Akademici Plzeň – North wings Ústí 6:2 (kon.) | HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 1:3 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
HC North Wings Ústí nad Labem
Středa 11.10.2023, 19:00 • LOGSPEED CZ Aréna (tréninková hala), Plzeň • Univerzitní liga ledního hokeje • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Plzeňští Akademici potvrdili roli velkého favorita, v domácí aréně rozstříleli ústecké North Wings výsledkem 6:2.

    Domácí hokejisté vstřelili po dvou gólech v každém dějství. North Wings se nicméně drželi statečně a do třetí dvacetiminutovky nastupovali s mankem dvou tref. Zdramatizování se ale nekonalo, ve 48. minutě zkompletoval hattrick Aleš Matoušek střelou mezi brankářovy betony, konečnou podobu dal skóre střetnutí o pouhou minutu později obránce Marek Bláha, jenž skončil na dvou gólech.

    Svěřenci trenéra Setikovského si polepšili na šest bodů a v tabulce si polepšili na druhou příčku. North Wings zůstávají bez bodu předposlední osmí, hůře na tom jsou pouze hokejisté z ostravské univerzity. (21:12:52)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    V závěrečných vteřinách ujel do úniku Lukáš Folda, střelu na lapačku měl Milan Kožnar pod kontrolou, puk udržel v rukavici.
     
    59:39
    Zřejmě poslední zákrok pro Jiřího Černého, jehož nepřekvapila střela zleva mezi betony, ty srazil k sobě včas a postaral se o přerušení hry.
     
    59:24
    Ještě vylepšit konečné vítězství chtěl David Roubal, ostrou střelu zápěstím vyslal z levého kruhu o kousek nad břevno.
     
    58:43
    Volnějším středem chtěl do útočné třetiny projet Dominik Houdek, na hraně pravidel byl zastaven Adamem Šubrtem. Rozhodčí nevylučují.
     
    58:16
    Zase pouze nahození od mantinelu, s nímž si Jiří Černý poradil bez většího zaváhání, kus černé gumy uschoval v lapačce.
     
    57:58
    Nahozením po levém mantinelu se prezentoval Jakub Štochl. Za bránu North Wings poté nejrychleji dojel bránící Hanuš Petržílka.
     
    57:27
    Adam Janoušek se chystal k bekhendovému blafáku, ale nepovedl se mu, za pět minut dvanáct soupeři vypíchl puk Jakub Sysel.
     
    56:51
    Střelu z poloviny vyprodukoval Jan Velhartický. Jiří Černý zaváhání nepřipustil, z lapačky navíc puk zvládl vyklepat pro Kalu.
     
    56:19
    Slabé nahození od pravého mantinelu a snadný zákrok pro Jiřího Černého. Akademici jsou pod tlakem, ale to je za současného stavu nemusí vůbec mrzet.
     
    55:55
    Dlouhou přihrávku za obranu vyzkoušel Adam Werner. Adresátem byl Pavel Gottfried, k němuž hrací předmět nepustil Tomáš Soukup.
     
    55:23
    Sám Jan Velhartický nahodil puk, sám si ho i dojel. Od mantinelu posléze nahrával naslepo do brankoviště, kde kraloval Jakub Štochl.
     
    54:57
    Domácí hrají zodpovědně dozadu. Nyní perfektně zabral Tomáš Pánek, dohnal Pavla Kušeje a touš mu vypíchl čistým způsobem.
     
    54:29
    Do plné obrany útočil Adam Janoušek, dlouho avizovanou nahrávku doleva bez problémů vypíchl Matěj Gažík.
     
    53:55
    Obráncem ztečovaný puk mířil vysoko nad bránu, Milan Kožnar nechtěl nechat nic náhodě a pro kotouč si sáhl lapačkou.
     
    53:22
    Okamžitě po buly vypálil tvrdou forhendovou dělovku Jakub Štochl, Milan Kožnar bez problémů zakročil vystrčenou vyrážečkou.
     
    52:58
    Po pravém mantinelu nabral vysokou rychlost Pavel Kušej. Zkusil se natlačit před bránu, v čemž mu zabránil Robert Kala.
     
