Nový Jičín – Vel. Meziříčí 5:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Letňany 1:8 (kon.) | Kopřivnice – Vyškov 4:3 (kon.)
Šumperk – Žďár n/S 9:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 2:3 (kon.) | Havířov – SHKM Hodonín 6:3 (kon.)
Opava – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Příbram – Hronov 7:6 (1:0 po s.n.) | Písek – Vrchlabí 1:4 (kon.)
Tábor – Ústí n/L 3:0 (kon.) | Cheb – Děčín 3:2 (3:1 po s.n.) | Řisuty – Benátky n/J 4:5 (po pr.)
po s.n. (3:1)
HC Stadion Cheb
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC Děčín
Sobota 16.12.2023, 18:00 • Zimní stadion města Cheb • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dramatické utkání mezi Chebem a Děčínem dospělo až do samostatných nájezdů, v nichž prokázali šikovnější ruce domácí hokejisté, kteří tak získali do tabulky o bod navíc.

    Hosté se dvakrát dostali do vedení, ovšem soupeř v obou případech našel odpověď. Zápas za stavu 2:2 dospěl do prodloužení, v němž Děčín nevyužil přesilovku čtyři na tři a šlo se proto do nájezdů, v nichž padly čtyři góly, přičemž o tři se postarali domácí hráči, na trefu hrajícího trenéra Václava Skuhravého navázali Michael Čejka s Davidem Novotným, zatímco za hosty korigoval stav jenom David Tůma.

    Hokejisté Chebu zůstávají navzdory vítězství dvanáctí, ovšem bodově se dotáhli na jedenácté Ústí nad Labem. Děčín figuruje na páté pozici s odstupem patnácti bodů na vedoucí Tábor. (20:37:51)
     
    Konec zápasu.
    65:00 Michael ČEJKA - 3:2
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Stadion Cheb.
    Autorem vítězné branky je MICHAEL ČEJKA.
    Tomáš NEZBEDA
     
    4. série
    3:1
    Tomáš Nezbeda musel dát a neuspěl, takže bonusový bod patří Chebu! Děčínský forvard se forhendovou kličkou dostal z ideální palebné pozici a ležící Jakub Kašpar zdárně zakročil lapačkou.
    David NOVOTNÝ
     
    4. série
    3:1
    Jenže domácí odpovídají tím nejlepším možným způsobem! Jmenovitě David Novotný, který provedl bekhendový blafák brilantně a ležícímu brankáři puk poslal nechytatelně pod břevno.
    David TŮMA
     
    3. série
    2:1
    Velké štěstí se nyní usmálo na Davida Tůmu, který zvolil zakončení na lapačku a přes tu kotouč přepadl za brankovou čáru.
    Michael ČEJKA
     
    3. série
    2:0
    S domácími to vypadá velmi dobře! Třetí exekuci obstaral Michael Čejka a ze zápěstí zamířil neomylně k pravé tyči!
    Tomáš FAIGL
     
    2. série
    1:0
    Znovu proti střele Jakub Kašpar zacouval skoro celým tělem do brány, ale střelu Faigla udržel před brankovou čárou, a to je nejdůležitější.
    Petr ROZHON
     
    2. série
    1:0
    Hodně nepovedený nájezd absolvoval Petr Rozhon, který zřejmě do poslední chvíle nevěděl a puk mu nakonec sjel z čepele hole.
    Ondřej SÝKORA
     
    1. série
    1:0
    Za hosty se pokusil odpovědět Ondřej Sýkora. I on mířil mezi betony, které ovšem Jakub Kašpar včas srazil k sobě.
    Václav SKUHRAVÝ
     
    1. série
    1:0
    Jako první se rozjel domácí hrající trenér Václav Skuhravý a ukázal, že ze svých dovedností nezapomněl vůbec nic, Petráska prostřelil mezi betony!
     
    Zajímavá volba hostujícího trenéra Švagrovského, který se rozhodl pro samostatné nájezdy nasadit do brány Michaela Petráska! Ondřej Skokan má pro dnešek nejspíše hotovo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    O vítězi nerozhodlo ani prodloužení, takže míříme do samostatných nájezdů. Děčín v nastaveném čase pohrdl nabídnutou přesilovou hrou, kterou nesehrál vůbec dobře a soupeř se bez problémů ubránil.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:47
    Do pedbrankového prostoru dostával kotouč rozjetý domácí forvard, bekhendem však touš posunul jenom do levého Skokanova betonu.
     
