Nový Jičín – Vel. Meziříčí 5:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Letňany 1:8 (kon.) | Kopřivnice – Vyškov 4:3 (kon.)
Šumperk – Žďár n/S 9:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 2:3 (kon.) | Havířov – SHKM Hodonín 6:3 (kon.)
Opava – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Příbram – Hronov 7:6 (1:0 po s.n.) | Písek – Vrchlabí 1:4 (kon.)
Tábor – Ústí n/L 3:0 (kon.) | Cheb – Děčín 3:2 (3:1 po s.n.) | Řisuty – Benátky n/J 4:5 (po pr.)
po s.n. (3:1)
HC Stadion Cheb
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC Děčín
Sobota 16.12.2023, 18:00 • Zimní stadion města Cheb • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Michael ČEJKA - 3:2
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Stadion Cheb.
    Autorem vítězné branky je MICHAEL ČEJKA.
    David TŮMA
     
    3. série
    2:1
    Velké štěstí se nyní usmálo na Davida Tůmu, který zvolil zakončení na lapačku a přes tu kotouč přepadl za brankovou čáru.
    Michael ČEJKA
     
    3. série
    2:0
    S domácími to vypadá velmi dobře! Třetí exekuci obstaral Michael Čejka a ze zápěstí zamířil neomylně k pravé tyči!
    Václav SKUHRAVÝ
     
    1. série
    1:0
    Jako první se rozjel domácí hrající trenér Václav Skuhravý a ukázal, že ze svých dovedností nezapomněl vůbec nic, Petráska prostřelil mezi betony!
     
    Zajímavá volba hostujícího trenéra Švagrovského, který se rozhodl pro samostatné nájezdy nasadit do brány Michaela Petráska! Ondřej Skokan má pro dnešek nejspíše hotovo.
     
    61:00
    Přesilovka pro hosty. Fanoušci ani hráči Chebu s vyloučením Michaela Čejky hlasitě nesouhlasí, ale výrok muže v pruhovaném již nezmění.
     
    56:56
    Domácí mohou poprvé v utkání strhnout těsný náskok na svou stranu. Zahrají si totiž přesilovou hru, protože Adam Starý atakoval soka krosčekem.
    54:33 David NOVOTNÝ - 2:2
     
    54:33
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Západočeši srovnávají krok! Nepovedenou střelu obránce zblokoval DAVID NOVOTNÝ a vyrazil do úniku, s nímž si poradil brilantně, Skokana si položil forhendovou kličkou a puk mu následně poslal za brankovou čáru pod pravým betonem. Bez asistence.
     
    48:45
    Spoluhráčům v honbě za vyrovnáním přitížil Jakub Krejsa, protože si v obranném pásmu počínal proti pravidlům, dostal dvě minuty za podrážení.
     
    41:42
    Ondřej Skokan zabránil soupeři v nadějném zakončení podrážením. Rozhodčí se rozhodli pro dvouminutový trest, nikoliv nájezd. Za brankáře jede na lavici hanby pykat Bohuslav Nowák.
    37:53 David TŮMA - 1:2
     
    37:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Blesková reakce děčínských hokejistů, ti jsou tak znovu o krok napřed! Bartoň od modré neváhal a z první nahrával po levé ruce Faiglovi, jenž si počkal, až před bránu najede DAVID TŮMA, adresoval mu puk přímo do hokejky a proti střele z bezprostřední blízkosti neměl přesunující se Kašpar šanci. Asistence: Tomáš Faigl a Adam Bartoň.
    37:24 Petr KOŘÁN - 1:1
     
    37:24
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita je srovnáno! Parádní kombinace si ani jiný konec nezasloužila, když nejprve Novotný vymyslel skvělou nahrávku do levého kruhu na Čejku, jenž přenesl touš na opačnou stranu, kde už číhal PETR KOŘÁN a ten zakončoval za záda bezmocného Skokana. Asistence: Michael Čejka a David Novotný.
     
    36:45
    Cheb má možnost posunout stav do vyrovnané podoby v početní převaze. Dvouminutový trest za sekání obdržel Bohuslav Nowák.
     
    27:13
    Děčín si zahraje přesilovku. Menší dvouminutový trest vyfasoval Vlastimil Kvasnička za úder soupeře vysokou holí do obličeje.
     
    05:56
    Početní převahu si vyzkouší rovněž Stadion. Na trestnou lavici nedobrovolně usedl David Černý z důvodu podrážení.
     
    03:39
    Cheb pokračuje ve třech! Důvodem je nesportovní chování hrajícího trenéra Václava Skuhravého, jemuž se nejspíše nelíbilo vyloučení Krutiny.
    03:39 David TŮMA - 0:1
     
    03:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilovka pět na tři využita, hosté se ujímají vedení! Nezbeda v pravém kruhu sklepl puk do lepší pozice DAVIDU TŮMOVI, jenž ze zápěstí zamířil nechytatelně do protějšího víka. Asistence: Tomáš Nezbeda a Vladimír Brož.
     
    03:26
    O pár vteřin později už na sebe Šimon Krutina tak pozitivním dojmem nezapůsobil, protože fauloval ve střední třetině a podrážením posílá Cheb do tří. Dvojnásobná přesilovka Děčína může trvat až 33 vteřin.
     
    01:59
    První přesilovou hru si zahraje Děčín. Na trestnou lavici zamířil Ferdinand Tóth, který se v útočném pásmu provinil podrážením.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 38. Kořán (Čejka, D. Novotný), 55. D. Novotný, rozh. náj. Čejka – 4. D. Tůma (T. Nezbeda, Vl. Brož), 38. D. Tůma (Faigl, Bartoň)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Václav Skuhravý (CHB)
    1:0   Ondřej Sýkora (DEC)
    2. série:
    1:0   Petr Rozhon (CHB)
    1:0   Tomáš Faigl (DEC)
    3. série:
    2:0   Michael Čejka (CHB)
    2:1   David Tůma (DEC)
    4. série:
    3:1   David Novotný (CHB)
    3:1   Tomáš Nezbeda (DEC)


    HC Stadion Cheb: Kašpar (K. Kolář) – Innanmaa, V. Stejskal, Vápeník, Kořán (C), Šik, Jonák – Krutina, Rozhon, V. Skuhravý – M. Skuhravý, Vašíček, Čejka (A) – A. Vlach, M. Švec, V. Kvasnička – Klíma, Tóth, Krejsa – D. Novotný, Karpov.
    Trenér: Václav Skuhravý

    HC Děčín: Skokan (s.n. M. Petrásek) – Vl. Brož (A), Bartoň, D. Kučera, Zedek, Loukota, Kaltenböck, A. Starý – D. Tůma, T. Nezbeda, Faigl (C) – Smola, D. Černý, Parshakov – O. Sýkora, Jursa, Nowák – P. Hruška.
    Trenér: David Švagrovský

    Rozhodčí: Kosnar – Rubáš, Brtník

    Diváci: 324
    bahis siteleri