Alavés – Almería 1:0 (kon.) | Valencia – Granada 1:0 (kon.) | Villarreal – Ath. Bilbao 2:3 (kon.)
Real Madrid – Rayo Vallecano 0:0 (kon.)
konec
Villarreal CF
2:3 (0:3)
Athletic Bilbao
Neděle 05.11.2023, 18:30 • Estadio de la Cerámica, Villarreal • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Drama je na světě. ALEXANDER SÖRLOTH si vyskočil na Morenův centr a hlavou jej usměrnil do protipohybu gólmana, který na míč už nedosáhl. Hosté ještě protestovali a reklamovali předchozí údajný faul, ale gól platí.
     
    86
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali gólu. GERARD MORENO střelou na vzdálenější tyč pořádně protáhl hostujícího gólmana, tomu se nepovedlo na míč dosáhnout.
     
    30
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Máme tu další zásah Bilbaa. IÑAKI WILLIAMS si zpracoval přihrávku před pokutové území, popošel pár kroků po směru své levé ruky a následně zamířil přesně k bližší tyči, kam se domácí gólman natahoval marně. Pak se hodně vyčítavě díval na spoluhráče.
     
    22
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Vše začalo hodně špatnou rozehrávkou domácího celku, po kterém vyrazili hosté do otevřené obrany Villarrealu, NICO WILLIAMS poslal křižnou přihrávku Sancetovi, který mohl střílet, ale nahrávku svému spoluhráči oplatil, míč mu adresoval prakticky před prázdnou bránu a hostující jedenáctka už neměla problém skórovat.
     
    2
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou velmi rychle do vedení. IÑIGO RUIZ DE GALARRETA poslal míč pravačkou parádně do břevna, od kterého se balón následně odrazil do sítě. Filip Jörgensen se sice maximálně natahoval, ovšem na tuto ránu neměl šanci dosáhnout.

    Petr Frömel

    Branky: 86. G. Moreno (Capoue), 87. Sörloth (G. Moreno) – 2. de Galarreta (N. Williams), 22. N. Williams (Sancet), 30. I. Williams (Sancet)

    Karty:   19. Gabbia (VLR), 72. Albiol (VLR), 74. Mándí (VLR), 76. Femenía (VLR) – 41. N. Williams (ATB), 44. de Marcos (ATB), 89. D. García (ATB), 90+3. de Galarreta (ATB)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 11:18.
    Villarreal CF: Jörgensen – Altimira (65. Femenía), Albiol (C), Gabbia (46. Mándí), C. Romero (46. A. Moreno) – Akhomach (77. Pascual), Capoue, Parejo (64. Terrats), Baena – G. Moreno, Sörloth.
    Náhradníci: Reina – Trigueros, Cuenca, Brereton Díaz, Comesaña, Morales.

    Trenér: Pacheta.

    Athletic Bilbao: Simón – de Marcos (C), Vivian, Paredes, Lekue – Vesga, de Galarreta (76. D. García) – I. Williams (86. Villalibre), Sancet (86. Muniain), N. Williams (76. U. Gómez) – Guruzeta (67. Berenguer).
    Náhradníci: Agirrezabala – Ares, Nolaskoain, de Albéniz, Rincón, Prados.

    Trenér: E. Valverde.

    Rozhodčí: Cuadra – Porras, Estévez

    Diváci: 18 709
    bahis siteleri