    64:22
    Ani jeden z celků nikam nespěchá, aby neudělal osudovou chybu. Bránící Jan Kaltenböck nyní přebruslil rozjetého Jakuba Krejsu.
     
    63:50
    Pokud tedy ještě nějaké přerušení uvidíme. Domácí startovali do přečíslení tří proti dvěma, ale Michael Čejka dostal doprava nepřesný pas.
     
    63:05
    Cheb hraje v plném počtu. Momentálně utkání probíhá čtyři na čtyři, po přerušení dojde k návratu obou celků do třech.
     
    62:41
    Na druhé polovině kluziště šel pro změnu do forhendové kličky Tomáš Faigl, i on ovšem cílil jenom vedle cílového zařízení.
     
    62:13
    Šikovné ruce ukázal Petr Rozhon, krásně zprava proskočil mezi dvěma konkurenty před bránu, ale následně mířil bekhendem nepřesně.
     
    61:45
    Hosté si nejsou schopni vytvořit tlak, Cheb brání skvěle. Po Václavu Stejskalovi se povedlo vyhodit rovněž Marku Švecovi.
     
    61:00
    Oddechový čas pro tým HC Děčín.
     
    61:00
    Přesilovka pro hosty. Fanoušci ani hráči Chebu s vyloučením Michaela Čejky hlasitě nesouhlasí, ale výrok muže v pruhovaném již nezmění.
     
    60:43
    Hosté pokračují v útočení. Tomáš Faigl nabil Tomáši Nezbedovi, jemuž rána forhendem nevyšla, zamířila mimo cílové zařízení.
     
    60:10
    Prodloužení odstartovalo! Na únik si hned dělal zálusk Tomáš Faigl, ale nepodařilo se mu natlačit celé tělo před posledního soupeře.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba o vítězi nerozhodla, uvidíme prodloužení! Ve třetí dvacetiminutovce mířili do černého jenom domácí, vyrovnání obstaral v 55. minutě David Novotný, když v úniku uspěl forhendovým blafákem.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:44
    Ještě jednou se Cheb usadil v útočném pásmu, ale Skokana nezaměstnal, neboť nahrávku za bránu vystihl Jakub Loukota.
     
    59:05
    Děčín je kompletní, ovšem Cheb pokračuje v tlaku. Nahození od levého mantinelu se mezi tři tyče Skokanovy brány nevešlo.
     
    58:40
    Od modré napřáhl hrající trenér Václav Skuhravý a Ondřej Skokan měl s jeho pokusem plné ruce práce, nakonec zasáhl tou levou.
     
    58:16
    Odvážně sám proti třem vyrazil Petr Rozhon a procpal se až před bránu, leč forhendem střílel těsně vedle pravé tyče hostující klece.
     
    57:52
    David Novotný si na střelu nevěřil a o zadní mantinel přenesl puk doprava na Davida Tůmu, jehož nahození skončilo s přispěním teče soupeře v ochranné síti.
     
    57:21
    Z vrcholku levého kruhu zahrozil David Novotný, střelu zápěstím směřující pod břevno Ondřej Skokan vytáhl do bezpečí ramenem.
     
    56:56
    Domácí mohou poprvé v utkání strhnout těsný náskok na svou stranu. Zahrají si totiž přesilovou hru, protože Adam Starý atakoval soka krosčekem.
     
    56:22
    Adam Bartoň vyslal tvrdou střelu od modré čáry po ledě. Brankář Jakub Kašpar ale zasahovat nemusel, protože puk prosvištěl vedle levé tyče.
     
    55:55
    Už to vypadalo, že uvidíme další únik, ale Vlastimila Kvasničku přeci jen dokázal zakřižovat Jakub Loukota, jenž musel pořádně zrychlit.
     
    55:22
    Hosté se znovu pokusili o rychlou odpověď, ale v tomto případě neuspěli, nahození od mantinelu podržel jistý Kašpar ve výstroji.
    54:33 David NOVOTNÝ - 2:2
     
    54:33
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Západočeši srovnávají krok! Nepovedenou střelu obránce zblokoval DAVID NOVOTNÝ a vyrazil do úniku, s nímž si poradil brilantně, Skokana si položil forhendovou kličkou a puk mu následně poslal za brankovou čáru pod pravým betonem. Bez asistence.
     
