Frýdek-M. – Kolín 0:1 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:1 (kon.) | Zlín – Třebíč 3:1 (kon.)
Pardubice B – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Znojmo – Prostějov 3:5 (kon.) | Sokolov – Vsetín 3:0 (kon.)
Přerov – Litoměřice 3:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 04.10.2023, 17:30 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobré odpoledne všem hokejovým fanouškům! Chance liga pokračuje ve svém vysokém tempu, dnes nás tak čeká již osmé kolo. V něm proti sobě sehrají reprízu loňského semifinále Zlín a Třebíč. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Berani Zlín
    Zlín se po nevydařeném vstupu do sezony dostal do velké pohody a připisuje si jednu výhru za druhou. Aktuálně má na kontě čtyři vítězství v řadě, přičemž jemně klopýtl jen naposledy proti Slavii, kdy získal pouze dva body. I to se ale samozřejmě počítá, protože se v tabulce vyšvihl na slušnou šestou pozici a klidně může jít ještě výše. Berany navíc v posledních dnech posílil další Fin Mikko Salmio, který bude bojovat smlouvu a dnes se možná představí proti Třebíči. Uvidíme, jak si povede.

    Poslední tři utkání
    Slavia vs. Zlín – 2:3pp
    Zlín vs. Kolín – 5:1
    Prostějov vs. Zlín – 1:4

    Nejproduktivnější hráči
    Bedřich Köhler 5 bodů (4+1)
    Jakub Šlahař 5 bodů (2+3)
    Jan Süss 4 body (2+2)
     
    SK Horácká Slavia Třebíč
    Třebíč má podobnou fazónu jako Zlín, nyní ale drží šňůru dvou výher v řadě, ale i přesto je na tom v tabulce lépe. Horácká Slavia je ale pouze o jedno místo výše, navíc jen díky skóre, protože získala úplně stejný počet bodů. Třebíč tak bude chtít v souboji o páté místo navázat na dvě poslední výhry nad Znojmem a Sokolovem, na led úřadujícího mistra ale nepochybně přijíždí v roli outsidera.

    Poslední tři utkání
    Třebíč vs. Znojmo – 4:1
    Sokolo vs. Třebíč – 1:3
    Třebíč vs. Jihlava – 1:2

    Nejproduktivnější hráči
    Martin Dočekal 11 bodů (6+5)
    Michal Vodný 8 bodů (3+5)
    Ladislav Bittner 5 bodů (2+3)
     
    Úvodní sestavy:

    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Hrbas (A), Salonen, Čáp, M. Novotný, Zbořil, Suhrada, Talafa – Paukku, Werbik, Salmio – M. Lang, Kindl, Šlahař – Süss, Vlach, Novák – P. Sedláček (A), Gago, Köhler (C).
    Trenér: Miloš Říha ml.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Pakarinen) – Bořuta, Furch, Štebih, Vodička, Kříž, J. Stehlík, Poizl – Dočekal (A), Bittner (C), Ferda (A) – Vodný, Malý, Michalčuk – Maty. Svoboda, Michálek, Frömel – Matě. Svoboda, Berka, L. Stehlík.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Cabák, Mejzlík – Mikšík, Peluha.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:44
    Na úvodním buly dnešního utkání vybojoval kotouč Ladislav Bittner. Díky tomu se tak jeho spoluhráči dostali okamžitě do útočného pásma, kde ale přišli o puk po souboji v rohu kluziště.
     
    01:43
    Velkou šanci na druhé straně kluziště měl Bedřich Köhler. Toho hledal v prostoru před brankovištěm jeden z jeho spoluhráčů. K jeho smůle ale v kritický moment změnil svou holí trajektorii puku brankář.
     
    02:42
    Kvůli zakázanému uvolnění se hra přesouvá opět před svatyni Jana Mičána. K radosti hostů se ale podařilo vybojovat kotouč Matyášovi Svobodovi.
     
    03:41
    Zpoza vlastní brány založil útočné tažení Matyáš Svoboda. Jeho následná nepřesná přihrávka ale skončila pouze na holi Martina Nováka. Ten ale nedokázal potrestat nepřesnou rozehrávku soupeře.
     
