval Marek Kopic. Druhý zmíněný mířil do horních pater branky, kotouč však skončil mimo tři tyče.
     
    27:26
    David Košťál se chce vyrovnat Lukáši Burešovi v počtu gólů, ale naráží na spolehlivého Ryšavého, který nepustil další puk za svá záda.
     
    27:44
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Jakub Horký.
     
    28:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Jen dvaadvacet sekund stačilo k proměnění přesilové hry, a je tady vedení o čtyři trefy! MAREK TECL. Útočník Havlíčkova Brodu dostal nabito od Jana Nováka takovým způsobem, že puk skončil v levé šibenici Šumperka! Asistence: Jan Novák a Milan Valášek.
    28:06 Marek TECL - 4:0
     
    31:29
    Hosté jsou zcela ze hry, i když se Draci snaží, tak na domácí Havlíčkův Brod jim je jejich předvedená hra málo. Šumperk drží svými zákroky Ryšavý.
     
    32:28
    Adam Scheuter se dostal do palebné pozice, puk byl zřejmě tečovaný, takže Čeněk Novák si nemusel připisovat zákrok. Hosté se snaží herně vzepřít, což je velice sympatické k průběhu utkání.
     
    33:37
    Vojtěch Holenda byl vyrušován v zakončení, nicméně tento štírek zkusil štěstí. Milan Ryšavý si s pokusem z pravé strany bez větších problémů poradil.
     
    34:20
    Jan Novák vypálil od modré prudký projektil, který Ryšavý vyrazil před sebe. K dorážce se dostal Lukáš Bureš, jenž nezkompletoval hattrick.
     
    34:24
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lukáš Bureš – 2 min., sekání.
     
    34:46
    Šumperští se dostali po zisku buly do útočného snažení, ale jeden z obránců neutěsnil prostor u pravého mantinelu. Puk tedy opouští útočnou třetinu Bruslařů.
     
    35:12
    Marek Tecl jako buldok si proklestil cestu za Milanem Ryšavým, ten v souboji o kotouč byl o málo rychlejší, než brodský hráč. Tecl potom atakoval gólmana hostů, ale rozhodčí tento atak nepískají..
     
    36:13
    Draci právě vstřelili branku! Hosté využívají první přesilovou hru ke korigování skóre! Čeněk Novák byl v permanenci, když si pohlídal řadu dorážek, ale na tu z hole JAKUBA MÜLLERA byl krátký. Asistence: Tadeáš Jaroš a Daniel Vachutka.
    36:13 Jakub MÜLLER - 4:1
     
    36:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Radost hostů trvala pouhých devět sekund – Brod se bere čtyřbrankový náskok zpět. Do nájezdu se dostal MAREK TECL, který ač byl tísněn, dokázal procpat puk pod levým betonem gólmana! Asistence: Roman Čermák a Milan Valášek.
    36:21 Marek TECL - 5:1
     
    38:47
    Oba výběry měly šance na korigování stavu, ale nikdo ze střelců nedokázal dostat hrací předmět za záda brankáře.
     
    39:32
    Bruslaři svírají hosty v obranné třetině, ale Draci se nevzdávají a bojují o puk. Nakonec z toho resultuje nedovolený zákrok domácího hráče.
     
    39:51
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lukáš Bureš – 2 min., krosček.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina byla gólově bohatší, z vedení v poměru 5:1 se radují Havlíčkobrodští, kteří dominují zápasu. Nutno říci, že Draci srdnatě bojují, ale jejich výkonu chybí jiskra. Všechno se snaží mírnit Milan Ryšavý, jenž si počíná v brance klidně. Uvidíme, co nabídne třetí část, která v Kotlině začne přibližně v 18:38.

    Střely na branku (celkem): 15:10 (39:21)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Ondřej Šišolák dostal nahrávku na levý kruh, zpracoval si puk a vylepšil si pozici. I přes tohle všechno nedokázal prostřelit Čeňka Nováka.
     