    54:15
    Ani zakázané uvolnění samozřejmě Chebu nehraje do karet. Michael Čejka přes veškerou snahu na pas Vojtěcha Šika nedosáhl.
     
    53:58
    Domácí vyrazili dopředu ve čtyřech. Situaci zazdila nepřesná nahrávka na Vlastimila Kvasničku, před nějž se nacpal Jan Zedek.
     
    53:22
    Obtočit soupeřovu bránu se pokusil Ferdinand Tóth, ale těsně bráněnému se mu to nepovedlo, naslepo potom nahrával jen Loukotovi.
     
    52:47
    S nahozením z velkého úhlu neměl Jakub Kašpar výraznější starosti, kus černé gumy schoval u levého betonu pod lapačku.
     
    52:20
    Chebu se nedaří získat potřebný tlak. Místo toho útočí Děčín, Ondřej Sýkora vypálil zápěstím příliš vysoko nad cílové zařízení.
     
    51:50
    Pod tlakem Martin Jursa odjel ze středové čáry až za vlastní bránu a kolem Jakuba Krejsy zvládl přesně rozehrát zpět do střední třetiny na Tůmu.
     
    51:22
    Dozadu zabral Jan Kaltenböck a udržel velký náskok na Marka Švece, načež po levém mantinelu poslal touš do střední třetiny.
     
    50:50
    Domácí celek je kompletní a znovu se tedy může tlačit více do ofenzivy. Michael Čejka vystřelil za levým kruhem forhendem vysoko nad.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Děčín udržuje v pozici favorita těsné jednobrankové vedení, ovšem Cheb nehraje vůbec zle a živí šance na bodový zisk.
     
    49:49
    Ondřej Sýkora dobruslil až do pravého kruhu a vyslal tvrdou střelu zápěstím do nechráněného místa obránce, který se ztěžka sbírá z ledu.
     
    49:13
    Domácí zahrozili v oslabení, ale Ondřej Skokan prozatím zabránil druhému inkasovanému gólu, forhendovou střelu na dlouhou hokejku kryl betonem.
     
    48:45
    Spoluhráčům v honbě za vyrovnáním přitížil Jakub Krejsa, protože si v obranném pásmu počínal proti pravidlům, dostal dvě minuty za podrážení.
     
    48:22
    Hodně těžké zpracování ze vzduchu Vladimír Brož nezvládl, načež touš dojel u levého mantinelu, kde ho zpacifikoval Petr Kořán.
     
    47:40
    Za obrannou linií čekal David Tůma a dočkal se nahrávky, ale příliš dlouhé, takže jen protečoval do útočné třetiny a odjel si odpočinout.
     
    47:16
    Krásně se Petr Rozhon proháčkoval mezi dvěma protihráči, ovšem puk dostihl až za bránou soupeře, odtud nevyprodukoval přesný pas na Andreje Vlacha.
     
    46:47
    Do levého kruhu povyjel Adam Bartoň a vyzkoušel štěstí ze zápěstí, Jakub Kašpar předvedl úspěšný zákrok lapačkou a ještě udržel šance mužstva na body.
     
    46:28
    Nahození ze středního pásma měl Jakub Kašpar pod kontrolou, dokonce stihl puk vyklepat z výstroje při kolemjedoucího Jonáka.
     
    45:51
    V plné rychlosti se Tomáš Faigl rozhodl pro střelu ze zápěstí, křižný projektil zamířil o pár čísel nad břevno domácí svatyně.
     
    45:26
    Spoluhráčům vypomohl s rozehrávkou Ondřej Skokan, když za bránou ztlumil vysokou rychlostí letící puk, toho se následně chopil Jan Kaltenböck.
     
    44:44
    Děčín nemá důvod někam přehnaně spěchat. Jan Kaltenböck počkal za bránou do doby, dokud se k němu Jakub Krejsa nepřiblížil do opravdu těsné blízkosti.
     
    44:15
    Tomáš Nezbeda si hodil puk na zadní mantinel a dojel k němu skutečně jako první, potom mu ale nevyšla klička před bránu proti Stejskalovi.
     
