Michalovce – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Skalica – B. Bystrica 0:3 (kon.) | Dunajská Streda – Zlaté Moravce 3:0 (kon.)
Žilina – FC Košice 1:0 (kon.)
konec
MFK Skalica
0:3 (0:2)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Sobota 25.11.2023, 15:00 • Mestský futbalový štadión Skalica • Niké liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    71
    Banská Bystrica dala gól!
    Ak sa z tohto Skalica dokáže vyhrabať, tak klobúk dole! Dlhý nákop v podaní Banskej Bystrice na pravé krídlo pre RÓBERTA POLIEVKU, ktorý dokázal v šprintérskom súboji byť úspešnejší, prešiel cez dvoch obrancov a následne dokázal prestreliť aj brankára Junasa. Stav je 0:3.
     
    35
    Banská Bystrica dala gól!
    Veľmi dobré zakončenie, ktoré končí v sieti Junasa! MARTIN RYMARENKO sa ocitol úplne sám v šestnástke, dostalo sa mu presnej prihrávky z ľavého krídla od Záhumenského, a presnou strelou do pravej časti brány Skaličanov posiela svoj tím už do dvojgólového vedenia. Stav je 0:2.
     
    7
    Banská Bystrica dala gól!
    Nevinne pôsobiaca akcia napokon zmenila priebeh stretnutia! Boris Godál sa dostal do hlavičkového zakončenia po tom, čo mu adresoval z rohového kopu presný center Polievka. Dokázal trafiť loptu presne, MARTIN MÁŠIK v snahe zabrániť inkasovanému gólu si loptu napokon sám vložil do siete. Stav je 0:1.

    Adam Kovaľ

    Branky: 7. Mášik (vla.), 35. Rymarenko (Záhumenský), 71. Polievka (Ľupták)

    Karty:   41. Záhumenský (BBY)   42. Rymarenko (BBY)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 11:1. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 5:14.
    MFK Skalica: Junas – Gaži (73. Alves), Ranko, Podhorin, Rudzan – M. Nagy (C), Mášik (61. Vlasko), Morong – M. Hollý, Haša (73. Sobczyk) – Smékal (81. Špehar).
    Náhradníci: Luksch – Černek, Moura.

    Trenér: Pavol Majerník

    MFK Dukla Banská Bystrica: Hruška – Pišoja, Uhrinčať, Godál, Willwéber, Záhumenský – Richtárech (89. Považanec), Hlinka, Hanes (46. Ľupták) – Rymarenko, Polievka (C) (86. Acosta).
    Náhradníci: Mi. Trnovský – Depetris, Guimarães, Mičuda, Migaľa, Slebodník.

    Trenér: Mário Auxt

    Rozhodčí: Kráľovič – Pozor, Bobko

    Diváci: 454
    bahis siteleri