Vítkovice – Zlín 5:1 (kon.) | Plzeň – Drážďany 7:0 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:4 (kon.)
Zlín – Drážďany 8:1 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 2:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
8:1 (3:0, 2:0, 3:1)
Dresdner Eislöwen
Sobota 30.12.2023, 14:00 • enteria arena, Pardubice • Turnaj 9. tříd
Partner:
     
    41:10
    Za Patkem opět zazněl úder puku do brankové konstrukce!
     
    39:11
    Drážďany právě vstřelily branku!
    Drážďany mažou nulu na vlastním kontě vstřelených branek. Puk se před bránou dostal na hokejku NIKA FATYKY, který úspěšně zakončil německý brejk. Asistence: Mika Stamins.
     
    35:37
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Nick Sonnabend – 2 min., krosček.
     
    34:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    ADAM NĚMEC završil hattrick, když naprosto neškodnou německou obranu překonal celkově osmou přesnou střelou v podání zlínských hokejistů. Asistence: Adam Šimek.
     
    32:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kanonáda Beranů pokračuje. Eislöwen se znovu neubránil zlínskému tlaku, úspěšným střelcem je v tomto případě ADAM NĚMEC. Asistence: Kristián Zalubil a Adam Šimek.
     
    30:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hned na začátku třetí třetiny Berani ujeli do rychlého útoku. Marek Patka nepřekonal, dorážející KRISTIÁN ZALUBIL. Asistence: Jonáš Marek a Antonín Riedl.
     
    27:44
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Ivan Pažout – 2 min., podrážení.
     
    20:10
    Za Patkem zazvonila tyč!
     
    19:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    TOBIAS ČÍHAL svoji ránu z mezikruží otřel o horní tyč a vstřelil pátý zlínský gól. Asistence: Kristián Zalubil a Antonín Riedl.
     
    15:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Patko betonem vyrazil puk jen před sebe a ROSTISLAV PÁNEK ho pohotově dorazil do sítě. Asistence: Adam Němec a František Coufalík.
     
    07:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Třetí gól vstřelil z levého kruhu pro vhazování FRANTIŠEK COUFALÍK, jenž se trefil přesně k pravé tyči. Asistence: Pavel Bláha a Adam Šimek.
     
    04:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín zužitkoval svůj další tlak na soupeřově území a ujímá se dvougólového vedení. Přesným střelcem je v tomto případě FILIP MAN. Asistence: Sebastian Drozd.
     
    02:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani moc dlouho v přesilovce nekombinovali a rychle ji využili. Autorem otevírací branky je ADAM NĚMEC. Asistence: František Coufalík.
     
    02:26
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Julius Bachmann – 2 min., podrážení.

    Michal Jelínek

    Branky a nahrávky: 3. Němec (Coufalík), 5. Man (Drozd), 8. Coufalík (Bláha, Šimek), 16. Pánek (Němec, Coufalík), 20. Číhal (Zalubil, Riedl), 31. Zalubil (Marek, Riedl), 33. Němec (Zalubil, Šimek), 35. Němec (Šimek) – 40. Fatyka (Stamins)


    Berani Zlín: Kovařík (Holaň) – Číhal, Hynek, Dubec, Spitzer, Tureček – Coufalík, Provazník, Riedl, Marek, Zalubil, Šimek, Pažout, Pánek, Němec, Bláha, Drozd, Man
    Dresdner Eislöwen: Patko (Haas) – Sonnabend, Hakelberg, Antmann, Friedrich, Range, Schirmer, Gläser – Bunzel, Stopora, Schulz, Müller, Fatyka, Stamms, Bachmann, Gursinsky, Frömter
    bahis siteleri