    43:47
    V blízkosti levého kruhu kličkoval Ferdinand Tóth. Už při hře pět na pět chtěl brankáře překvapit na přední tyči, ale Ondřej Skokan se nenechal.
     
    43:12
    Nahození od levého mantinelu zblokoval jeden z děčínských hokejistů mimo hrací plochu, vhazovat se bude po pravici Skokana.
     
    42:55
    Děčín zvládá hru ve čtyřech na výbornou, krátce po Adamovi Starém se povedlo vyhodit i Adamu Bartoňovi.
     
    42:30
    Početní převaha zatím Chebu vůbec nevychází. Václav Stejskal vyzkoušel dlouhou nahrávku na Marka Švece, který jenom protečoval do útočné třetiny.
     
    41:42
    Ondřej Skokan zabránil soupeři v nadějném zakončení podrážením. Rozhodčí se rozhodli pro dvouminutový trest, nikoliv nájezd. Za brankáře jede na lavici hanby pykat Bohuslav Nowák.
     
    41:16
    Rozehrávku si rozmyslel Václav Stejskal, protože se spoluhráči vydali střídat, proto udělal ještě jeden oblouk za vlastní bránu-
     
    40:23
    Hosté naopak vystartovali do přečíslení dvou na jednoho, ovšem nesehráli ho dobře, Tomáš Faigl dostal nahrávku na brusle.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Na modré se chystal ke střele Petr Kořán, ale smolně podklouzl a tak ze situace nebylo nic.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Hosté ještě vyrazili do přečíslení tří proti dvěma. Zakončoval jej Tomáš Faigl, zprava mířil bekhendem na přední tyčku nepřesně.
     
    39:13
    V mezikruží si udělal prostor zkušený útočník Václav Skuhravý, střelu forhendem k pravé tyči pokryl Ondřej Skokan vyrážečkou.
     
    38:33
    Fanoušci ženou Cheb za opětovným vyrovnáním. Zleva nahazoval na teč Petr Kořán, puk zavítal do výstroje připraveného Skokana.
    37:53 David TŮMA - 1:2
     
    37:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Blesková reakce děčínských hokejistů, ti jsou tak znovu o krok napřed! Bartoň od modré neváhal a z první nahrával po levé ruce Faiglovi, jenž si počkal, až před bránu najede DAVID TŮMA, adresoval mu puk přímo do hokejky a proti střele z bezprostřední blízkosti neměl přesunující se Kašpar šanci. Asistence: Tomáš Faigl a Adam Bartoň.
    37:24 Petr KOŘÁN - 1:1
     
    37:24
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita je srovnáno! Parádní kombinace si ani jiný konec nezasloužila, když nejprve Novotný vymyslel skvělou nahrávku do levého kruhu na Čejku, jenž přenesl touš na opačnou stranu, kde už číhal PETR KOŘÁN a ten zakončoval za záda bezmocného Skokana. Asistence: Michael Čejka a David Novotný.
     
    36:45
    Cheb má možnost posunout stav do vyrovnané podoby v početní převaze. Dvouminutový trest za sekání obdržel Bohuslav Nowák.
     
    36:23
    Tvrdou střelu z pravého kruhu kontroloval Jakub Kašpar, když vyrážečkou puk nekompromisně odpálil do ochranné sítě.
     
    35:57
    Protože vyhození hostujícího zadáka mířilo do brány, tak se nemohl pískat icing a pozorný Kašpar přisunul touš k Jonákovi.
     
    35:23
    Po levém mantinelu najel do útočné třetiny Marek Švec, ale až ke střele se nedostal, protože ho tělem šikovně odclonil Adam Starý.
     
    34:55
    Z pravého kruhu mířil Václav Stejskal přímo doprostřed brány, Ondřej Skokan šel do pokleku a puk schoval do výstroje.
     
    34:02
    Sice se Jaroslav Vašíček zprava natlačil před bránu, ale zde neměl kudy Skokana prostřelit, touš poslal přímo pod jeho pravý beton.
     
    33:33
    Chebu nelze upřít snahu, nicméně efektivita nadále zůstává nulová. Ferdinand Tóth neuspěl jeden na jednoho proti Vladimíru Brožovi.
     
    33:11
    Rána od modré čáry vůbec nesedla Adamu Bartoňovi, touš zamířil o velký kus vedle pravé části brankové konstrukce. Nápor hostů pokračuje.
     
