Švýcarsko – USA 3:11 (kon.) | Německo – Švédsko 0:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:11 (1:5, 0:4, 2:2)
USA
Čtvrtek 28.12.2023, 17:00 • Frölundaborg, Švédsko • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Partner:
    54:28 Eric POHLKAMP - 3:11
     
    54:28
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Americká přesilová hra je znovu využitá! Frank Nazar přihrál přes osu do levého kruhu, odkud dělovku pod horní tyčku poslal ERIC POHLKAMP. Ewan Huet si na černou gumu sice sáhl, ale už jí nedokázal vyrazit. Asistence: Frank Nazar a Quinn Finley.
    49:30 Thierry SCHILD - 3:10
     
    49:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Evropská reprezentace sice neproměnila přečíslení, ale její akce pokračovala dál. Leon Muggli nahodil puk před branku, kde se odrazil k THIERRYMU SCHILDOVI, jenž už měl před sebou snadnou pozici ke vsítění gólu. Asistence: Leon Muggli a Jonas Taibel.
    47:09 Quinn FINLEY - 2:10
     
    47:09
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Vteřinu po vypršení švýcarského trestu přichází desátá branky Ameriky! Eric Pohlkamp trefil jen obránce a následně se kotouče zmocnil Frank Nazar. Jeho přihrávka směřovala přes osu do pravého kruhu, odkud se z jedné k bližší tyči prosadil QUINN FINLEY. Asistence: Frank Nazar.
    41:18 Gaël CHRISTE - 2:9
     
    41:18
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Louis Füllemann přihrál přes celou šířku třetiny do pravého kruhu pro vhazování. Tam si kotouč zpracoval GAËL CHRISTE, který svůj pokus schoval za obráncem a zamířil přesně nad brankářovu lapačku. Asistence: Louis Füllemann a Grégory Weber.
    34:55 Isaac HOWARD - 1:9
     
    34:55
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Mezi kruhy se nacházel ISAAC HOWARD, jehož pokus vyrazil Ewan Huet k mantinelu. Stejný útočník si k puku dojel a z levého strany zamířil přesně do vzdálenější šibenice branky – 1:9. Bez asistence.
    30:04 Gavin BRINDLEY - 1:8
     
    30:04
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Zámořský celek stále nemá dost! Závar před brankou vyrazil Jacob Fowler tak, že USA vyjelo do přečíslení. Po přihrávce z levé strany pak z jedné mířil přesně GAVIN BRINDLEY. Asistence: Frank Nazar a Jacob Fowler.
    29:33 Ryan LEONARD - 1:7
     
    29:33
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    V přesilové hře přihrál Gavin Brindley vedle branky, odkud se RYAN LEONARD protáhl na hranici brankoviště a vsítil sedmou trefu amerického výběru. Asistence: Gavin Brindley a Seamus Casey.
    25:06 Gavin BRINDLEY - 1:6
     
    25:06
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    V rohu hrací plochy se rychlou otočkou zbavil soupeře Frank Nazar, který za obráncem viděl najetého spoluhráče. GAVIN BRINDLEY se nacházel v jasné pozici, kterou vstřelenou brankou potvrdil. Asistence: Frank Nazar.
    18:29 Zeev BUIUM - 1:5
     
    18:29
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Při přechodu do útočného pásma si ZEEV BUIUM narazil se spoluhráčem, čímž se objevil až na pravém kruhu pro vhazování. Jeho zadovka mířila před branku, odkud si kotouč do vlastní branky kopl Leon Muggli. Bez asistence.
    12:36 Jimmy SNUGGERUD - 1:4
     
    12:36
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Čepice na led, máme tu třetí trefu jednoho z hráčů! Po vhození puku se oba centři do sebe zaklesli, a tak se puku zmocnil Cutter Gauthier. Ten ho posunul na vrchol kruhu, odkud k přední tyči zamířil JIMMY SNUGGERUD, jenž završil hattrick!. Asistence: Cutter Gauthier.
    09:17 Grégory WEBER - 1:3
     
    09:17
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují! Individuální akcí se prezentoval GRÉGORY WEBER, jenž si od levého mantinelu najel až na osu hrací plochy, odkud zamířil přesně mezi brankářovy betony – 1:3. Asistence: Louis Füllemann a Mattheo Reinhard.
    08:11 Jimmy SNUGGERUD - 0:3
     
    08:11
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po vyhraném vhazování vyplaval mezi kruhy JIMMY SNUGGERUD, který zamířil přesně do levé šibenice branky. Asistence: Cutter Gauthier.
    03:21 Jimmy SNUGGERUD - 0:2
     
    03:21
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Zakončení amerického kapitána mířilo jen do brusle soupeře, od kterého se puk odrazil před JIMMYHO SNUGGERUDA. Ten se nacházel v ostrém úhlu, přesto mezeru mezi brankářem a tyčkou našel. Bez asistence.
    01:20 Will SMITH - 0:1
     
    01:20
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Zámořská reprezentace se velmi rychle ujala vedení! Zeev Buium přihrál od modré čáry na levý kruh, odkud po ledě mířil mezi brankářovy betony WILL SMITH. Asistence: Zeev Buium a Gabe Perreault.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. G. Weber (Füllemann, Reinhard), 42. Christe (Füllemann, G. Weber), 50. Schild (Muggli, Taibel) – 2. Smith (Buium, Perreault), 4. Snuggerud, 9. Snuggerud (Gauthier), 13. Snuggerud (Gauthier), 19. Buium, 26. Brindley (Nazar), 30. Leonard (Brindley, Casey), 31. Brindley (Nazar, Fowler), 35. Howard, 48. Finley (Nazar), 55. Pohlkamp (Nazar, Finley)


    Švýcarsko: Grüter (13. Huet) – Dionicio, Terraneo, Füllemann, Muggli, Ustinkov, Bünzli, Christe – Müller (A), Taibel (C), Schild (A) – Rod, Reinhard, G. Weber – Braillard, E. Meier, Reber – S. Meier, Gredig, Jenni.
    Trenér: Marcel Jenni

    USA: Fowler (Augustine) – Hutson, Chesley, Fortescue, Casey, Buium, Rinzel, Pohlkamp – McGroarty (C), Gauthier, Snuggerud – Howard, Nazar, Brindley (A) – Perreault, Smith, Leonard – Finley, D. Nelson, Hayes.
    Trenér: David Carle

    Rozhodčí: Kova (FIN), Pearce (CAN) – Rampír (CZE), Thomann (FIN)

    Diváci: 1458
    bahis siteleri