Slavia B – Táborsko akademie 3:1 (kon.) | Admira Praha – Bohemians B 0:0 (kon.) | Povltavská – Karlovy Vary 2:1 (kon.)
Hostouň – Písek 2:0 (kon.)
konec
Povltavská fotbalová akademie
2:1 (1:1)
Slavia Karlovy Vary
Neděle 22.10.2023, 15:30Česká fotbalová liga (A) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. STARÝ - 2:1
     
    90+1
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku! Domácí fotbalisté faul na jeho osobu potrestávají a nejspíše rozhodují o osudu dnešního duelu! Na centr ze standardní situace si totiž nejlépe naskočil ŠTĚPÁN STARÝ, který hlavičkou na zadní tyč rozradostnil domácí fandy.
    44. ZÁKOSTELSKÝ - 1:1
     
    44
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku! Domácí fotbalisté se v samotném závěru srovnání přece jen dočkali a nutno dodat, že zaslouženého! Na další rohový kop si naskočil kapitán JAN ZÁKOSTELSKÝ, který prudkou hlavičkou nedal gólmanovi šanci.
    16. VYLETA - 0:1
     
    16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A hostující hráči se jako první dostávají do vedení! Prudký centr do vápna nadělal domácí defenzivě problémy. Míč se všemožně odrážel, Šimáček si připsal dokonce jeden skvělý zákrok. Následně se však balón dostal přesně k noze VÁCLAVA VYLETY, který měl před sebou kus polokryté brány a propálil vše, co mu stálo v cestě.

    Denisa Józsová

    Branky: 44. Zákostelský, 90+1. Starý – 16. Vyleta

    Karty:   84. Červený (KVA)


    Povltavská fotbalová akademie: Šimáček – Smetana (82. Šumilov), Starý, Zákostelský (C), Kozel, Drobílek, Budínský, Mareš, M. Novák (90+4. Polívka), Hejda (60. L. Novák), Liška.
    Náhradníci: Benada, L. Novák, Polívka, Jíra, Šumilov, Včelák.

    Trenér: Zbyněk Busta.

    Slavia Karlovy Vary: Chára – Pěkný (C), Gedeon (52. Andersen), Skybinskij (88. Černý), M. Markovič, Vyleta, Červený, Maňák, S Trawally (68. Geňo), Horník, Rimovičs (88. Krčma).
    Náhradníci: V. Markovič, Černý, Geňo, Krčma, Andersen, Jacko-Lysák.

    Trenér: Marian Geňo.

    Rozhodčí: Toucha – Žurek, Matyš