    04:40
    Na druhé straně se dostal ke střele od modré Marek Berka. Jeho pokus ale skončil pouze na betonech domácího Hufa. Ten navíc ani nebyl pod příliš velkým tlakem a díky tomu i mohl rozehrát.
     
    05:41
    Po nepřesné rozehrávce od Hrbase se podařilo vybojovat kotouč aktivním forčekinkem Radimu Ferdovi. Ani jeho tažení v útočném pásmu se mu ale nepodařilo dokončit úspěšně.
     
    06:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    A mění se nám skóre vážení! Po velké hrubce v rozehrávce se dostal k zakončení PAVEL SEDLÁČEK. Ten tak dokázal využít skvělé nabídky od jeho zcela nového spoluhráče. Asistence: Mikko Salmio.
    06:42 Pavel SEDLÁČEK - 1:0
     
    07:41
    Po úvodní brance zápasu jsou paradoxně zatím v jednom sedle třebíčské hvězdy. Těm se podařilo usadit v útočném pásmu, ani to ale nakonec nestačilo ke střele, natož pak k vyrovnávací brance.
     
    08:40
    Tak toto byla zatím největší šance hostů na prostřelení Hufa. Po střele od jednoho z obránců měl velmi blízko k dorážce do odkryté brány Ladislav Bittner. K jeho smůle mu ale v klíčový moment vypíchl puk jeden z obránců.
     
    09:07
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Michal Gago – 2 min., podrážení.
     
    10:01
    Početní výhoda zatím Třebíči vůbec nevychází podle představy. Hlavně kvůli nepřesným přihrávkám se jim zatím ani jednou nepodařilo udržet před svatyní soupeře.
     
    10:11
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Ladislav Bittner – 2 min., podrážení.
     
    11:10
    Ihned po úvodním buly hry čtyři na čtyři poslal pořádnou metelici od modré Zdeněk Čáp. K jeho smůle měl ale gólman zcela odkrytý výhled. Kvůli tomu si tak na své konto připsal akorát další zákrok lapačkou.
     
    12:09
    Po návratu do útočného pásma se dostal po pár přihrávkách Jan Süss. Jeho pokus od pravého kruhu ale zastavil hnedka první obránce, který stál kotouči v cestě.
     
    13:08
    Po návratu ke hře pět na pět se podařilo kotouč na vhazování vybojovat Denisu Kindlovi. I přesto se ale nakonec z vlastního obraného pásma dostávají právě hosté. Těm se ale taky nepodařilo udržet na kotouči příliš dlouho.
     
    14:07
    Do útočné akce tři na dva se dostal se svými spoluhráči Jakub Malý. Jeho následné zakončení z prostoru mezikruží sice vypadalo nebezpečně, nakonec mu ale vůbec nesedlo a skončilo zcela mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    15:06
    A máme tady další zakázané uvolnění ze strany hostů. Ti ale napravili svoji chybu a alespoň vyvezli kotouč do středního pásma. Zde ale ukázal svůj kvalitní forčekink Vlach, který soupeři uloupil puk.
     
    16:05
    Ze hry mají v posledních minutách více jednoznačně ševci. Díky tomu se mohl dostat k dorážce z bezprostřední blízkosti dneska velmi aktivní Jan Süss. K jeho smůle mu ale Mičán nedal žádnou šanci a kotouč schoval pod svou lapačku.
     
    17:04
    Díky svým hbitým nohám se podařilo dostat Nicolasi Werbikovi podél pravého mantinelu až přímo před brankáře. K jeho smůle se mu ale již nepodařilo překonat vyrážečku gólmana.
     
    18:03
    Po vhazování po levici Mičána jsou u puku jeho spoluhráči. Jedním z nich je i Jakub Stehlík, který dlouhou nabídkou našel na modré Lukáše Kříže. Ten se nakonec dostal i k zakončení, které ale nebylo příliš znamenité.
     
