Frýdek-M. – Kolín 0:1 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:1 (kon.) | Zlín – Třebíč 3:1 (kon.)
Pardubice B – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Znojmo – Prostějov 3:5 (kon.) | Sokolov – Vsetín 3:0 (kon.)
Přerov – Litoměřice 3:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 04.10.2023, 17:30 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:54:52)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme viděli mírný výkonnostní vzestup ze strany hostů. Ani to ale nakonec nestačilo na vyrovnání a po závěrečné brance v poslední minutě se podařilo ševcům jenom potvrdit již pátou výhru v řadě.
     
    Konec zápasu.
    59:50 Martin NOVÁK - 3:1
     
    59:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tady je už hotovo vážení! Po velkém zaváhání obrany se podařilo v posledních chvílích poslat kotouč do prázdné brány MARTINU NOVÁKOVI. Díky tomu si tak připsal na své konto i jeden z mála kanadských bodů zlínský gólman. Asistence: Mikko Salmio a Daniel Huf.
     
    59:26
    Třebíčští zkouší riskovat hru bez brankáře. Zatím se jim tato strategie ale příliš nevyplácí, jelikož se ani pořádně nedostali k zakončení. Po úmyslném ofsajdu se navíc musel ještě Mičán vrátit na pár vteřin do vlastní svatyně.
     
    58:27
    Oddechový čas pro tým SK Horácká Slavia Třebíč.
     
    57:59
    Tak nyní to mohl Jakub Šlahař celé uzavřít! Po úniku dva na jednoho našel Michal Gago svou naprosto přesnou přihrávkou před bránou zcela volného zmíněného útočníka. K radosti hostů ale vytáhl Jan Mičán zákrok, za který by se nestyděli ani gólmani v zámoří.
     
    57:00
    Další útočné tažení se pokusil založit Antonín Bořuta. Po pár přihrávkách ale zastavuje hosty další vlastní hrubka v podobě zakázaného uvolnění. Jako lehká útěcha se dá považovat následné vyhrané vhazování pro Slavii.
     
    56:01
    Další pokus o prosazení se nyní vytvořil Jan Süss. Jeho pokus z prostoru mezikruží ale skončil pouze na vyrážečce gólmana. I přes odraz ale uklidil brankář puk pod svou lapačku.
     
    55:02
    Za bránou Mičána získal puk Martin Lang. Jeho následná přihrávka před svatyni soupeře našel Martin Novotný, který ale našel pouze betony kvalitně chytajícího gólmana.
     
    54:03
    Ani krátká početní výhoda žlutomodrým nestačila k zakončení. Jednou se sice pokusil vyslat kotouč na bránu od modré Jiří Suhrada. Ten ale trefil pouze jednoho ze clonících obránců.
     
    53:04
    I hra čtyři na čtyři momentálně svědčí více hostům. Nakonec se ale po souboji v rohu kluziště podařilo vybojovat puk Zdeňku Čápovi. Ten tak může v klidu rozehrát zpoza vlastní svatyně.
     
    52:05
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Ladislav Bittner – 2 min., hákování.
     
    51:27
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Marek Hrbas – 2 min., vysoká hůl.
     
    50:51
    Po snižovací brance a rychlém vyrovnání jsou v útoku opět Třebíčtí. Těm se ale zatím nedaří dostat do nějaké relativně dobré střelecké pozice.
    49:52 Ladislav BITTNER - 2:1
     
    49:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak toto byla bleskurychlá odpověď dámy a pánové! Po pouhých třech vteřinách potrestal zcela zbytečné vyloučení LADISLAV BITTNER. Jeho metelice od modré propálila všechno co jí stálo v cestě a skončila až za zády Hufa. Asistence: Antonín Bořuta.
     
    49:49
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Aleksi Salonen – 2 min., hákování.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 7. P. Sedláček (Salmio), 47. Salonen (Šlahař), 60. Novák (Salmio, Huf) – 50. Bittner (Bořuta)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Hrbas (A), Salonen, Čáp, M. Novotný, Zbořil, Suhrada, Talafa – Paukku, Werbik, Salmio – M. Lang, Kindl, Šlahař – Süss, Vlach, Novák – P. Sedláček (A), Gago, Köhler (C).
    Trenér: Miloš Říha ml.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Pakarinen) – Bořuta, Furch, Štebih, Vodička, Kříž, J. Stehlík, Poizl – Dočekal (A), Bittner (C), Ferda (A) – Vodný, Malý, Michalčuk – Maty. Svoboda, Michálek, Frömel – Matě. Svoboda, Berka, L. Stehlík.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Cabák, Mejzlík – Mikšík, Peluha
    bahis siteleri