    32:58
    Hosté se osmělili a nyní oni působí v útočné třetině. Nepřesné nahození od modré žádný z hráčů nezvládl tečovat do brány.
     
    32:20
    Ani teď se nepoštěstilo. Před bránu konkurenta si sjel hrající trenér Václav Skuhravý a forhendem poslal puk o kousek vedle pravé tyčky.
     
    31:48
    V levém kruhu si puk zpracoval Petr Rozhon a vyprodukoval ránu zápěstím, na níž si Ondřej Skokan smlsnul nataženou lapačkou.
     
    31:13
    Děčín je pod tlakem. Adam Starý nevymýšlel zbytečně složité řešení a puk odpálil přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    30:48
    Děčínská obrana trestuhodně opomenula na před bránou čekajícího protihráče, který dostal výbornou přihrávku, ale selhal při zpracování, načež střílel z těžké pozice do gólmana.
     
    30:14
    Krátce po buly vyslal svižnou střelu zápěstím Bohuslav Nowák a Jakub Kašpar měl velké štěstí, že puk zamířil těsně nad břevno.
     
    29:50
    Potlesk domácích fanoušků si vysloužil Jakub Kašpar, který se od pravé tyče výborně přesunul do středu brány, aby lapačkou pokryl střelu Tůmy.
     
    29:23
    V levém kruhu byl úplně volný Tomáš Faigl, jenže kotouč letěl velkou rychlostí a útočník přiložil hokejku k ledu pozdě.
     
    28:48
    Vlastní vinou přišel Děčín o pásmo. Na útočné modré selhal při zpracování Dominik Kučera a musel dobrovolně zacouvat do středního pásma.
     
    28:15
    Z ostrého úhlu se pokusil brankáře překvapit Tomáš Nezbeda. Neuspěl, rozvlnil jenom boční síťku po pravé ruce brankáře Chebu.
     
    27:13
    Děčín si zahraje přesilovku. Menší dvouminutový trest vyfasoval Vlastimil Kvasnička za úder soupeře vysokou holí do obličeje.
     
    27:04
    Cheb pokračuje v aktivním pojetí hry. Z mezikruží Andrej Vlach nahrával doprava, na pas nedosáhl pozdě reagující Michael Čejka.
     
    26:47
    Zaútočil i Cheb. Přečíslení tří proti dvěma řešil Petr Kořán střelou ze středu, pokus po ledě Ondřej Skokan zdárně vykopl levým betonem.
     
    26:28
    Vojtěch Šik zpozoroval, že došlo k jeho zdvojení, proto se rozhodl nekomplikovat si život a bekhendem vyhodil volným středem.
     
    25:55
    Zaváhání při zákroku nepřipustil Jakub Kašpar, nastavil lapačku a hrací předmět v ní bez výraznějších komplikací uschoval.
     
    25:26
    Zpoza pravého kruhu vyslal tvrdou střelu Jan Zedek. Neuspěl, protože kotouč neprošel přehuštěným prostorem až k bráně.
     
    24:59
    Protiútok hostujícího celku úspěchem neskončil. Dominik Kučera vyzkoušel střelu z velkého úhlu a cílové zařízení těsně minul.
     
    24:15
    Dozadu zapracoval Michael Čejka, na zádech udržel Davida Tůmu a bekhendem přihrál na zadní mantinel Alexi Jonákovi.
     
    23:57
    Zpoza brány se do pravého kruhu vytočil Adam Bartoň a svižnou střelu zápěstím nasměroval jenom do bránícího protihráče.
     
    23:20
    Už to vypadalo, že by do příležitosti mohl postupovat David Novotný, ale zradilo jej zpracování, puk si dal příliš daleko od hokejky.
     
    22:44
    Přerušení způsobil ofsajd Děčína. Tomáš Faigl si ještě vyříkává celou situaci s Davidem Tůmou cestou na střídačku.
     
    22:22
    Po levém mantinelu nabral vyšší rychlostní stupeň Tomáš Nezbeda, ovšem šanci si nevytvořil, protože tělem nepřetlačil Andreje Vlacha.
     
    21:30
    Cheb pokračoval v aktivitě a způsobil velký rozruch před Ondřejem Skokanem, který se roztáhl na brankové čáře a srovnání nedovolil.
     
