Příbram – Varnsdorf 2:2 (kon.)
konec
FK Příbram
2:2 (1:1)
FK Varnsdorf
Pátek 03.11.2023, 17:00 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Varnsdorf právě vstřelil branku! Dudl přišel ve středu hřiště o balón. Jeho zaváhání využil DOMINIK GEMBICKÝ, který se dostal do vápna a nekompromisní ranou k tyči překonal Melichara.
     
    67
    Příbram právě vstřelila branku! Domácí celek se opět dostává do vedení. Antwi našel centrem přes celé hřiště JAKUBA NEČASE, který se neukvapil, netlačil na sílu a přízemní střelou ke vzdálenější tyči překonal Vaňáka.
     
    27
    Varnsdorf právě vstřelil branku! Hosté se ale udrželi na míči a po zemi vymysleli parádní kombinaci, na jejímž konci byl DENNY SAMKO. Z hranice malého vápna neměl problém zakončit.
     
    10
    Příbram právě vstřelila branku! Domácí se ale rychle zmocnili míče na středu hřiště a nakonec se míč dostal k JAKUBU NEČASOVI, který se ocitl uvnitř vápna a střelou do horní poloviny brány překonal bezmocně ležícího Vaňáka.

    Ondřej Jícha


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 10. Nečas, 67. Nečas – 27. Samko, 87. Gembický

    Karty:   90+1. F. Matoušek (PRI) – 38. Samko (VDF), 76. Kouřil (VDF)


    FK Příbram: Melichar – Antwi, Dudl, Fišl, Hušbauer – Jahić – Dav. Krch (76. Vokřínek), F. Matoušek, Nečas, Nkwinga (58. Andronikou, 89. Anih) – Wágner (C) (89. Jandera).
    Náhradníci: Babka – Biricz, Brabec.

    FK Varnsdorf: Vaňák – Hodek (79. Podzimek), Kosař, Kouřil, Kubista – Osaghae, Rudnytskyy (70. Omon) – Samko (70. Gembický), Stránský (90+4. Dufek), Švanda – Zálešák.
    Náhradníci: Pešl – Michal.
    bahis siteleri