    19:02
    Svou dobrou obranou práci nyní ukázal Jesse Paukku. Díky tomu se o pár chvil později dostal k zakončení Nicolas Werbik. Jeho pokus od levého kruhu ale skončil pouze ve výstroji gólmana.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:19.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky nebezpečných šancí na obou stranách. Nutno ale uznat, že jich bylo více na holích Beranů. Díky tomu se právě oni dostali po zaskočení soupeře do jednobrankového vedení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:44
    Na úvodním buly druhé dvacetiminutovky vybojovali kotouč domácí ševci. Těm se smolně dostal kotouč až ke vlastní bráně, kde ho musel rozehrávat Huf. I přesto se o pár chvil později dostal na druhé straně k zakončení Jesse Paukku.
     
    21:43
    Po vhazování po levici Mičána se dostali ke kotouči jeho spoluhráči. Ti sice po nepřesné přihrávce o kotouč přišli, toto zaváhání je ale nakonec nemuselo příliš mrzet, jelikož soupeř vyslal kotouč na zakázané uvolnění.
     
    22:42
    Zajímavou šanci si nyní dokázal vybojovat Zdeněk Čáp. Ten se dokázal probojovat svou hrubostí až před brankáře, k jeho smůle mu ale znepříjemnil zakončení jeden z dotírajících obránců.
     
    23:41
    Zpoza vlastní svatyně zaloil útočné tažení Martin Novotný. Ani jeho nabídka ale nakonec nevedla k útočnému tažení Beranů. Těm se totiž nepodařilo dostat ani přes střední pásmo.
     
    24:40
    Po střele od modré se dostal k zakončení přímo před brankovištěm Pavel Sedláček. K jeho smůle si ale druhý gól na své konto nepřipsal, nepodařilo se mu totiž překonat betony gólmana.
     
    25:39
    Mnohem víc nebezpečnou šanci měl ještě o pár chvil později Nicolas Werbik. Ten využil hrubky soupeře, který ho nechal projet obranou jako nůž máslem. Díky tomu se mu podařilo vyslat kotouč do pravého horního rohu, kde ale našel pouze lapačku gólmana.
     
    26:38
    Po delší době se podařilo alespoň na pár chvil udržet v útočném pásmu hostům. Ani tato situace ale nevedla k žádné střele. Za tímto neúspěchem stála i kvalitní práce obrany žlutomodrých.
     
    27:36
    Od modré se nyní podařilo vyslat kotouč Jakubu Stehlíkovi. Ani ten ale nevyzrál na dneska kvalitně chytajícího Hufa. Ten ale měl zcela odkrytý výhled, a tak se mu podařilo zastavit puk poměrně jednoduše.
     
    28:35
    Po vhazování se ve vlastním obraném pásmu jsou u kotouče hosté. Po nepřesné přihrávce Davida Michalčuka ve středním pásmu se ale rázem ocitá puk opět za svatyní Mičána.
     
    29:34
    Po ne příliš úspěšném nahození Jiřího Suhrady. Jsou u kotouče obránci soupeře. Díky tomu se o pár chvil později dostal Lukáš Stehlík. Ani ten ale nestačil na nachystané betony zlínského brankáře.
     
    30:31
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Roman Vlach – 2 min., hákování.
     
    31:30
    Ani tato přesilovka není ze strany Třebíče taková, na jakou jsme zvyklí. To nejzajímavější co jsme zatím v útočném pásmu viděli byla nepřesná přihrávka Martina Dočekala.
     
    32:29
    Na druhé straně kluziště se naopak dostal k zakončení od modré Jan Süss. Ani jeho zblokovány pokus nebyl zrovna dvakrát nejslavnější, i přesto je ale nutné vyznamenat, že se dostal k zakončení ve vlastím oslabení.
     
    33:28
    Tak toto byla zatím největší šance utkání ze strany domácích Beranů. Ihned po konci trestu se dostal do samostatného úniku Roman Vlach. Ten ale nebyl rozjetý, a tak se kvůli dotírajícímu obránci ani nedostal pořádně k zakončení.
     