    21:14
    Sám na bránu postupoval Marek Švec, ale Ondřej Skokan odolal, střelu forhendem levou rukou vyrazil mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    20:43
    Dopředu vyrazili i hosté, kteří se však ke střeleckému pokusu nedostali, následně Václav Stejskal vyhazoval na zakázané uvolnění.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Aktivněji začali domácí, rozjetého Jakuba Krejsu zastavil Adam Bartoň.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:46.
     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu mezi Chebem a Děčínem přinesla jediný gól, o nějž se postaral hostující favorit. Stalo se tak ve 4. minutě, kdy dvojnásobnou přesilovku využil Tomáš Nezbeda přesně mířenou střelou z pravého kruhu do protější šibenice. Domácí se postupně dostávali do hry a ve druhé polovině první části byli lepší, kýženého vyrovnání se však zatím nedočkali.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:47
    Jakožto poslední obránce Adam Bartoň kličkujícího Andreje Vlacha za sebe nepustil a dopředu už se nikterak nežene, aby se vyvaroval zbytečného zaváhání.
     
    19:11
    V pravém kruhu si našel odražený kotouč Martin Jursa a zkoušel zakončení na zadní tyčku, přičemž trefil bránícího soupeře do těla.
     
    18:50
    Samostatně si věřil Andrej Vlach a osobního strážce se zbavil, ovšem pozičně dobře pracující Vladimír Brož už byl nad jeho dovednosti.
     
    18:20
    Václav Skuhravý vyvinul tlak na rozehrávajícího Jakuba Loukotu, nicméně ten o soupeři od počátku velmi dobře věděl a pomoh si pasem na Jana Kaltenböcka.
     
    17:40
    Před bránu dostával nadějnou nahrávku Marek Švec, ale v pokleku netrefil puk vůbec dobře, Ondřej Skokan proti pomalé střele zasahovat nemusel.
     
    17:14
    O zklidnění se postaral Václav Stejskal, když pod tlakem odjel za vlastní bránu a oba celky této skutečnosti využily k vystřídání.
     
    16:49
    Za bránou konkurenta operoval Rudolf Klíma, nakonec vyjel v pravém kruhu, odkud se přes Adama Bartoně ke střele neprocpal.
     
    16:25
    Cheb má v posledních minutách výrazně více ze hry. Další střelu zpoza pravého kruhu jeden z bránících hráčů přizvedl do ochranné sítě.
     
    15:59
    Na útočné modré si zpracoval puk Vojtěch Šik a nahodil ho na bránu. Ondřej Skokan si nebyl úplně jistý, proto jenom vyrážel touš k levému mantinelu.
     
    15:20
    Dozadu zafungoval Alex Jonák, když zkřížil cestu Davidu Tůmovi a nahrávku naslepo na zadní mantinel zastavil.
     
    14:54
    Hraje se ve vysokém tempu. Tomáš Faigl zabral po pravém mantinelu, neodolal ovšem tvrdému, leč čistému hitu od Šika.
     
    14:23
    Zmatky před děčínskou klecí vyrovnáním neskončily, protože Adam Starý v poslední chvíli šikovně zablokoval hokejku Čejkovi.
     
    13:55
    Na zpětnou nahrávku si počkal Jan Zedek a vypálil dělovku bez přípravy, ta prosvištěla poměrně vysoko nad břevnem Kašparovy svatyně.
     
    13:26
    Střelu od modré ztlumil jeden z bránících děčínských hokejistů, kotouč posléze pomalu doklouzal k připravenému gólmanovi.
     
    12:48
    Samostatně se dopředu vydal Marek Švec. Moc dobře věděl, že proti třem nemá příliš šancí na úspěch a až před Skokana se skutečně neprocpal.
     
    12:12
    Krátce po vhazování vyzkoušel tvrdou ránu bez přípravy Tomáš Nezbeda, přičemž cílové zařízení vysoko přestřelil.
     
    11:45
    Do protiútoku po zisku puku vystartoval David Tůma a zaměstnal Jakuba Kašpara, který pokus soupeře schoval do lapačky.
     
    11:23
    Proti nahození od pravého mantinelu byl Ondřej Skokan připravený, šel včas do pokleku a puk udržel sebevědomě ve výstroji.
     