    52:29
    Vít Reitspies i s notnou dávkou štěstí udržel puk proti třem konkurentům, zápěstím pak vystřelil nad břevno.
     
    51:52
    Domácí zadák Marek Bláha ukázal, že kromě střílení gólů umí i velmi dobře bránit, nyní udržel na uzdě Adama Šubrta.
     
    51:16
    Jan Jindra vyzkoušel žabičku na Hanuše Petržílku, jemuž nevyšla klička jeden na jednoho proti Lukáši Foldovi.
     
    50:51
    Tvrdým projektilem od modré čáry se prezentoval Jan Velhartický. Jiří Černý zasahovat nemusel, puk zamířil výrazně nad horní tyčku.
     
    50:10
    Do přečíslení ujeli i hosté. Nahrávku doprava obdržel Jan Jindra, jenže otálel příliš dlouho, Jiří Černý se stihl přemístit proti ráně k bližší, levé tyči.
     
    49:46
    Jan Jindra od pravého mantinelu nahrával mezi kruhy, kde viděl Pavla Kušeje, toho Tomáš Pánek zpacifikoval čistým způsobem.
     
    49:11
    Dlouhá nahrávka doputovala až na útočnou modrou čáru k Jakubu Štochlovi, jehož dělovka proletěla vysoko nad břevnem.
    48:40 Marek BLÁHA - 6:2
     
    48:40
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Přečíslení dvou na jednoho končí šestým gólem Západočechů! Šibra moc dobře věděl o MARKU BLÁHOVI, kterému adresoval nahrávku po pravé ruce a Kožnar byl proti střele k levé tyči bezmocný. Asistence: Lukáš Folda a Jakub Vavřička.
     
    48:16
    Zakázané uvolnění hostujícího celku. Martin Štěpánek přecenil rychlostní schopnosti Michala Svobodu, ten nezvládl natlačit tělo před Roberta Kalu.
    47:17 Aleš MATOUŠEK - 5:2
     
    47:17
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Máme tu hattrick! ALEŠ MATOUŠEK si v předbrankovém prostoru počkal na výbornou přihrávku Reitspiese, z první skóroval svižnou střelou mezi betony pozdě reagujícího Kožnara. Asistence: Vít Reitspies a Jan Šibra.
     
    46:54
    Tlak Akademiků pokračuje i při hře pět na pět. Nahození od modré čáry Jan Šibra ztečoval těsně vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    46:25
    Do levého kruhu obdržel pobídku ke skórování Štěpán Říha, forhendový pokus z první rozvlnil jenom boční síťku.
     
    45:59
    Milan Kožnar udržuje svůj tým ve dvoubrankové ztrátě. Výborně se přemístil k pravé tyčce a tvrdou střelu schoval do lapačky.
     
    45:27
    Jan Vrba si vyměnil puk s Janem Velhartickým, první jmenovaný posléze vypálil tvrdou forhendovou střelu nad horní tyčku.
     
    44:54
    Po sérii odrazů se kotouč odrazil do levého kruhu na Lukáše Foldu, ten místo poloodkryté brány puk poslal vysoko nad břevno. Hosté už jsou ve čtyřech.
     
    44:21
    Domácí si dokonce zahrají pár vteřin proti třem. Důvodem je nedovolený zákrok Adama Šubrta, za katr míří na dvě minuty za faul loktem.
     
    43:44
    Tlak Akademiků pokračoval. Nakonec Jakub Šucha na modrou nabil znovu Vítu Reitspiesovi, tvrdou střelu zblokoval jeden z bránících hokejistů.
     
    43:02
    Pěknou kombinaci završil Aleš Matoušek přihrávkou napříč kruhy doleva na Víta Reitspiese, jehož ránu z první pokryl přesunující se Milan Kožnar pravým betonem.
     
    42:39
    Pavel Kušej si vysloužil dvouminutový trest za podrážení. Komplikace pro North Wings, kteří při dvougólové ztrátě potřebují útočit, nikoliv bránit.
     
    42:28
    Daniel Šiška se prokličkoval až na útočnou polovinu, odtud mu vůbec nevyšla klička Petržílkovi do středu brány.
     
