Augsburg – Wolfsburg 3:2 (kon.) | Bayern – Darmstadt 8:0 (kon.) | W. Brémy – Union Berlín 2:0 (kon.)
Mönchengladbach – Heidenheim 2:1 (kon.) | Stuttgart – Hoffenheim 2:3 (kon.) | RB Lipsko – Kolín nad Rýnem 6:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
8:0 (0:0)
SV Darmstadt 98
Sobota 28.10.2023, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Bayern právě vstřelil branku!
    Leroy Sané předvedl krásné sólo středem hřiště, svou přihrávkou našel na velkém vápně volného HARRYHO KANEA, který si připisuje hattrick.
     
    76
    Bayern právě vstřelil branku!
    JAMAL MUSIALA si narazil míč s Thomasem Müllerem a ocitl se sám před brankářem Schuhenem a střelou k tyči střílí sedmý gól Bayernu.
     
    71
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nusajr Mazráwí se uvolnil na pravé straně, poslal centr do pokutového území, kde si ho našel THOMAS MULLER a ten bez problémů skóroval.
     
    69
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak to byl neuvěřitelný gól. K míči se dostal na půlící čáře HARRY KANE a dalekonosnou střelou z vlastní půle přehodil Marcela Schuhena.
     
    64
    Bayern právě vstřelil branku!
    Kingsley Coman průnikem do středu hřiště našel LEROYA SANÉHO, který dělovkou k levé tyči nedal Marcelu Schuhenovi šanci.
     
    60
    Bayern právě vstřelil branku!
    JAMAL MUSIALA střílí třetí gól Bayernu. Harry Kane chytře rozehrál přímý volný kop, našel přihrávkou domácího záložníka a ten se umístěnou střelou nemýlil.
     
    56
    Bayern právě vstřelil branku!
    Konrad Laimer unikl po pravé straně a předložil míč na malé vápno, kde se nacházel úplně volný LEROY SANÉ, pro něhož nebyl problém míč umístit do brány bezmocného Marcela Schuhena.
     
    51
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nusajr Mazráwí se skvěle uvolnil na pravé straně, svým centrem našel na malém vápně nabíhajícího HARRYHO KANEA, který se nemýlil.

    Lubomír Vlachovský

    Branky: 51. Kane (Mazráwí), 56. Sané (Laimer), 60. Musiala (Kane), 64. Sané (Coman), 69. Kane, 71. T. Müller (Mazráwí), 76. Musiala (T. Müller), 88. Kane (Sané)

    Karty:   38. de Ligt (BAY) – 49. Bader (DAM), 69. Nürnberger (DAM)   4. Kimmich (BAY) – 21. Gjasula (DAM), 41. Maglica (DAM)


    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Mazráwí, de Ligt, Kim Min-čä, Davies (65. Krätzig) – Laimer (77. Tel), Kimmich – Coman (65. T. Müller), Musiala (77. Choupo-Moting), Sané – Kane.
    Náhradníci: Peretz, Ulreich – Pavlović, B. Sarr.

    Trenér: T. Tuchel

    SV Darmstadt 98: Schuhen – Klarer (73. Isherwood), Gjasula, Maglica – Bader, Kempe (C), Schnellhardt (46. Honsak), Nürnberger – Mehlem – L. Pfeiffer (45+2. Zimmermann), Skarke.
    Náhradníci: Brunst – Franjić, Hornby, Karić, J. Müller, Vilhelmsson.

    Trenér: T. Lieberknecht

    Rozhodčí: M. Petersen
    bahis siteleri