    10:57
    Z pravého kruhu si Michael Čejka chtěl sjet až na hranu brankoviště, v čemž konkurentovi zamezil čistým obranným zákrokem Vladimír Brož.
     
    10:36
    Dlouhou dobu se hraje bez přerušení. Tuto skutečnost nepřerušila ani nepřesná střela Tomáše Nezbedy zleva na zadní tyč.
     
    09:59
    Z ostrého úhlu vypálil tvrdou střelu příklepem Tomáš Faigl. Bránu trefil, ale jenom prostor, kde se pohyboval Jakub Kašpar.
     
    09:20
    Domácí dávají jasně najevo, že navzdory tabulkovému postavení nebudou favoritovi lehkým soupeřem. Václav Stejskal nahazoval těsně vedle pravé tyčky.
     
    08:47
    Zdvojený Dominik Kučera se rval srdnatě, ale proti dvěma puk neudržel, aby se následně výborně stáhl dozadu a tělem odzbrojil Andreje Vlacha.
     
    08:23
    Pod tlak se nechal zahnat Jan Kaltenböck, načež nevymýšlel žádné složitosti a kus černé gumy odpálil na zakázané uvolnění.
     
    07:58
    Děčín je kompletní. V pěti se hned vydal dopředu, ale navrátilec David Černý se nedočkal nahrávky z důvodu dobrého obranného zákroku Vojtěcha Šika.
     
    07:12
    Po pravém křídle nabral rychlost David Novotný, jenže v klíčový moment puk nechal za sebou, čehož k dalšímu vyhození využil Adam Starý.
     
    06:40
    A v nejbližších vteřinách ani nenajde, protože přihrávku po mantinelu na modrou zachytil Jakub Loukota a úspěšně vyhodil.
     
    06:21
    Cheb působí v útočném pásmu, ale zatím si nedokázal vytvořit takovou pozici, odkud by mohl Skokanovu svatyni ohrozit.
     
    05:56
    Početní převahu si vyzkouší rovněž Stadion. Na trestnou lavici nedobrovolně usedl David Černý z důvodu podrážení.
     
    05:45
    Cheb je kompletní, napodruhé tedy přestál hru ve třech bez úhony a může se začít hnát za smazáním hubené ztráty.
     
    05:15
    Od modré vypálil Dominik Kučera a Jakub Kašpar jeho střelu neudržel, nicméně pomohli mu spoluhráči, kteří puk napálili do bezpečí přes všechny kruhy.
     
    04:41
    Od pravého mantinelu si David Tůma sjel až před bránu, z bezprostřední blízkosti trefil Jakuba Kašpara přímo do výstroje.
     
    04:15
    Není bez překvapení, že Děčín poměrně brzy získal útočné pásmo a žene se za druhým vstřeleným gólem. Domácí odolávají zuby nehty.
     
    03:39
    Cheb pokračuje ve třech! Důvodem je nesportovní chování hrajícího trenéra Václava Skuhravého, jemuž se nejspíše nelíbilo vyloučení Krutiny.
    03:39 David TŮMA - 0:1
     
    03:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilovka pět na tři využita, hosté se ujímají vedení! Nezbeda v pravém kruhu sklepl puk do lepší pozice DAVIDU TŮMOVI, jenž ze zápěstí zamířil nechytatelně do protějšího víka. Asistence: Tomáš Nezbeda a Vladimír Brož.
     
    03:26
    O pár vteřin později už na sebe Šimon Krutina tak pozitivním dojmem nezapůsobil, protože fauloval ve střední třetině a podrážením posílá Cheb do tří. Dvojnásobná přesilovka Děčína může trvat až 33 vteřin.
     
    02:44
    Domácí navíc v oslabení vystartovali dopředu. Šimon Krutina se dokonce procpal do útočného pásma a u levého mantinelu pošetřil cenné vteřinky.
     
    02:20
    Hostům se zatím přesilovka vůbec nedaří. Dvakrát se zkoušeli prodrat do útočné třetiny a neuspěli ani v jednom případě.
     
    01:59
    První přesilovou hru si zahraje Děčín. Na trestnou lavici zamířil Ferdinand Tóth, který se v útočném pásmu provinil podrážením.
     
    01:40
    Po pravém mantinelu našlápl Michael Čejka a v plné rychlosti nahrával před bránu, kde Jan Zedek čistě zastavil Vlacha.
     