    41:52
    Po přejetí útočné modré čáry nahazoval forhendem Radovan Miškovič, přičemž trefil prvního clonícího soupeře Pánka.
     
    41:30
    Trest Matouška, který se přenesl do třetí třetiny, je u konce. Domácí okamžitě zaútočili, nicméně Adam Werner zvládl zastavit v rozletu Jakuba Šuchu.
     
    40:43
    V pravém kruhu si kotouč zpracoval hostující kapitán Adam Janoušek a střílel zápěstím do středu brány, Jiří Černý úspěšně zasáhl.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. První útok patřil Akademikům, po levém mantinelu jedoucímu Říhovi vystavil stopku Pavel Jarý.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:34.
     
    V prostředním dějství si Akademici vylepšili náskok o další gól, vedou tedy dvoubrankovým rozdílem. Krátce po návratu z kabin vstřelil svou druhou branku v zápase Aleš Matoušek, na nějž o deset minut později navázal Marek Bláha. Trefu naděje pro North Wings vsítil ve 37. minutě Tomáš Jarý, každopádně ještě musí hosté přidat, pokud chtějí pomýšlet na bodový zisk.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Zbytečné dohrání protihráče u útočné modré čáry v podání Aleše Matouška. Muži v pruhovaném celou situaci velmi dobře viděli a domácímu forvardovi udělili dvě minuty za krosček.
     
    39:03
    Tomáš Pánek vymyslel povedenou přihrávku na Jakuba Šuchu, tomu vůbec nevyšlo zpracování, puk mu zůstal za bruslemi.
     
    38:40
    Drtivý tlak Akademiků pokračuje. Marek Bláha vypálil po prvotním naznačení, puk usměrnil poměrně výrazně vedle pravé tyčky.
     
    38:10
    Z levého kruhu vystřelil zápěstím na přední tyčku Jakub Vavřička a Milan Kožnar měl štěstí, že puk rozvlnil jenom boční síť.
     
    37:39
    Lukáš Folda si pěknou kličkou položil gólmana, ale sám se vytlačil do nelehkého úhlu, z něhož vzápětí nezvládl zamířit mezi tři tyče.
     
    37:13
    Individuálně si věřil David Roubal, ale příliš daleko se nedostal, ještě před útočnou modrou jej čistým hitem zastavil Pavel Jarý.
    36:25 T. JARÝ - 4:2
     
    36:25
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Hosté ještě neřekli poslední slovo! Za bránou ukázal výborný přehled ve hře kapitán Janoušek, gólmana i obranu překvapil přihrávkou k pravé tyčce, kde číhal TOMÁŠ JARÝ, Černý k ní přirazil beton příliš pozdě. Asistence: Adam Janoušek a Hanuš Petržílka.
     
    36:17
    Zahrozili i hosté. Do přehuštěného prostoru nahazoval Adam Werner a Jiří Černý uschoval kus černé gumy pod pravým betonem.
     
    35:50
    Jan Rezek po mantinelu posunul touš na Daniela Šišku, jeho zadovka naslepo skončila u protihráče Davida Martínka.
     
    35:16
    Hosté hrají v plném počtu. Útočnou akci Akademiků rozjížděl po pravém mantinelu Dominik Houdek, avšak Štěpánu Říhovi přihrál za brusle.
     
    34:43
    K pravému kruhu si sjel útočník Aleš Matoušek a rozhodl se pro střelu z první, přičemž napálil prvního bránícího soupeře.
     
    34:17
    Na modré čáře si kotouč zpracoval Marek Bláha a natáhl k tvrdé střele, kterou napálil vysoko nad cílové zařízení. Obránce se pak v úvodu nad nepovedeným zakončením chytil za hlavu.
     
    33:51
    Jakub Vavřička přes dva konkurenty cpal puk do pravého kruhu na Víta Reitspiese, do přihrávky vložil hokejku Radovan Miškovič.
     
    33:13
    Pár vteřin po vypršení Šuchova trestu míří do čtyř hostující mužstvo, kolemjedoucího Matouška ukázkově podrazil Jakub Tot.
     