    34:27
    Po nepřesné přihrávce Hrbase se hra vrací přes svatyni Hufa. Zde navíc vybojoval kotouč Ladislav Bittner. Díky tomu se ještě ke střele dostal Dočekal, který ale minul bránu.
     
    35:26
    Na druhé straně se dostal do akce tři na dva se svými spoluhráči Mikko Salmio. Právě on se i nakonec dostal k zakončení, které ale trefilo pouze masku gólmana.
     
    36:25
    Po nahození od jednoho ze spoluhráčů vybojoval puk v útočném pásmu Šimon Frömel. Díky tomu se následné dostal k zakončení i Michal Vodný. Tomu ale střela vůbec nesedla, a tak se kotouč dostal pouze na zadní hrazení.
     
    37:24
    Po rozehrávce od brankáře hostů se chystali jeho spoluhráči do útočného pásma. Po kontaktu s Dočekalem ale skončil na ledě Kindl, který se nezvedá. Nakonec se ale tento kontakt trestat nebude a hra tak bude pokračovat v plném počtu na obou stranách.
     
    38:13
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Bedřich Köhler – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    39:02
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Antonín Bořuta – 2 min., nedovolené bránění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:10.
     
    Během druhého dějství jsme byli svědky pouze tří vyloučení, z čehož dvakrát hrála v početní výhodě Třebíč. Ani to jí ale nestačilo ke vstřelení branky. Naopak podstatně větší počet střel měli na svém kontě žlutomodří. Jejich soupeř tak může být pouze rád, že má ve své svatyni tak kvalitního brankáře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:44
    Na úvodním vhazování poslední dvacetiminutovky vybojovali kotouč ševci, kterým navíc pokračuje přesilovka. Díky tomu se dostal k zakončení Jakub Šlahař, a to rovnou dvakrát. Ani v jednom z pokusů se mu ale nepodařilo propálit kotouč až ke gólmanovi
     
    41:43
    K dalšímu zakončení od modré se tentokrát dostal Zdeněk Čáp. K jeho smůle mu ale kotouč těsně před zakončením sjel za modrou čáru do středního pásma.
     
    42:42
    Na druhé straně to už vypadalo, že se dokáže probojovat k zakončení Ladislav Bittner, a to i přes tři hráče soupeře. Nakonec mu ale přerušil cestu k bráně poslední z nich, který ho rovnou i obral o kotouč.
     
    43:41
    Po souboji v rohu kluziště se dostal k zakončení od modré Lukáš Kříž, který ale minul bránu. O pár chvil později se jeho zaváhání pokusil napravit ještě Ladislav Bittner, ten ale naopak trefil pouze hůl jednoho z obránců.
     
    44:21
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Antonín Bořuta – 2 min., podrážení.
     
    45:20
    Početní výhody jsou ze strany ševců podstatně kvalitnější oproti jejich soupeři. V tomto případě tomu ale tak příliš není. Beranům se zatím nepodařilo ani udržet v útočném pásmu, natož pak vyslat kotouč na bránu.
     
    46:11
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Jakub Malý – 2 min., hákování.
     
    46:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ALEKSI SALONEN. Asistence: Jakub Šlahař.
    46:26 Aleksi SALONEN - 2:0
     
    47:25
    Stejně jako po první brance jsou i tentokrát hosté v útočném pásmu. Díky tomu se dostal k zakončení Šimon Frömel. Jeho zpracování ale nebylo nejšťastnější, a tak byl vůbec rád, že dostal puk ke svatyni.
     
    48:24
    Zpoza vlastní svatyně založil útočnou akci Jakub Stehlík. Jeho nahození nakonec našel Ladislav Bittner, který ale poměrně jednoduše předal kotouč soupeři.
     
    49:23
    Na druhé straně se chystal k zakončení Michal Gago. Ani ten se ale nakonec ke střele nedostal, tentokrát kvůli kvalitní práci obránců soupeře.
     
    49:49
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Aleksi Salonen – 2 min., hákování.
     
