Žižkov – Jihlava 0:2 (kon.) | Olomouc B – Chrudim 2:4 (kon.) | Dukla Praha – Táborsko 0:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc B
2:4 (1:1)
MFK Chrudim
Neděle 05.11.2023, 10:15 • Andrův stadion, Olomouc • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází David Huf, přichází David Jurčenko.
     
    89
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází Daniel Langhamer, přichází David Bauer.
     
    86
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
    ze hřiště odchází Dele Ola Israel, přichází Jakub Fabiánek,
    ze hřiště odchází Jiří Spáčil, přichází Daniel Grečmal.
     
    85
    Chrudim právě vstřelila branku! O vítězi dnešního zápasu je tak rozhodnuto. Hosté vybojovali rohový kop. Ten si vzal na starost Michal Skwarczek. Po centru, který nikdo z obou týmů nezachytil, se míč dostal po zemi až k JANU ŘEZNÍČKOVI. Ten vypálil přízemní ránu, která zapadla do levé části Steppenovy branky.
     
    84
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází Jan Záviška, přichází David Látal.
     
    82
    Žlutá karta pro tým MFK Chrudim (Jan Záviška).
     
    79
    Chrudim právě vstřelila branku! A je znovu otočeno, do vedení se podruhé v zápase dostávají hosté. Chrudim sehrála dobrou akci, jeden z hráčů se pak z pravé strany dostal před gólmana sám. Místo zbrklého zakončení ale naservíroval míč DAVIDU HUFOVI před úplně prázdnou branku. Tomu už chybělo jen lehce doťuknout.
     
    65
    Rychlé přečíslení Chrudimi skončilo pokusem Jana Závišky. Ten z levé strany střelou po zemi zatočil míč k vzdálenější tyči. Stoppen se musel hodně natáhnout, nakonec vyblokoval míč pouze na roh.
     
    63
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
    ze hřiště odchází Matěj Hadaš, přichází Jan Fiala.
     
    57
    Chrudim právě vstřelila branku! A je znovu srovnáno! Sigma dvakrát zachytila míč, ale útok Chrudimi nezastavila. DANIEL KUTÍK pak dostal pas na levou stranu. Byl v obrovském úhlu, navíc blízko gólmana, ale i tak míč dokázal usměrnit k vzdálenější tyči do střední výšky a srovnat.
     
    51
    Olomouc B právě vstřelila branku! Domácí znovu vstoupili do poločasu aktivně. Po krátké kombinaci si vzal míč ŠTĚPÁN LANGER, který si míč ve vápně přehodil na pravou nohu, a poslal ho pod víko mimo dosah brankáře Flodera. Olomouc tak otáčí zápas a vede 2:1.
     
    44
    Olomouc B právě vstřelila branku! Je srovnáno! Sigma přišla ke gólu tak trochu jako slepý k houslím. Po její akci se k míči dostal chrudimský VÁCLAV MÍKA, který ho ale poslal k tyči do své branky a zaznamenal vlastní gól.
     
    39
    Sigma znovu chybovala při rozehrávce. K míči se po chvíli dostal v půlkruhu před vápnem Jan Záviška, který vypálil tvrdě na levou šibenici, ale Stoppen si na míč vyskočil a skvěle ho zlikvidoval.
     
    34
    Žlutá karta pro tým MFK Chrudim (Daniel Kutík).
     
    31
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
    ze hřiště odchází Jáchym Šíp, přichází Moses Emmanuel Amasi.
     
    20
    Chrudim právě vstřelila branku! Hosté se dostali do vedení z pokutového kopu. Ten si vzal na starost DAVID HUF, který se rozběhl a poslal míč do protipohybu gólmana směrem k levé tyči.
     
    18
    Adam Borkovec znovu velice aktivní na pravé straně. Hnal se s míčem do vápna, jeden z hráčů Sigmy ho ale nedovoleně srazil k zemi, a sudí odpískal pokutový kop.
     
    17
    Adam Borkovec se dostal do volné pozice ve vápně na pravé straně. Tam mu přilétl centr, který si zpracoval na prsa, a pak z half-voleje pálil na zadní tyč. Stoppen parádním zákrokem vyrazil balon na rohový kop.
     
    10
    Žlutá karta pro tým MFK Chrudim (Martin Toml).
     
    7
    Míč od rohového praporku rozehrál Michal Skwarczek. Přihrál nakrátko Danielu Langhamerovi, který nádherným centrem našel ve vápně postaveného Jana Závišku. Ten si vyskočil a hlavičkoval přímo do břevna.
     
    5
    Další dobrá akce Sigmy. Jiří Spáčil potáhl míč ve volném prostoru po levé straně, následně nasměroval parádní kolmici na druhou stranu pro Matěje Hadaše. Ten ale šanci zahodil přízemní střelou přímo do brankáře.
     
    3
    Jáchym Šíp se znovu nebezpečně natahoval pro centrovaný míč. Tentokrát už se trefil, míč hlavičkoval pouze těsně nad pravý vingl Florderovy branky.

    Jiří Polášek

    Branky: 44. Míka (vla.), 51. Langer – 20. Huf (pen.), 57. Kutík, 79. Huf, 85. Jan Řezníček

    Karty:   10. Toml (CHR), 34. Kutík (CHR), 82. Záviška (CHR)


    SK Sigma Olomouc B: Stoppen – Šíp (31. Amasi), F. Uriča, Israel (86. Fabiánek), Vepřek (C), Hadaš (63. Fiala), J. Spáčil (86. Grečmal), Zifčák, Langer, Bednár, Křišťál.
    Náhradníci: Koutný – Coufal, Slavíček.

    Trenér: Tomáš Janotka

    MFK Chrudim: Floder – Jan Řezníček, Borkovec, Záviška (84. D. Látal), Kesner (C), Kutík, Langhamer (89. Bauer), Skwarczek, Míka, Huf (90+2. Jurčenko), Toml.
    Náhradníci: Šerák – Hájek.

    Trenér: Radek Kronďák

    Rozhodčí: Jakub Doubrava

    Diváci: 148
    bahis siteleri