Košice – Spišská N. Ves 5:1 (kon.) | Humenné – Lipt. Mikuláš 5:4 (kon.) | Nové Zámky – Michalovce 0:5 (kon.)
Poprad – HC Slovan 5:2 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 2:3 (po pr.)
konec
HC 19 Humenné
5:4 (2:2, 2:2, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 24.11.2023, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:02
    Humenné dáva gól!
    Odrazený puk sa dostal k SAMUELOVI FERETOVI, ktorý napriahol ku tvrdej strele od modrej čiary a trafil to presne do pravého horného rohu brány.
    D. Šoltés
     
    34:17
    Humenné dáva gól!
    Hostia stratili puk v strednom pásme a Handlovský potom pred bránou dokázal nájsť JAKUBA MELIŠKA, ktorý prekonal Krasikova a vyrovnal tak na 4:4.
    Asistencie: L. Handlovský, S. Fereta
     
    26:49
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V oslabení sa do samostatného úniku dostal AUREL NAUŠ, ktorý už pred Galimovom nezaváhal a presnou strelou poslal Mikuláš znovu do vedenia.
    Asistencia: F. Mezovský
     
    22:54
    Humenné dáva gól!
    Aj Humenčania predviedli zaujímavú akciu, na konci ktorej bol IVAN THOMKA, ktorý trafil odkrytý priestor brány.
    Asistencie: M. Novota, K. Diakov
     
    21:28
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Trojica hráčov hostí sa dostala rýchlo do útočného pásma a HARALDS EGLE si po prihrávke predviedol pred bránou podobné zakončenie blafákom ako v závere prvej tretiny a druhým gólom v zápase tak posiela svoj tím do vedenia.
    Asistencie: M. Berry, A. Nauš
     
    18:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    HARALDS EGLE si pred modrou čiarou prebral výbornú prihrávku, po ktorej sa ocitol pred Galimovom sám. Toho potom prekonal peknou koncovkou a zápas je tak znova vyrovnaný.
    Asistencia: A. Nauš
     
    17:48
    Humenné dáva gól!
    Vaškovi sa podarilo získať puk v útočnej tretine a prihrávkou potom našiel HANNU KURUHO, ktorý potom strelou z prvej posiela Humenné do vedenia.
    Asistencie: F. Vaško, M. Kriška
     
    11:48
    Humenné dáva gól!
    IVAN THOMKA dokázal od modrej čiary prestreliť všetko, čo mu stálo v ceste a puk sa nakoniec prešmykol aj cez brankára Krasikova. Stav zápasu je tak opäť vyrovnaný 1:1.
    Asistencia: V. Pereskokov, H. Kuru
     
    05:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    MIkuláš sa dokázal usadiť v útočnom pásme a po strele od modrej sa nakoniec aj bez pomoci teču podarilo PETROVI HRAŠKOVI otvoriť skóre dnešného zápasu.
    Asistencie: A. Avtsin, J. Sukeľ

    Martin Kožiak

    Branky a nahrávky: 12. Thomka (Pereskokov, Kuru), 18. Kuru (Vaško, Kriška), 23. Thomka (Novota, Diakov), 35. Meliško (Handlovský, Fereta), 56. Fereta (Šoltés) – 6. Hraško (Avstin, Sukeľ), 19. Egle (Nauš), 22. Egle (Berry, Nauš), 27. Nauš (Mezovský)


    HC 19 Humenné: Galimov (Kozel) – Novota,Diakov, Vaško, Kuru, Pereskokov – Fereta, Sergienko, Šoltés, Lucenius, Handlovský – Meliško, Novický, Horvát, Linet, Kriška – Ragan, Krajňák, Thomka
    Trenér: M. Štrba

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasikov (Rychlík) – Mezovský, Lalík, Reway, Quince, Lahtinen – Nátny, Vasilyev, Nauš, Egle, Berry – Hraško, Fekiač, Avtsin, Uhrík, Sukeľ – Jendroľ, Nespala, Vankúš, Žilka
    Trenér: J. Faith
    bahis siteleri