    32:57
    Ještě při vlastním oslabení zahrozil Aleš Matoušek, který dobruslil do pravého mantinelu, tvrdou střelu na přední tyč kryl Kožnar ramenem.
     
    32:24
    A znovu vyhození Akademiků. Postaral se o něj Tomáš Soukup, když forhendem zvedl kotouč mimo dosah na modré čáře stojícího soka.
     
    31:40
    Ústeckým hokejistům se nedaří získat kýžený tlak. Domácí hráči se nyní zvládli osvobodit zásluhou odpalu Marka Bláhy po pravém mantinelu.
     
    31:02
    Při plnění defenzivních povinností si Jakub Šucha pomohl v obranném pásmu drobným, leč viditelným háčkem, rozhodčí vylučují.
    30:24 Marek BLÁHA - 4:1
     
    30:24
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Obhájce titulu dělá další důležitý krok směrem k tříbodovému zisku. MAREK BLÁHA využil volnějšího prostoru k najetí do pravého kruhu, na Kožnara posléze vyzrál křižným forhendovým projektilem na zadní tyč ze zápěstí. Asistence: Jakub Vavřička a David Roubal.
     
    29:47
    Adam Werner odzbrojil od kotouče Jaroslava Sýkoru, aby následně pod tlakem na jistotu vyhazoval forhendem do střední třetiny.
     
    29:12
    Od modré vypálil forhendovou střelu Marek Bláha. Milan Kožnar již v tradičním postavení úspěšně zasahoval vyrážečkou.
     
    28:30
    Za bránou North Wings došlo k menší potyčce mezi brankářem Milanem Kožnarem a Vítem Reitspiesem. Hostující gólman dostal důrazné varování. Trest jej prozatím minul.
     
    28:14
    Zničehonic hosté postupovali do přečíslení dva na jednoho. Vladimír Dykast hledal Michala Svobodu, tomu vůbec nevyšlo zpracování.
     
    27:59
    Zpoza levého mantinelu pálil Filip Králíček. Milan Kožnar reagoval perfektně, hrací předmět suverénním způsobem schoval mezi levou rukou a tělem.
     
    27:28
    Souboj za bránou ovládl bránící Robert Kala, tomu se navíc povedlo bekhendovým obloučkem vyhodit do středního pásma.
     
    26:57
    Jako další útočil z řad North Wings Pavel Gottfried, se slabým nahozením neměl domácí brankář výraznější starosti.
     
    26:23
    Delší dobu se hraje bez přerušení. Z pravého kruhu vypálil dělovku příklepem Martin Štěpánek, Černého svatyni výrazně přestřelil.
     
    25:47
    Zblokované nahození od levého mantinelu si našel v mezikruží Jan Velhartický, nadějná rána prosvištěla vedle levé tyče.
     
    25:16
    Vladimír Dykast nahazoval od pravého mantinelu. S drobnou tečí přispěchal Pavel Kušej, touš usměrnil těsně vedle pravé tyčky.
     
    24:39
    Přečíslení dvou proti jednomu čtvrtým plzeňským gólem nekončí! David Roubal našel vpravo Aleše Matouška, který v útoku na hattrick nezvládl poslat puk nad levý beton Kožnara položený na ledě.
     
    24:15
    Akademici pokračují v plném počtu. Hosté ještě pár vteřin udržovali tlak, nakonec Jakub Štochl vyhodil puk mimo hrací plochu s dotekem tvrzeného skla, takže se nevylučuje.
     
    23:47
    Úspěšné nahození po levém mantinelu vyprodukoval Jakub Vavřička. Oba týmy střídají, přesilovka North Wings se chýlí ke konci.
     
    23:19
    S nahozením od modré čáry si Jiří Černý poradil bez problémů. Puk z výstroje nepustil, takže rozhodčí musel přerušit hru.
     
    22:58
    Obtočit soupeřovu svatyni se pokoušel Vladimír Dykast, Jiří Černý měl přilepený beton u tyčky a nebezpečí tedy nepřipustil.
     
    22:11
    Chyba v komunikaci domácího mužstva, výsledkem je dvouminutový trest. Hokejistů v bílých dresech bylo dlouhou dobu na ledě šest, týmový trest jede odpykat David Roubal.
     
