Přerov – Poruba 2011 3:4 (kon.) | Zlín – Slavia 4:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 0:2 (kon.)
Znojmo – Třebíč 4:2 (kon.) | Pardubice B – Vsetín 2:1 (kon.) | Sokolov – Kolín 0:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:4 (0:1, 0:2, 3:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 13.11.2023, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Joshua James Mácha - 3:4
     
    59:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Množství nevyužitých šancí z třetí třetiny teď musí Zubry pořádně mrzet, pět vteřin před třetí sirénou se totiž dopracovali ke třetí brance! Chludil nahodil kotouč od mantinelu před branku, kde se nacházel JOSHUA MÁCHA a ten překonal Dolejše zřejmě někde pod tělem! Asistence: Lukáš Chludil, Robert Černý.
    59:25 Marek TVRDOŇ - 2:4
     
    59:25
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté ale drama nepřipouštějí! Michal Postava se opět vrátil na střídačku, jeho spoluhráči se ale nedokázali probojovat do útočného pásma. Následný brejk vyřešil Šoustal přihrávkou MARKU TVRDOŇOVI, který se do odkryté branky nemýlil. Asistence: Tomáš Šoustal, Vojtěch Střondala.
    58:53 Jiří GOIŠ - 2:3
     
    58:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí to zkusili v šesti a 67 vteřin před koncem se dostávají na rozdíl jediné branky! Tomáš Doležal vystřelil na pravém kruhu a jeho pokus za záda Dolejše protečoval zřejmě JIŘÍ GOIŠ, který dobruslil do pásma za odvolaného Postavu! Asistence: Tomáš Doležal, Roman Vlach.
     
    57:49
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Michal Vachovec – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    57:05
    A další gólovka Zubrů zůstává neproměněna! Jakub Svoboda nabral velikou rychlost, přebruslil beka, ze strany si ale na Dolejše nepřišel a trefil pouze jeho lapačku!
     
    55:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Daniel Indrák – 2 min., podrážení.
     
    52:06
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    František Němec – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    48:22 Jakub SVOBODA - 1:3
     
    48:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak konečně se domácí hokejisté dočkali a ve 49. minutě snižují! JAKUB SVOBODA se dostal ke kotouči poblíž levého mantinelu, vybruslil si na kruh pro vhazování a střelou zápěstím překonal Dolejše na zadní tyči! Bez asistence.
     
    46:09
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Vít Christov – 2 min., podrážení.
     
    44:21
    Hejcman zkusil zakončit mezi Dolejšovy betony, ten mu ale prostor neotevřel! Hostující brankář tak stále drží nulu, nutno ale dodat, že na rozdíl od jeho protivníka Postavy toho dnes mnoho řešit nemusel.
     
    44:21
    Nemec se řítil do brejku, který vyřešil zaseknutím a předložením puku Doležalovi do druhé vlny, který byl faulován! Zubři pojedou trestné střílení!
     
    36:47
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Tomáš Šoustal – 2+2, vysoká hůl.
     
    35:15
    Domácí obrana teď nechala Postavu vykoupat! Ani jeden ze čtyř hráčů se nestáhl k Šedivému, na kterého vyplaval kotouč na levý kruh. Do jeho střely do odkryté branky se další fantastickým přesunem musel vložit právě až přerovský brankář Michal Postava!
    32:43 Tomáš ŠOUSTAL - 0:3
     
    32:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté jdou krátce po polovině utkání do zaslouženého vedení 3:0! Voráček nahodil nepříjemný kotouč na branku, který Postavovi vypadl z výstroje a poblíž byl TOMÁŠ ŠOUSTAL, který se dravě prosadil i přes přerovského obránce! Asistence: Tomáš Voráček.
     
    30:40
    Hanáci si koledovali o další inkasovaný gól ve vlastní přesilovce! Ihned po buly totiž vystartoval Gřeš, který Krisla bez problémů přesprintoval a řítil se do nájezdu na Postavu. Ten jej vykryl pravým betonem a připsal si další důležitý zákrok dnešního večera!
     
    30:29
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Lukáš Doudera – 2 min., vražení na hrazení.
     