    41:20
    V akci na začátku třetí třetiny je Čeněk Novák, který hájí brodské brankoviště proti přesilovce Draků. Pokus ze střední vzdálenosti skončils jeho přispěním v ochranné síti.
     
    41:43
    Tomáš Minařík skvěle přenesl hru zleva doprava, kde našel Jakuba Horkého. Ten střílel na pravou tyč, ale jako v předchozích případech, narazil na spolehlivého Čeňka Nováka.
     
    42:28
    Jozef Danielčák nabral rychlost ve středním pásmu, zamířil a dobře zvolenou přízemní střelou nadělala problémy Novákovi. Brankář Bruslařů nadvakrát krotil kus černé gumy. Šumperku i po skončení početní převahy patří aktivita.
     
    43:24
    Jako nůž máslem projel do útočné třetiny Ludvík Rutar, který před levou tyčí nahrával do ohně. Ovšem puk narazil na hokejku domácí obrany, takže akce hostí končí neúspěchem, ale... Tohle lehkovážné hraní ze strany Brodu nemusí skončit dobře.
     
    44:26
    Milan ryšavý si připisuje rutinní zákrok, když vyrazil pokus z pravé strany, kotouč následně sbírá šumperská obrana.
     
    45:00
    Čeněk Novák je mužem na svém místě, který si pohlídal pobídku z levé strany. K následné dorážce se dostal Jakub Müller, ten ale puk za záda brankáře nedostal.
     
    46:01
    Šumperk zkouší změnit styl založení útoku, ale první pokus skončil nevalně. Draci se víceméně snaží dostat pod hokejky Havlíčkova Brodu, kterému chtějí znepříjemnit hru.
     
    46:57
    Založení o rychlý brejk nepomohl hostům ke zisku pásma. Vhazovat se bude před brankářem Ryšavým.
     
    47:24
    Obrana domácího celku se dostala do maléru, naštěstí pro ni všechno dobře dopadlo. Šumperk nadále pokračuje v aktivním pojetí hry.
     
    48:12
    Alex Nillson se dvakrát dostal do střely, ale ani jedna nezamířila k Čeňku Novákovi. Tohle všechno deklaruje zlepšení hry ze strany soupeře, který prohrává o čtyři trefy – sympatický výkon.
     
    49:14
    Polovina třetí části je téměř za námi. Více v permanenci je Čeněk Novák, který si určitě vzpomíná na úvodní pasáže hry, kdy byl nepostradatelným článkem brodské enklávy.
     
    49:35
    Ranou z pokleku se prezentoval Daniel Vachutka, kterého vychytal brankář Havlíčkova Brodu, jenž si na nedostatek práce nemůže stěžovat.
     
    50:41
    David Košťál se pokusil o další branku, ale narazil na Ryšavého, ten si následně poradil i s nepříjemnou dorážkou Daniela Pavelce.
     
    51:40
    Oba týmy si vyměnily útočné pozdravy, ale ukazatel skóre se od druhé třetiny nezměnil.
     
    52:06
    Zřejmě to byl Jakub Horký, který nabral rychlost na pravé straně a jel vstříc štěstí. Jeho pokus mezi betony likviduje Novák.
     
    52:13
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Vojtěch Holenda – 2 min., podrážení.
     
    52:13
    Dnešní utkání sleduje 309 diváků.
     
    52:35
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Čeněk Novák – 2 min., zdržování hry / brankář – hraní puku mimo lichoběžník, odpyká Luboš Voříšek.
     
    52:53
    Tadeáš Jaroš vybídl žabičkou Daniela Vachutku, ten trefil připravený beton Čeňka Nováka, který musí žehlit své vyloučení.
     
    53:22
    Opět ve střelecké pozici Vachutka a opět v minisouboji úspěšnější gólman Havlíčkova Brodu.
     
    53:54
    Adam Polách mohl mírnit stav skóre, ale z jedničky nenasměroval kotouč do horních polovin Novákovy svatyně!
     
