Slavia – Znojmo 1:4 (kon.) | Kolín – Prostějov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 4:1 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 6:2 (kon.) | Přerov – Pardubice B 4:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 4:2 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Berani Zlín
Sobota 07.10.2023, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Luboš ROB - 4:2
     
    59:33
    Vsetín právě vstřelil branku! První derby letošní sezony ovládne mužstvo z Valašska! Pojistku do prázdné branky přidal LUBOŠ ROB. Asistence: Vít Jonák.
    38:30 Martin NOVÁK - 3:2
     
    38:30
    Zlín právě vstřelil branku! Berani využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky! Po střele Kindla už mohl uklízet puk za Žukova Salmio, ale tady ještě vsetínský brankář stačil zasáhnout, bekhendem se ale ze druhé vlny prosadil MARTIN NOVÁK. Asistence: Denis Kindl, Mikko Salmio.
    28:29 Pavel KLHŮFEK - 3:1
     
    28:29
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši nakonec přeci jen využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového náskoku! Střelu Smetany Huf neudržel a na dorážku byl připraven PAVEL KLHŮFEK. Asistence: Ondřej Smetana, Matouš Kratochvil.
    19:43 Tomáš ONDRAČKA - 2:1
     
    19:43
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši nakonec přeci jen ze své aktivity z posledních minut těží rozdílovou branku a otáčejí skóre zápasu! Z pravého křídla si před zlínskou branku najel obránce TOMÁŠ ONDRAČKA, Huf nejprve betonem puk vyrazil, ale následně se jej díky potřebnému důrazu vsetínských hráčů podařilo dostat za brankovou čáru. Asistence: Matouš Kratochvil.
    08:58 Luboš ROB - 1:1
     
    08:58
    Vsetín právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! LUBOŠ ROB vystartoval s pukem po pravém křídle, dostal se už do ostrého úhlu zlínské branky, ale přeci jen se mu podařilo nachytat brankáře Hufa, který si nešťastně srazil kotouč do branky. Asistence: Tom Ondračka.
    06:55 Zdeněk ČÁP - 0:1
     
    06:55
    Zlín právě vstřelil branku! Hosté se ujímají vedení! Z obranného pásma vybruslil s pukem až do toho útočného ZDENĚK ČÁP, po přejetí modré čáry prudce napřáhl a trefil pravý růžek vsetínské branky. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 9. Rob (Ondračka), 20. Ondračka (Kratochvil), 29. Klhůfek (Smetana, Kratochvil), 60. Rob (Jonák) – 7. Čáp, 39. Novák (Kindl, Salmio)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Staněk, Ďurkáč, Smetana (A), Ondračka, Hryciow, Š. Jenáček, Petrovický – Bērziņš, Rob (A), Půček – Klhůfek, Hrňa (C), Hořanský – Jandus, Kern, Jonák – Kratochvil, Dědek, Vaňo.
    Trenér: Weintritt

    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Salonen, Hrbas (A), M. Novotný, Čáp, Suhrada, Zbořil, Talafa – Salmio, Werbik, Paukku – Šlahař, Kindl, M. Lang – Novák, Vlach, Süss – Köhler (C), Gago, P. Sedláček (A).
    Trenér: Říha

    Rozhodčí: Skopal, Jaroš – Veselý, Tvrdý

    Diváci: 4682
    bahis siteleri