Frýdek-M. – Kolín 0:1 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:1 (kon.) | Zlín – Třebíč 3:1 (kon.)
Pardubice B – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Znojmo – Prostějov 3:5 (kon.) | Sokolov – Vsetín 3:0 (kon.)
Přerov – Litoměřice 3:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 04.10.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Radek POŘÍZEK - 3:1
     
    59:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    32,8 sekundy před koncem potvrzuje Dukla výhru, když RADEK POŘÍZEK trefil z levé strany kluziště ze středního pásma od střídačky Slavie prázdnou klec. Asistence: Tomáš Čachotský.
    38:22 Filip DUNDÁČEK - 2:1
     
    38:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde znovu do vedení. Nikoliv při přesilovce, ale při hře čtyři na čtyři. Anděl vyhrál buly na FILIPA DUNDÁČKA, který z vrcholu levého kruhu propálil naprosto vše. Jak je to jednoduché. Asistence: Lukáš Anděl.
    32:38 Dušan ŽOVINEC - 1:1
     
    32:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno jest. Po vyhraném buly Knotka a střele Průžka od modré vznikla v předbrankovém prostoru Dukly pořádná trma vrma. Tři jihlavští hráči nedokázali pokrýt DUŠANA ŽOVINCE, který se dostal ke kotouči a zblízka ho dotlačil za Berana. Asistence: Jiří Průžek, Tomáš Knotek.
    00:26 Otakar ŠIK - 1:0
     
    00:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pokud se Dukla chtěla už na začátku revanšovat za debakl v Litoměřicích, tak začala výborně. Již po 26 sekundách totiž Čachotský zakombinoval na pravém kruhu s OTAKAREM ŠIKEM a ten i s troškou štěstí posílá Duklu zblízka do vedení. Jeho bekhendový pokus nakonec propadl do sítě. Velmi rychlou navštívenku tak dostal i gólman Šimon Zajíček, kterého Slavia získala z Litvínova, kde mj. dělá sportovního manažera Tomáš Vrábel, jenž byl v minulé sezoně právě v Jihlavě. Asistence: Tomáš Čachotský.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 1. Šik (Čachotský), 39. Dundáček (Anděl), 60. Pořízek (Čachotský) – 33. Žovinec (Průžek, Knotek)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Chaloupek) – Bilčík, D. Kolář (A), Ozols, Kočí, L. Mareš, Dundáček, Chvátal – Čachotský (C), Pořízek, Šik – T. Havránek, Štefančík, Cachnín – Anděl, Berger, Jelínek – Rauš, Handl, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Slavia Praha: Zajíček (R. Málek) – Žovinec (A), Křepelka, Kremláček, Holý, Eliáš, Hrdinka – Všetečka, Žejdl (A), J. Brož – Průžek, Knotek (C), Kulda – Helt, Závora, Slavíček – Havrda, Slavík, Strnad – Simon.
    Trenér: Daniel Tvrzník

    Rozhodčí: Přemysl Skopal, Lukáš Květoň – Roman Zídek, Ondřej Polák

    Diváci: 609
    bahis siteleri