Žižkov – Brno 4:2 (kon.) | Olomouc B – Vlašim 1:0 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
4:2 (3:0)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 22.10.2023, 10:15 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté předvedli hezkou kombinaci ve středu hřiště. Vše vyústilo v přihrávku Smejkala na JAKUBA ŘEZNÍČKA, který před Čtvrtečkou nezaváhal – ranou na vzdálenější tyč snižuje na 4:2.
     
    69
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Domácí teď doslova uspali defenzivu Zbrojovky u rohového praporku. Muleme a Batioja společně rozehráli autové vhazování, druhý jmenovaný si pohrál s balonem a následně přesně odcentroval do vápna, kde balon přelétl Kronuse a přistál přímo na kopačkách VÁCLAVA PROŠKA. Ten svůj výborný výkon potvrdil tvrdou ranou pod břevno – 4:1!
     
    49
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté se v úvodu druhé půle vracejí do zápasu. Na rohový kop Adama Fouska si naběhl střelec JAKUB ŘEZNÍČEK, jehož hlavička skončila až v síti – 3:1!
     
    29
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Demolice Zbrojovky pokračuje. Po rychlé kombinaci se balon dostal k Řezáčovi, který ho posunul do vápna na RADKA VOLTRA a ten lehounkým obloučkem přehodil brankáře Berkovce. Míč zapadl přesně k tyči a domácí Viktorka vede 3:0!
     
    18
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Nezastavitelný Prošek je i u druhého gólu domácích! Do vápna posílal další nebezpečný centr, který si do vlastní sítě nešťastně srazil Lukáš Endl.
     
    9
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Po přímém kopu Proška se domácí dostali k zakončení, které ještě Berkovec skvěle vyrazil. Avšak na pohotovou dorážku MARKA RICHTRA byl již krátký! – 1:0!

    Aleš Strouha

    Branky: 9. M. Richter, 18. Endl (vla.), 29. Voltr, 69. Prošek – 49. Jak. Řezníček, 83. Jak. Řezníček


    FK Viktoria Žižkov: Čtvrtečka – Řezáč, M. Richter, Klusák, Muleme (90. Kozojed) – Tregler – Prošek (75. Finěk), Rosa (90. Hönig), Sixta (63. Jirásek), Batioja (C) – Voltr (63. Sodoma).
    Náhradníci: Kotek – Horálek.

    Trenér: Michal Horňák

    FC Zbrojovka Brno: Berkovec – Kronus, Štěrba, Endl, Granečný (73. Toman) – Martinek (33. Hellebrand), Hamza – Potočný (46. Pachlopník), Fousek (73. Smejkal), Alijagić – Jak. Řezníček (C).
    Náhradníci: Šiman – Mara, Šlapanský.

    Trenér: Luděk Klusáček

    Rozhodčí: Kvítek – Kříž, Pečenka

    Diváci: 1238
    bahis siteleri