    54:37
    Bruslaři ubránili klíčové oslabení tři proti pěti. Šumperk se mohl dostat do většího kontaktu, ale střelecky se neprosadil.
     
    55:20
    Daniel Vachutka nemá dost! I tentokrát to byl on, jenž zkoušel vyzrát na Čeňka Nováka, ale i tentokrát neuspěl!
     
    56:10
    Drakům třetí třetina chutná, jsou aktivní, ale gólově svoji snahu nejsou schopni podtrhnout.
     
    56:23
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Filip Dymák.
     
    56:35
    Hosté ani tentokrát neskórují! Čeněk Novák ztratil puk z dohledu a za jeho záda se snažili dostat hrací předmět Daniel Vachutka a Jakubem Müllerem!
     
    57:47
    Milan Valášek si vzal veliké sousto, když měl v úmyslu projet mezi trojicí soupeřů, to se mu nepodařilo, a tak hra směřuje na druhou stranu kluziště.
     
    58:56
    Soupeř se nadále snaží o korigování výsledku, ale Havlíčkův Brod Drakům nic nedovoluje.
     
    59:27
    Bruslaři drží puk za vlastní brankou, je jasno, že o vítězi dnešního matche je jasno.
     
    59:57
    Poslední pokus hostů končí neúspěšnou nahrávkou na levou stranu. Šumperk se za svůj výkon ve třetí části nemusí vůbec stydět.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina nenabídla branku, i přesto bylo na co se koukat. Šumperk za rozhodnutého stavu nic nezabalil a připravil několik horkých chvilek. Bruslaři dokázali ubránit dvojnásobné oslabení a uhasit i pár přečíslení hostů. Samotný Havlíčkův Brod si už žádnou velkou šanci během třetí části nevytvořil, ale co je důležité – Bruslaři mají první body letošní sezony.
     
    Je za námi utkání dvou týmů, které nezískaly ani bod, to se po uplynutí šedesáti minut změnilo – první vítězství uhrál po výsledku 5:1 Havlíčkův brod. Šumperk byl v první třetině více, jak vyrovnaný soupeř, dostával domácí tým do nebezpečných situací, ale všechny zmařil Čeněk Novák. Drakům sebraly vítr z plachet početná vyloučení, která posadila na koně Bruslaře. Havlíčkův Brod po první třetině vedl o dva góly.

    V dalším průběhu svůj náskok navýšil, až potom se prosadili hosté, kteří odčarovali kouzlo Nováka. Šumperk v poslední části hry podal sympatický a především bojovný výkon. Ale ani tyhle atributy mu na zdramatizování klání nestačily. Bruslaři se můžou s prvními body na hokejkách chystat na regionální derby se Žďárem nad Sázavou.

    Střely ve třetí třetině (celkem): 7:14 (46:35)
     
    Dnes je to ode mně z havlíčkobrodské Kotliny všechno, moc vám děkuji za pozornost a příště se těším na počtenou. Užijte si zbytek sobotního večeru a první říjnové neděle. (19:23:22)

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 15. Bureš (Čermák, Voříšek), 19. Košťál (Kerber), 23. Bureš (Košťál), 29. Tecl (J. Novák, Valášek), 37. Tecl (Čermák, Valášek) – 37. Müller (Jaroš, Vachutka)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Nedvěd) – J. Novák (C), Kerber, Kutlvašr, Čermák, D. Vacík, Benák – Tecl, Valášek (A), Kopic – Košťál, Pártl, Bureš – Holenda, Křehlík, Voříšek (A) – Pavelec, Dymák.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    DRACI PARS ŠUMPERK: Ryšavý (Kacbunda) – P. Kubíček, P. Hohl, Jaakkola, Cibuzar, Minařík, Rutar (A) – Vachutka, Šišolák, Jaroš (C) – Danielčák, Nilsson, Pitkänen – J. Horký, Polách, Scheuter – Skopal, Müller (A).
    Trenér: David Káňa

    Rozhodčí: Michal Maršálek – Jan Gregar, Dominik Kalina

    Diváci: 309