Znojmo – Frýdek-Místek 1:0 (kon.) | Hlučín – Rosice 2:1 (kon.)
konec
FC Hlučín
2:1 (1:1)
FC Slovan Rosice
Pátek 03.11.2023, 17:00 • Městský fotbalový stadion Hlučín • Moravskoslezská fotbalová liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu FC Hlučín:
    ze hřiště odchází Buchvaldek, přichází Kovala.
     
    87
    Hlučín právě vstřelil branku! Zasloužená branka nakonec přichází! Skvělý centr do vápna poslal Smékal, na zadní tyči zavíral celou situaci ADAM ZAJÍČEK, který vše propálil a zamířil přesně k tyči! – 2:1.
     
    85
    Střídání v týmu FC Slovan Rosice:
    ze hřiště odchází Goj, přichází Oborný.
     
    84
    Holzer to zkusil z velké dálky, trefil pouze tyč! Obrovské štěstí se drží při hostech..
     
    81
    Mládek táhl míč po pravé straně, centr na zadní tyč byl velmi dobrý, nicméně Ptáček nezakončil přesně! Tohle byla znovu obrovská šance.
     
    79
    Všichni svatí nyní stáli u hostujícího týmu! Po závaru v malém vápně se míč odrazil do branky, díky těžkému terénu se ale míč zpomalil a Zádrapa na brankové čáře zachytil míč.
     
    70
    Hromadné střídání na obou stranách. Na domácí straně dohrál Tomšů a Cabadaj, místo nich přichází Wala a Zajíček. Na straně hostů odešel Novotný a Matula, přišel Přerovský a Sedláček.
     
    70
    Žlutou kartu vidí od hlavního rozhodčího domácí Kania.
     
    67
    Kania individuálně prošel přes pravou stranu, jeho střelecký pokus byl sražený do míst, kde stál Smékal, který byl ale velmi překvapen, že se míč k němu dostal, a jeho střela tak byla nepřesná! Další velká šance nevyužita, hosté si oddechli.
     
    61
    Avizované střídání je tady. Dohrál Dostál a Praus, místo nich přichází Kania a Smékal.
     
    58
    Hosté poprvé střídají. Ze hřiště odstupuje Praks, místo něj přichází Němeček.
     
    56
    Na nebezpečný centr do vápna si naběhl Aririerisim, který ale zakončoval rukou a hlavní rozhodčí to posoudil jako úmyslné hraní a ukazuje domácímu stoperovi žlutou kartu.
     
    55
    Domácí se snažili dostat přes pravou stranu, Novotný fauloval a vidí od rozhodčího žlutou kartu. Hlučín má k dispozici standartní situaci.
     
    52
    Mládek odvedl dobrou práci na levé straně, poslal míč na zadní tyč, kde se ocitl úplně sám Buchvaldek, který ale ve stoprocentní šanci přestřeluje branku!
     
    44
    Zádrapa dnes drží svůj tým a je jasné, že to nebyl jeho poslední zákrok. Opět se musel pořádně natáhnout, aby míč vyškrábl mimo branku. Rohový kop pro Hlučín.
     
    41
    Domácí mohli soupeře potrestat, nicméně jeden z obránců Rosic vykopl míč z brankové čáry a stav se tak zatím nemění!
     
    40
    Velká komplikace pro hosty! Koláčný šel do souboje velmi nevybíravě a fauloval domácího středopolaře. Zbyněk Proske neváhá ani vteřinu, vytahuje žlutou kartu a jelikož už Koláčný jednu měl, jde předčasně do sprch.
     
    29
    Za nafilmovaný pád vidí hostující Koláčný žlutou kartu. Je ale pravdou, že Aririerisim šel do souboje hodně nebezpečně.
     
    19
    Hlučín si mohl vzít vedení zpět, nicméně Zádrapa vytáhl další skvělý zákrok po střele Dostála, který nevěříčně kroutí hlavou a nemůže uvěřit tomu, že z této šance není gól.
     
    18
    Rosice právě vstřelily branku! Hosté vyrovnávají stav utkání! Po centru z pravé strany domácí brankář neodhadl dráhu letu, míč se dostal do volného prostoru, kde se zjevil FABIAN MATULA, který neměl problém doklepnout míč do branky! – 1:1.
     
    10
    Hlučín právě vstřelil branku! Nyní už to domácím vyšlo a Hlučín se dostává do vedení! DOMINIK MLÁDEK si vzal míč na středu hřiště, individuálně se dostal přes obránce až do střelecké pozice, a tvrdou střelou k tyči rozvlnil síť! Zádrapa se natahoval marně. – 1:0.
     
    6
    Obrovská šance i na straně Hlučína! Ptáček poslal z pravé strany střílený centr do vápna, na zadní tyči byl osamocený Dostál, který mířil přesně k tyči, nidméně Zádrapa vytáhl fantastický zákrok nohou a pokus vyrazil na roh!
     
    5
    První obrovská šance zápasu! Centr z pravé strany odvrátil domácí obránce na malé vápno, kde byl osamocený Kulík, který se ocitl ve skvělé pozici, nečekal ale, že se k němu míč dostane a jeho zakončení tak skončilo mimo branku!

    David Bochňák

    Branky: 10. Mládek, 87. Zajíček – 18. Matula

    Karty:   56. Aririerisim (HLU), 70. Kania (HLU) – 29. Koláčný (ROS), 55. Novotný (ROS)   40. Koláčný (ROS)


    FC Hlučín: Murin – Tomšů (70. Wala), Holzer, Aririerisim, Kolaska – Cabadaj (70. Zajíček), Praus (61. Smékal) – Buchvaldek (90. Kovala), Mládek, Dostál (61. Kania) – Ptáček
    Náhradníci: Kolenko – Kovala, Wala, Hasala, Kania, Smékal, Zajíček

    Trenér: Filip Smékal

    FC Slovan Rosice: Zádrapa – Zezula (K), Kulík, Praks (58. Němeček), Novák, Buchta, Koláčný, Novotný (70. Přerovský), Kotásek, Goj (85. Oborný), Matula (70. Sedláček)
    Náhradníci: Drobek – Fila, Přerovský, Němeček, Sedláček, Oborný

    Trenér: Petr Čuhel

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Josef Tomanec, Luboš Drozdy

    Diváci: 185
    bahis siteleri