    01:22
    Dobrou práci odvedl směrem dozadu Jan Kaltenböck, když na zádech udržel Václava Stejskala a zařídil zakázané uvolnění.
     
    00:41
    Zaútočit si zkusili také hosté. Tomáš Nezbeda nabral rychlost po pravém mantinelu, ale po nedorozumění s Tomášem Faiglem rozhodčí odpískal ofsajd.
     
    00:10
    Zápas mezi Chebem a Děčínem odstartoval! První útok patřil domácímu celku, který se do útočného pásma neprodral přes Loukutu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Cheb: Kašpar (K. Kolář) – Innanmaa, V. Stejskal, Vápeník, Kořán (C), Šik, Jonák – Krutina, Rozhon, V. Skuhravý – M. Skuhravý, Vašíček, Čejka (A) – A. Vlach, M. Švec, V. Kvasnička – Klíma, Tóth, Krejsa – D. Novotný, Karpov.
    Trenér: Václav Skuhravý

    HC Děčín: Skokan (M. Petrásek) – Vl. Brož (A), Bartoň, D. Kučera, Zedek, Loukota, Kaltenböck, A. Starý – D. Tůma, T. Nezbeda, Faigl (C) – Smola, D. Černý, Parshakov – O. Sýkora, Jursa, Nowák – P. Hruška.
    Trenér: David Švagrovský

    Rozhodčí: Kosnar – Rubáš, Brtník.
     
    HC Děčín

    Děčín řeší úplně jiné starosti. Okupuje totiž pozici znamenající postup do play-off, z páté příčky disponuje velmi pěkným náskokem sedmnácti bodů na deváté Benátky nad Jizerou. Svěřenci trenéra Švagrovského se navíc pyšní velmi dobrou formou, když z posledních sedmi střetnutí hned pětkrát odcházeli jako vítězové, v tom doposud posledním nicméně padli 2:6 ve Vrchlabí. Týmové produktivitě vévodí Tomáš Nezbeda se ziskem 43 kanadských bodů.
     
    HC Stadion Cheb

    Hokejisté Chebu se nachází ve druhé polovině tabulky, konkrétně na dvanáctém místě, přičemž náskok na poslední Řisuty není nikterak velký, pouze šestibodový. Západočechům se navíc v posledních dnech vůbec nedaří, když prohráli už čtyřikrát za sebou, postupně 2:3 s Vrchlabím, 2:6 s Chomutovem, 4:6 s Letňany a naposledy 5:7 s Příbramí. Nejproduktivnějším hráčem týmu je osmnáctibodový útočník Radek Prošek.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný sobotní podvečer. Vítám vás při sledování 2. ligy skupiny Západ, u zápasu mezi Chebem a Děčínem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 38. Kořán (Čejka, D. Novotný), 55. D. Novotný, rozh. náj. Čejka – 4. D. Tůma (T. Nezbeda, Vl. Brož), 38. D. Tůma (Faigl, Bartoň)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Václav Skuhravý (CHB)
    1:0   Ondřej Sýkora (DEC)
    2. série:
    1:0   Petr Rozhon (CHB)
    1:0   Tomáš Faigl (DEC)
    3. série:
    2:0   Michael Čejka (CHB)
    2:1   David Tůma (DEC)
    4. série:
    3:1   David Novotný (CHB)
    3:1   Tomáš Nezbeda (DEC)


    HC Stadion Cheb: Kašpar (K. Kolář) – Innanmaa, V. Stejskal, Vápeník, Kořán (C), Šik, Jonák – Krutina, Rozhon, V. Skuhravý – M. Skuhravý, Vašíček, Čejka (A) – A. Vlach, M. Švec, V. Kvasnička – Klíma, Tóth, Krejsa – D. Novotný, Karpov.
    Trenér: Václav Skuhravý

    HC Děčín: Skokan (s.n. M. Petrásek) – Vl. Brož (A), Bartoň, D. Kučera, Zedek, Loukota, Kaltenböck, A. Starý – D. Tůma, T. Nezbeda, Faigl (C) – Smola, D. Černý, Parshakov – O. Sýkora, Jursa, Nowák – P. Hruška.
    Trenér: David Švagrovský

    Rozhodčí: Kosnar – Rubáš, Brtník

    Diváci: 324
    bahis siteleri