    21:45
    Na modrou dostal nabito Pavel Jarý, jenž pálil bez přípravy a cílové zařízení minul o velký kus. Volný puk potom sebral Tomáš Pánek.
     
    21:16
    Matěj Gažík vyzkoušel žabičku za obranu na Jakuba Šibru, toho zradilo zpracování, takže hraje Hanuš Petržílka.
    20:36 Aleš MATOUŠEK - 3:1
     
    20:36
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Perfektní vstup Akademiků do druhé části, berou si zpět vedení o dva góly! Říha bekhendem zpoza brány našel v mezikruží ALEŠE MATOUŠKA, ten zaznamenal svou druhou trefou v zápase tvrdou střelou do levé šibenice. Asistence: Štěpán Říha.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:49.
     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu mezi plzeňskými Akademiky a ústeckými North Wings nabídla tři góly, přičemž o jeden více vstřelilo favorizované domácí mužstvo. Západočeši si vybudovali dvougólový náskok zásluhou tref Víta Reitspiese a Aleše Matouška, ovšem na druhou inkasovanou branku hosté dokázali najít odpověď, do černého mířil odrazem o břevno Jakub Tot.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Hanuš Petržílka vyhodil tak šikovně, že nemohla být řeč o zakázaném uvolnění, takže je jisté, že v první třetině už se nic nestane.
     
    19:23
    Od modré čáry nahazoval na teč Hanuš Petržílka. Nikdo směr letu puku nezměnil, Jiří Černý bezpečně vyrážel nad bránu.
     
    18:44
    Vít Reitspies se elegantně prokličkoval až do útočné třetiny, zvládl i přenést puk na Aleše Matouška, jemuž v momentě snahy o zakončení puk utekl.
     
    18:04
    Za pravým kruhem nahazoval zápěstím Jakub Štochl, jeden z bránících hokejistů úspěšně tečoval hrací předmět do ochranné sítě.
     
    17:50
    Střetnutí už pokračuje v pěti na obou stranách. Zprava rozehrál Jan Jindra, jeho žabička přeskočila Janu Vrbovi přes čepel hole.
     
    17:20
    Akademici jsou ve čtyřech! Ústečtí obrovskou příležitost ke srovnání nevyužili, proti třem si navíc ani nedokázali vytvořit kloudnou příležitost.
     
    16:37
    Střela z velkého úhlu Černému vypadla z výstroje a brankář měl velké štěstí, že směrem ke spoluhráči, jemuž se povedlo vyhodit.
     
    16:15
    Domácí se zatím brání úspěšně. Přestáli původní kombinaci, volnějším středem potom vyhodil Tomáš Soukup.
     
    15:30
    A další, ještě zbytečnější prohřešek domácího hokejisty. Na trestné lavici Králíčka doplnil Jakub Štochl z důvodu nesportovního chování.
     
    15:08
    Sekáním se ve střední třetině provinil domácí forvard Milan Králíček. Hodně zbytečné vyloučení, které by Akademiky mohlo pořádně mrzet.
     
    14:42
    Pod tlakem Pavel Kušej nahazoval z velkého úhlu. Splnil kýžený cíl, trefil totiž brankový prostor a Jiří Černý nestihl rozehrát.
     
    14:20
    Od modré čáry vypálil tvrdou ránu Tomáš Pánek. Milan Kožnar reagoval v poslední chvíli, třetímu inkasovanému gólu zabránil vyrážečkou.
     
    13:43
    V mezikruží si vytvořil palebnou pozici Tomáš Soukup, avšak střela mu vůbec nevyšlo, pokus zápěstím proletěl vedle pravé tyče.
     
    13:16
    Dobrou práci odvedl Robert Kala, jenž v situaci jeden na jednoho obral Michala Svobodu a pod tlakem odjel do klidu za vlastní bránu.
    12:18 Jakub TOT - 2:1
     
    12:18
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Zprava obdržel od Gottfrieda ideální nahrávku přesně do hokejky JAKUB TOT, který po rychlém zpracování skvěle zamířil a Černého propálil ránou nad pravé rameno, té za brankovou čáru lehce pomohlo i břevno. Asistence: Pavel Gottfried a Tomáš Jarý.
     