    30:04
    Větší šance také na straně Zubrů! Doležal přebruslil zřejmě Voráčka, který už neměl dostatek sil a přerovský útočník se od mantinelu dostal až před Dolejše. Toho zblízka nepřekonal!
    23:16 Petr MRÁZEK - 0:2
     
    23:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Smrtící ofenzivní síla dovedla hosty k druhé využité přesilové hře! Vše navzdory tomu, že se nedokázali na rozdíl od předešlých početních výhod usadit v útočné třetině a vyvinout na Zubry tlak. Na levém kruhu dostal nabito ke střele PETR MRÁZEK, který jen pár momentů před tím nastřelil tyč! Jeho prudkou střelu neměl Postava šanci zachytit! Asistence: Jiří Klimíček, Marek Tvrdoň.
     
    23:03
    Petr Mrázek nyní nastřelil vzdálenější tyč Postavovy branky!
     
    22:14
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Ondřej Cubo – 2 min., držení.
     
    15:55
    Razgals předvedl pěkné sebevědomí! Skvělým zrychlením a prací s holí vymíchal přerovského obránce, jeho následné zakončení ale polapil Postava!
     
    14:49
    Vachovec se díky šťastnému odrazu dostal do přečíslení s Gřešem, druhý jmenovaný ale přihrávku obdržel na dlouhou hůl a nedokázal zakončit!
     
    12:46
    Postava předvedl další skvělý přesun proti křížné přihrávce! Něco mi už ve 13. minutě dnešního utkání dává tušit, že tento mladý brankář bude opět nejdůležitější tváří Přerova!
     
    12:01
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Daniel Ministr.
    10:33 Vít CHRISTOV - 0:1
     
    10:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají ve vlastním oslabení skóre dnešního utkání! Zubři si v přesilovce nevedli příliš dobře a vše korunovali chybnou rozehrávkou, po které se do brejku řítil Petr Mrázek. Ten přes domácího beka poslal přesný pas na opačnou stranu na VÍTA CHRISTOVA a ten se z první nemýlil! Asistence: Petr Mrázek.
     
    09:19
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Vojtěch Střondala – 2 min., hákování.
     
    05:54
    A dobrá šance také na straně Přerova! Černý se šikovně prokličkoval až před Dolejše, kterého bekhendem nepřekonal, skákavý kotouč se ale snažil ještě dorážet na bližší tyči Indrák. Rovněž neúspěšně.
     
    05:01
    Další promarněná gólovka hostů! Berisha křížným pasem hledal Střondalu, domácí brankář se ale opět skvěle přesunul a zabránil Porubě ve využití přesilovky.
     
    04:29
    Poruba je v úvodu zápasu opravdu velmi nebezpečná a dvojnásob to platí pro přesilovku! Šedivý si sjel před branku, kde měl skvělou pozici pro teč, Postava jej ale bravurně zblízka vychytal!
     
    03:07
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Chroboček – 2 min., faul loktem.
     
    02:49
    A velká šance také na druhé straně! Za soupeřovu defenzivu se dostal Jakub Svoboda, zblízka však na Dolejše nevyzrál!
     
    01:35
    A hosté teď přispěchali s první velkou šancí! V protiútoku přebruslil přerovskou obranu Aaron Berisha, který mířil na zadní tyč, ale těsně minul!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 49. Jak. Svoboda, 59. Goiš (T. Doležal, Vlach), 60. Mácha (Chludil, R. Černý) – 11. Christov (P. Mrázek), 24. P. Mrázek (Klimíček, Tvrdoň), 33. Šoustal (Voráček), 60. Tvrdoň (Šoustal, Střondala)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – R. Černý, Kudělka, Chroboček, Krisl, F. Němec, J. Adámek, Cubo – Indrák, Pechanec, Jak. Svoboda – T. Doležal, Hejcman, Mácha – Chludil, Tomi, Vlach – Goiš, Nemec, Ministr.
    Trenér: R. Svoboda

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Doudera, A. Sedlák, Klimíček, Lemcke, Voráček, Gutwald, Pohl – Střondala, Tvrdoň, Christov – Berisha, Gřeš, Vachovec – Klímek, O. Šedivý, Krenželok – P. Mrázek, Razgals, Šoustal.
    Trenér: J. Režnar

    Rozhodčí: Obadal, Zeliska – Jindra, Beneš
    bahis siteleri