Poprad – Zvolen 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 5:0 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:3 (0:2 po s.n.)
Trenčín – Nové Zámky 4:1 (kon.) | Košice – Humenné 4:6 (kon.) | Michalovce – Spišská N. Ves 3:4 (kon.)
konec
HC Košice
4:6 (2:0, 2:4, 0:2)
HC 19 Humenné
sk Sobota 30.12.2023, 17:00 • Steel Arena (Košice) • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Humenné dáva gól!
    Domáca snaha v početnej prevahe sa ale rýchlo končí. Po strate puku sa totiž do úniku dostal FILIP VAŠKO a gólom do prázdnej brány zvýšil na 6:4.
    Asistencie: H. Kuru, S. Chalupa
     
    48:13
    Humenné dáva gól!
    Po nahodení puku pred bránu puk nešťastne tečoval Olsson a LUKÁŠ LAČNÝ ho potom pohotovou dorážkou upratal do siete. Humenné sa tak znova dostáva do vedenia o gól.
    Bez asistencie
     
    39:44
    Košice dali gól!
    Strelu Jaaskelainena sa podarilo tesne pred bránou tečovať JAKUBOVI FERENCOVI a Kozel už na túto zmenu smeru nestihol zareagovať. Košice tak v samom závere druhej tretiny vyrovnávajú na 4:4.
    Asistencia: J. Jaaskelainen
     
    37:13
    Košice dali gól!
    Tesne po Ťavodovom návrate na ľad sa Košičania ešte udržali v útoku a po rýchlej kombinácii CHASE BERGER doťukol puk do brány.
    Asistencie: B. Pollock, A. Breton
     
    34:01
    Humenné dáva gól!
    ADAM LAPŠANSKÝ dokázal prejsť do útočného pásma a nakoniec to z dobrej pozície zobral na seba. Presnou strelou pod hornú tyčku potom prekonal Janusa a zvýšil už na 4:2.
    Asistencia: D. Novický
     
    31:44
    Humenné dáva gól!
    Domáci stratili puk v útočnom pásme a dvojica Humenčanov sa okamžite pustila do protiútoku. Thomkovi sa potom podarilo nájsť tesne pred bránou JAKUBA RAGANA a ten potom dokázal Janusa prekonať už po tretíkrát v posledných 4 minútach.
    Asistencia: I. Thomka
     
    29:06
    Humenné dáva gól!
    JAKUB MELIŠKO teraz aj s veľkým kusom šťastia prekonáva Janusa po druhýkrát v krátkom časovom slede. Jeho vysoké nahodenie sa od plexiskla odrazilo priamo na Janusa a ten si puk smolne zrazil do brány.
    Asistencie: A. Lapšanský, H. Kuru
     
    28:03
    Humenné dáva gól!
    Rýchly prechod Humenčanov do útočného pásma sa končí gólom. Prihrávku medzi kruhmi si prebral LUKÁŠ HANDLOVSKÝ a ten potom presnou strelou k tyčke prekonal Janusa.
    Asistencia: D. Borov
     
    13:48
    Košice dali gól!
    Košičanom to ale nakoniec v presilovke vyšlo, keď rýchly prienik Coopera Zecha nakoniec zakončením z prvej premenil EDUARD ŠIMUN. Podarilo sa mu využiť zle načasovaného striedania hostí a Košice tak vedú už 2:0.
    Asistencie: C. Zech, J. Janus
     
    00:46
    Košice dali gól!
    Jeden z Košičanov zachytil rozohrávku súpera tesne pred útočnou modrou čiarou a po rýchlej kombinácii dostal prihrávku medzi kruhy JOONA JAASKELAINEN. Ten potom presnou strelou z prvej otvoril skóre dnešného zápasu.
    Asistencie: H. Fejes, E. Šedivý

    Martin Kožiak

    Branky a nahrávky: 1. Jaaskelainen (Fejes, Šedivý), 14. Šimun (Zech, Janus), 38. Berger (Pollock, Breton), 40. Ferenc (Jaaskelainen) – 29. Handlovský (Borov), 30. Meliško (Lapšanský, Kuru), 32. Ragan (Thomka), 35. Lapšanský (Novický), 49. Lačný, 59. Vaško (Kuru, Chalupa)


    HC Košice: Janus (Riečický) – Breton, Olsson, Fejes, Berger, Pollock – Šedivý, Ferenc, Lunter, Chovan, Jaaskelainen – Deyl, Bartoš, Rogoň, Šimun, Bačo – Mihalik, Zech, Jokeľ, Havrila, Lamper
    Trenér: D. Ceman

    HC 19 Humenné: Kozel (Galimov) – Glazkov, Novický, Lapšanský, Kuru, Šoltés – Meliško, Sergienko, Chalupa, Linet, Handlovský – Novota, Diakov, Borov, Krajňák, Vaško – Ťavoda, Thomka, Lačný, Ragan
    Trenér: M. Štrba
    bahis siteleri