    11:30
    Nechybělo moc, aby rozdíl čítal už tři góly. Jan Šiba se zbavil osobního strážce, načež střílel příklepem o pár čísel nad horní tyč.
    10:56 Aleš MATOUŠEK - 2:0
     
    10:56
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Úřadující mistr odskakuje na rozdíl dvou branek! Po levém mantinelu nabral vysokou rychlost ALEŠ MATOUŠEK, už uvnitř útočného pásma si sjel na střed a Kožnara potom překvapil svižným pokusem zápěstím na přední tyč do víka. Asistence: Štěpán Říha a Vít Reitspies.
     
    10:36
    Výborný obranný zákrok Radovana Miškoviče před vlastní bránou, když v poslední chvíli zastavil křižnou přihrávku na protihráče v levém kruhu, ten by zakončoval do poloodkryté brány.
     
    10:20
    Dlouho si dal na čas s rozehrávkou Marek Bláha. Nakonec volil dlouhý pas do střední třetiny, který Filip Králíček jenom protečoval do té útočné.
     
    09:51
    Milan Kožnar zatím působí velmi dobrým dojmem. Do poslední chvíle si počkal na střelu Jakuba Vavřičky, proti níž předvedl ukázkový semafor.
     
    09:21
    Z velké dálky střílel Jakub Šucha. Hostující gólman zasahovat nemusel, protože puk proletěl vysoko nad horní tyčkou.
     
    08:45
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Jan Velhartický, leč sám proti třem neměl moc šancí na úspěch, o hrací předmět jej připravil Jakub Sysel.
    07:43 Vít REITSPIES - 1:0
     
    07:43
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Důležitý vedoucí gól střílí domácí favorit! Matoušek zpoza brány vymyslel výbornou nahrávku před bránu na VÍTA REITSPIESE, jehož vůbec nerozhodil povyjetý brankář, forhendovou střelu nasměroval neomylně k pravé tyčce. Asistence: Štěpán Říha a Aleš Matoušek.
     
    07:12
    S velkou lehkostí Vít Reitspies projel kolem tří konkurentů, ovšem na střelu z velkého úhlu si netroufl, nahrávku do středu posléze vystihl Miškovič.
     
    06:40
    Ústí se dostalo do útočného pásma, ale jen na pár vteřin, protože Jaroslav Sýkora tělem přetlačil soka a zvládl vyhodit po levém mantinelu.
     
    06:07
    Od pravého mantinelu nahazoval Jakub Šucha. Milan Kožnar po celou dobu na kotouč velmi dobře viděl a schoval jej do lapačky.
     
    05:39
    Dopředu se hnal Adam Janoušek. Rozhodl se vystřelit zápěstím přes Tomáše Pánka, s přispěním teče obránce puk zavítal do ochranné sítě.
     
    05:13
    Už při hře pět na pět vymyslel Marek Bláha pěknou nahrávku středem na Jakuba Vavřičku, jehož křižný pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    04:45
    Individuální akce Janu Rejzekovi vůbec nevyšla. Po vyhození odjel za vlastní bránu Černý a rozehrál na osamoceného Bláhu.
     
    04:00
    Tentokráte to byl Vít Reitspies, kdo se pokusil forhendovou střelou zápěstím otevřít skóre zápasu, pozorný Kožnar byl proti.
     
    03:33
    Po výměně puku s Vítem Reitspiesem střílel od modré čáry Jakub Štochl, tvrdá rána prosvištěla o kousek vedle levé části brankové konstrukce.
     
    03:08
    První přesilovou hru si zahraje domácí favorit. Na lavici hanby již usedl Adam Šubrt, důvodem trestu je hákování v blízkosti mantinelu.
     
    02:41
    Za levým kruhem slabě nahazoval směrem na bránu Jan Rejzek. Milan Kožnar zakročil bez problémů, na rozehrávku si netroufl.
     
    02:07
    Ještě ze středního pásma nahazoval na bránu Hanuš Petržílka, připravený Jiří Černý touš vyrážečkou odrazil k levému mantinelu.
     
