Boston – Washington 4:5 (po pr.) | Tampa – Florida 2:0 (kon.) | Dallas – Colorado 3:1 (kon.)
Chicago – Detroit 4:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | Vegas – San Jose 0:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Detroit Red Wings
Středa 04.10.2023, 02:30 • United Center, Chicago • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Connor BEDARD - 4:2
     
    58:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Fanoušci v United Center se dočkali prvního gólu své nové hvězdy! Petr Mrázek urychlil rozehrávku dlouhou přihrávkou na CONNORA BEDARDA a tomu nedělalo problém poslat puk do branky, kterou Hutchinson opět zanechal prázdnou. Asistence: Petr Mrázek, Taylor Hall.
    49:59 Corey PERRY - 3:2
     
    49:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to byla jednoznačně nejlépe sehraná přesilovka tohoto zápasu! Bedard navzory nedostatku místa vymyslel křížnou přihrávku do pravého kruhu. Hall ještě vylepšoval pozici COREY PERRYMU a ten zkušeně zasunul puk za Hutchinsona, jenž po břiše odklouzal mimo brankoviště. Asistence: Taylor Hall, Connor Bedard.
    44:49 Joe VELENO - 2:2
     
    44:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings zničehonic vyrovnávají na 2:2! Tísněný JOE VELENO se hezky uvolnil narážečkou s Kostinem a z levého kruhu překvapil Mrázka, jehož reakce byla kvůlí clonícímu Berggrenovi dost opožděná. Asistence: Klim Kostin, Justin Holl.
    35:29 Connor MURPHY - 2:1
     
    35:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jestřábi se podruhé v zápase ujímají vedení! Bedard pomohl Hallovi vyhrát vhazování přisunutím kotouče k modré čáře. CONNOR MURPHY si povyjel k vrcholku pravého kruhu a perfektní střelou nad lapačku skóroval na 2:1. Asistence: Connor Bedard, Taylor Hall.
    21:00 Joe VELENO - 1:1
     
    21:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Minuta hry ve druhé třetině stačila hostům ke vstřelení vyrovnávajícího gólu! Jonatan Berggren se protáhl kolem Vlasica do rohu. Křížnou přihrávku od něj obdržel JOE VELENO a v pravém kruhu přesně zamířil k odkryté bližší tyčce. Asistence: Jonatan Berggren, Ben Chiarot.
    02:08 Corey PERRY - 1:0
     
    02:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý útok Hawks navázal na tlak svých předchůdců a zkraje třetí minuty poslal domácí družinu do vedení. Po Folignově střele z levého kruhu vnesl Dickinson velký zmatek k brankovišti a COREY PERRY se přihlásil o slovo dorážkou, která skončila za Hussem. Asistence: Jason Dickinson, Nick Foligno.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Perry (Dickinson, N. Foligno), 36. Murphy (Bedard, Hall), 50. Perry (Hall, Bedard), 59. Bedard (Mrázek, Hall) – 21. Veleno (Berggren, Chiarot), 45. Veleno (Kostin, Holl)


    Chicago Blackhawks: Mrázek (Stauber) – A. Vlasic, S. Jones, Korchinski, Murphy, Phillips, Kaiser – T. Johnson, Bedard, Hall – Raddysh, L. Reichel, C. Dach – Entwistl, Guttman, Katchouk – Perry, Dickinson, N. Foligno.
    Trenér: Luke Richardson

    Detroit Red Wings: Husso (31. Hutchinson) – Holl, Chiarot, Rafferty, A. Johansson, Wallinder, McIsaac – Perron, Copp, Rasmussen – Berggren, Veleno, Kostin – E. Söderblom, Danielson, Hirose – Doucet, Anisimov, Ĺ´Esperance.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Nicholson, Halkidis – Smith, McNamara
    bahis siteleri