Akademici Plzeň – North wings Ústí 6:2 (kon.) | HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 1:3 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
HC North Wings Ústí nad Labem
Středa 11.10.2023, 19:00 • LOGSPEED CZ Aréna (tréninková hala), Plzeň • Univerzitní liga ledního hokeje • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:40 Marek BLÁHA - 6:2
     
    48:40
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Přečíslení dvou na jednoho končí šestým gólem Západočechů! Šibra moc dobře věděl o MARKU BLÁHOVI, kterému adresoval nahrávku po pravé ruce a Kožnar byl proti střele k levé tyči bezmocný. Asistence: Lukáš Folda a Jakub Vavřička.
    47:17 Aleš MATOUŠEK - 5:2
     
    47:17
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Máme tu hattrick! ALEŠ MATOUŠEK si v předbrankovém prostoru počkal na výbornou přihrávku Reitspiese, z první skóroval svižnou střelou mezi betony pozdě reagujícího Kožnara. Asistence: Vít Reitspies a Jan Šibra.
    36:25 T. JARÝ - 4:2
     
    36:25
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Hosté ještě neřekli poslední slovo! Za bránou ukázal výborný přehled ve hře kapitán Janoušek, gólmana i obranu překvapil přihrávkou k pravé tyčce, kde číhal TOMÁŠ JARÝ, Černý k ní přirazil beton příliš pozdě. Asistence: Adam Janoušek a Hanuš Petržílka.
    30:24 Marek BLÁHA - 4:1
     
    30:24
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Obhájce titulu dělá další důležitý krok směrem k tříbodovému zisku. MAREK BLÁHA využil volnějšího prostoru k najetí do pravého kruhu, na Kožnara posléze vyzrál křižným forhendovým projektilem na zadní tyč ze zápěstí. Asistence: Jakub Vavřička a David Roubal.
    20:36 Aleš MATOUŠEK - 3:1
     
    20:36
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Perfektní vstup Akademiků do druhé části, berou si zpět vedení o dva góly! Říha bekhendem zpoza brány našel v mezikruží ALEŠE MATOUŠKA, ten zaznamenal svou druhou trefou v zápase tvrdou střelou do levé šibenice. Asistence: Štěpán Říha.
    12:18 Jakub TOT - 2:1
     
    12:18
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Zprava obdržel od Gottfrieda ideální nahrávku přesně do hokejky JAKUB TOT, který po rychlém zpracování skvěle zamířil a Černého propálil ránou nad pravé rameno, té za brankovou čáru lehce pomohlo i břevno. Asistence: Pavel Gottfried a Tomáš Jarý.
    10:56 Aleš MATOUŠEK - 2:0
     
    10:56
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Úřadující mistr odskakuje na rozdíl dvou branek! Po levém mantinelu nabral vysokou rychlost ALEŠ MATOUŠEK, už uvnitř útočného pásma si sjel na střed a Kožnara potom překvapil svižným pokusem zápěstím na přední tyč do víka. Asistence: Štěpán Říha a Vít Reitspies.
    07:43 Vít REITSPIES - 1:0
     
    07:43
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Důležitý vedoucí gól střílí domácí favorit! Matoušek zpoza brány vymyslel výbornou nahrávku před bránu na VÍTA REITSPIESE, jehož vůbec nerozhodil povyjetý brankář, forhendovou střelu nasměroval neomylně k pravé tyčce. Asistence: Štěpán Říha a Aleš Matoušek.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Reitspies (Říha, Matoušek), 11. Matoušek (Říha, Reitspies), 21. Matoušek (Říha), 31. Bláha (Vavřička, Roubal), 48. Matoušek (Reitspies, Šibra), 49. Bláha (Folda, Vavřička) – 13. Tot (Gottfried, T. Jarý), 37. T. Jarý (Janoušek, Petržílka)


    Akademici Plzeň: Černý (Varga) – Kala, Štochl, Pánek, Sysel, Houdek, Bláha, Sýkora, Soukup – Šiška, Gažík, Vavřička, Roubal, Šucha, Folda, Reitspies, Rejzek (A), Králíček, Matoušek, Šibra (C), Říha.
    Trenér: Jan Setikovský

    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Gestner) – Šubrt, Martínek, P. Jarý (A), Petržílka (A), Werner, Miškovič, Štěpánek – Kušej, Vrba, Velhartický, Jindra, Dykast, T. Jarý, Tot, Gottfried, Janoušek (C), Svoboda.
    Trenér: Martin Štěpánek

    Rozhodčí: Jílek – Rubáš, Brtník

    Diváci: 297
    bahis siteleri