    49:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak toto byla bleskurychlá odpověď dámy a pánové! Po pouhých třech vteřinách potrestal zcela zbytečné vyloučení LADISLAV BITTNER. Jeho metelice od modré propálila všechno co jí stálo v cestě a skončila až za zády Hufa. Asistence: Antonín Bořuta.
    49:52 Ladislav BITTNER - 2:1
     
    50:51
    Po snižovací brance a rychlém vyrovnání jsou v útoku opět Třebíčtí. Těm se ale zatím nedaří dostat do nějaké relativně dobré střelecké pozice.
     
    51:27
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Marek Hrbas – 2 min., vysoká hůl.
     
    52:05
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Ladislav Bittner – 2 min., hákování.
     
    53:04
    I hra čtyři na čtyři momentálně svědčí více hostům. Nakonec se ale po souboji v rohu kluziště podařilo vybojovat puk Zdeňku Čápovi. Ten tak může v klidu rozehrát zpoza vlastní svatyně.
     
    54:03
    Ani krátká početní výhoda žlutomodrým nestačila k zakončení. Jednou se sice pokusil vyslat kotouč na bránu od modré Jiří Suhrada. Ten ale trefil pouze jednoho ze clonících obránců.
     
    55:02
    Za bránou Mičána získal puk Martin Lang. Jeho následná přihrávka před svatyni soupeře našel Martin Novotný, který ale našel pouze betony kvalitně chytajícího gólmana.
     
    56:01
    Další pokus o prosazení se nyní vytvořil Jan Süss. Jeho pokus z prostoru mezikruží ale skončil pouze na vyrážečce gólmana. I přes odraz ale uklidil brankář puk pod svou lapačku.
     
    57:00
    Další útočné tažení se pokusil založit Antonín Bořuta. Po pár přihrávkách ale zastavuje hosty další vlastní hrubka v podobě zakázaného uvolnění. Jako lehká útěcha se dá považovat následné vyhrané vhazování pro Slavii.
     
    57:59
    Tak nyní to mohl Jakub Šlahař celé uzavřít! Po úniku dva na jednoho našel Michal Gago svou naprosto přesnou přihrávkou před bránou zcela volného zmíněného útočníka. K radosti hostů ale vytáhl Jan Mičán zákrok, za který by se nestyděli ani gólmani v zámoří.
     
    58:27
    Oddechový čas pro tým SK Horácká Slavia Třebíč.
     
    59:26
    Třebíčští zkouší riskovat hru bez brankáře. Zatím se jim tato strategie ale příliš nevyplácí, jelikož se ani pořádně nedostali k zakončení. Po úmyslném ofsajdu se navíc musel ještě Mičán vrátit na pár vteřin do vlastní svatyně.
     
    59:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tady je už hotovo vážení! Po velkém zaváhání obrany se podařilo v posledních chvílích poslat kotouč do prázdné brány MARTINU NOVÁKOVI. Díky tomu si tak připsal na své konto i jeden z mála kanadských bodů zlínský gólman. Asistence: Mikko Salmio a Daniel Huf.
    59:50 Martin NOVÁK - 3:1
     
    Konec zápasu.
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme viděli mírný výkonnostní vzestup ze strany hostů. Ani to ale nakonec nestačilo na vyrovnání a po závěrečné brance v poslední minutě se podařilo ševcům jenom potvrdit již pátou výhru v řadě.
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:54:52)
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 7. P. Sedláček (Salmio), 47. Salonen (Šlahař), 60. Novák (Salmio, Huf) – 50. Bittner (Bořuta)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Hrbas (A), Salonen, Čáp, M. Novotný, Zbořil, Suhrada, Talafa – Paukku, Werbik, Salmio – M. Lang, Kindl, Šlahař – Süss, Vlach, Novák – P. Sedláček (A), Gago, Köhler (C).
    Trenér: Miloš Říha ml.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Pakarinen) – Bořuta, Furch, Štebih, Vodička, Kříž, J. Stehlík, Poizl – Dočekal (A), Bittner (C), Ferda (A) – Vodný, Malý, Michalčuk – Maty. Svoboda, Michálek, Frömel – Matě. Svoboda, Berka, L. Stehlík.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Cabák, Mejzlík – Mikšík, Peluha
    bahis siteleri