    01:45
    Zpoza levého kruhu střílel domácí kapitán Jan Šibra, dobře postavený gólman Milan Kožnar puk bez problémů schoval do výstroje.
     
    01:21
    Obětavě padl do tvrdé rány od modré čáry Martin Štěpánek, od jeho těla se kus černé gumy odrazil do ochranné sítě.
    00:55 Janoušek trestné střílení neproměnil
     
    00:54
    Adam Janoušek trestné střílení neproměnil! Po rychlé kličce vypálil forhendem k pravé tyči, Jiří Černý touš sebral do lapačky.
     
    00:54
    Uvidíme trestné střílení! Aleš Matoušek fauloval unikajícího protihráče těsně před zakončením, rozhodčí nekompromisně zkřížil ruce nad hlavou.
     
    00:36
    Zakázané uvolnění domácího celku. Robert Kala hledal Aleše Matouška, ten však na příliš ostrou nahrávku nedosáhl.
     
    00:10
    Zápas mezi Akademiky a Ústí nad Labem odstartovalo! Jako první útočili domácí, dobrou obrannou práci odvedl Adam Werner.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Akademici Plzeň: Černý (Varga) – Kala, Štochl, Pánek, Sysel, Houdek, Bláha, Sýkora, Soukup – Šiška, Gažík, Vavřička, Roubal, Šucha, Folda, Reitspies, Rejzek (A), Králíček, Matoušek, Šibra (C), Říha.
    Trenér: Jan Setikovský

    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Gestner) – Šubrt, Martínek, P. Jarý (A), Petržílka (A), Werner, Miškovič, Štěpánek – Kušej, Vrba, Velhartický, Jindra, Dykast, T. Jarý, Tot, Gottfried, Janoušek (C), Svoboda.
    Trenér: Martin Štěpánek

    Rozhodčí: Jílek – Rubáš, Brtník.
     
    HC North Wings Ústí nad Labem

    Hokejisté ústecké univerzity v uplynulém ročníku postoupili do vyřazovací části z pátého místa, takže v play-off narazili na čtvrté Black Dogs Budweis, s nimiž padli ve čtyřech střetnutích. V letošním ročníku zatím North Wings na premiérové body čekají, neboť na úvod prohráli těsně 1:2 s UK Kings Prague, načež padli rovněž o gól 2:3 s Black Dogs Budweis v repríze loňského play-off.
     
    Akademici Plzeň

    Plzeňští Akademici jsou úřadujícími univerzitními mistry, když v play-off prohráli pouhé dva zápasy, jeden v semifinále s Black Dogs Budweis a ve finálové sérii jeden s Engineers Prague. Do letošní sezóny Západočeši vstoupili drtivým vítězstvím 6:1 nad BO Ostrava, ale nenavázali na něj, protože ve druhém střetnutí prohráli výsledkem 3:5 s brněnskou Masarykovou Univerzitou.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný středeční večer. Vítám vás při sledování Univerzitní ligy ledního hokeje, u zápasu mezi Akademiky Plzeň a North Wings Ústí nad Labem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Reitspies (Říha, Matoušek), 11. Matoušek (Říha, Reitspies), 21. Matoušek (Říha), 31. Bláha (Vavřička, Roubal), 48. Matoušek (Reitspies, Šibra), 49. Bláha (Folda, Vavřička) – 13. Tot (Gottfried, T. Jarý), 37. T. Jarý (Janoušek, Petržílka)


    Akademici Plzeň: Černý (Varga) – Kala, Štochl, Pánek, Sysel, Houdek, Bláha, Sýkora, Soukup – Šiška, Gažík, Vavřička, Roubal, Šucha, Folda, Reitspies, Rejzek (A), Králíček, Matoušek, Šibra (C), Říha.
    Trenér: Jan Setikovský

    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Gestner) – Šubrt, Martínek, P. Jarý (A), Petržílka (A), Werner, Miškovič, Štěpánek – Kušej, Vrba, Velhartický, Jindra, Dykast, T. Jarý, Tot, Gottfried, Janoušek (C), Svoboda.
    Trenér: Martin Štěpánek

    Rozhodčí: Jílek – Rubáš, Brtník

    Diváci: 297
    bahis siteleri