USA – Slovensko 7:1 (kon.) | Finsko – Německo 6:0 (kon.) | Česko – Kanada 1:8 (kon.)
konec
USA
7:1 (0:1, 1:0, 6:0)
Slovensko
Neděle 07.01.2024, 12:00 • Arena Zug • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    59:50
    Po menší strkanici přes slovenskou bránou je ještě vyloučena Bianka Kostková (SVK) za sekání.
     
    57:11
    Josie St. Martinová dostala přihrávku od Haley Boxové přes šířku pásma na pravý kruh, kde měla dost času zamířit. Trefila ale pouze betony přesouvající se brankářky a Slovenky pak vyhodily na zakázané uvolnění.
     
    52:04
    Margaret Scannellová se dostala do úniku. Slovenskou brankářku naznačením položila na zem, pak ale nedokázala zvednout puk nad brankářky natažené betony.
    49:31 MCGATHEYOVÁ - 7:1
     
    49:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Teď už se Američanky v početní výhodě prosadily. První pokus MORGAN MCGATHEYOVÉ ještě v rance neskončil, americká útočnice ale dokázala puk trefit ze vzduchu a na druhý pokus ho usměrnit do sítě. Asistence: Josie St. Martinová, Mary Derrenbacherová.
     
    48:03
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Taricsová – 2 min., podrážení.
     
    45:26
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Mateičková – 2 min., hákování.
    44:34 THOMASOVÁ - 6:1
     
    44:34
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jak se Američanky v prvních dvou třetinách v koncovce natrápily, tak teď si to vynahrazují. AVA THOMASOVÁ se dostala po střele Scannellové k dorážce a zblízka zasunula puk za betony druhé slovenské brankářky. Asistence: Margaret Scannellová.
     
    42:58
    Střídání v týmu Slovensko:
    ze hřiště odchází Debnárová, přichází Sumegová.
    42:58 PETRIEOVÁ - 5:1
     
    42:58
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Oddechový čas Slovenkám nepomohl, inkasují pátou branku. JORDYN PETRIEOVÁ nabrala rychlost, na ose hřiště se dostala do útočného pásma a střelou přes obránkyni se trefila přesně pod horní tyč. Asistence: Ellie Dimatosová, Rose Dwyerová.
    41:56 C. AVERILLOVÁ - 4:1
     
    41:56
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanky rozjely ve třetí periodě pořádný brankostroj. CAROLINE AVERILLOVÁ dostala přihrávku z rohu kluziště před brankoviště, odkud se z první trefila přesně za záda slovenské brankářky. Asistence: Kendra Distadová, Molly Boyleová.
    41:45 St. MARTINOVÁ - 3:1
     
    41:45
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hokejistky ze zámoří rychle přidávají druhou branku. JOSIE ST. MARTINOVÁ se prosmýkla mezi dvěma Slovenkami. Sice se dostala mimo ideální střeleckou pozici, přesto se trefila přesně pod břevno. Asistence: Morgan McGatheyová.
    40:32 SCANNELLOVÁ - 2:1
     
    40:32
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Takhle nějak si pravděpodobně Američanky představovaly ideální scénář začátku třetí třetiny. Ava Thomasová z pravé strany nahrála před brankoviště úplně volné MARGARET SCANNELLOVÉ, která jen jemným bekhendem usměrnila kotouč nad betony přesouvající se brankářky. Asistence: Ava Thomasová, Ellie Dimatosová.
     
    36:52
    Vyloučení v týmu USA:
    Healyová – 2 min., podrážení.
     
    32:46
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Tomaštíková – 2 min., podrážení.
     
    30:50
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Lacková – 2 min., podrážení.
    28:08 C. AVERILLOVÁ - 1:1
     
    28:08
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Zámořské hokejistky se konečně dočkaly. Kendra Distadová přihrála zpoza brankové čáry na okraj levého kruhu CAROLINE AVERILLOVÉ, která se trefila nad levé rameno slovenské brankářky! Američanky mají obrovskou radost, že se jim konečně podařilo skórovat. Asistence: Kendra Distadová, Taylor Senecalová.
     
    15:56
    Sandra Halušková (SVK) se snažila u hrazení zastavit průnik Američanky, podle rozhodčí při zákroku ale nechala hokejku pod bruslemi soupeřky, a je tak vyloučena za podrážení.
    05:13 JURÍKOVÁ - 0:1
     
    05:13
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Američanky si vytvořily spoustu šancí, nakonec ale samy inkasují! Nikola Komloš poslala do úniku ALICI JURÍKOVOU, která ujela americké obránkyni a zblízka se trefila nad lapačku soupeřovy brankářky! Asistence: Nikola Komloš.
     
    03:22
    Mary Derrenbacherová zablokovala střelu na obranné modré a okamžitě vyrazila na zteč. Před bránou Slovenskou byla zastavena nedovoleně, Alexandra Mateičková (SVK) je potrestána za držení.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 29. C. Averillová (Distadová, Senecalová), 41. Scannellová (Thomasová, Dimatos), 42. St. Martinová (McGatheyová), 42. C. Averillová (Distadová, Boyleová), 43. Petrieová (Dimatosová, Dwyerová), 45. Thomasová (Scannellová), 50. McGatheyová (Martinová, Derrenbacherová) – 6. Juríková (Komloš)


    USA: Hempová (Dilboneová) – Dimatosová, Dwyerová, M. Averillová, Healyová, Boyleová, Gorbatenková, Senecalová – Derrenbacherová, Thomasová, Scannellová (C) – St. Martinová (A), Petrieová, Boxová – Carmichaelová, Rasmussenová, McGatheyová – Distadová, Devlinová, C. Averillová
    Trenér: Elizabeth Nortonová

    Slovensko: Debnárová (43. Sumegová) – Krákorová (A), Tomaštíková, Mateičková, Halušková, Masláková, Tischlerová, Kostková, Nogová – Tóthová, Blichová (C), Paulínyová (A) – Lopušanová, Beňáková, Lacková – Komloš, Lačná, Juríková – Taricsová, Feníková, Karkošková
    Trenér: Gabriela Sabolová

    Rozhodčí: Henrikssonová (SWE), Ketonenová (FIN) – Frøhaugová (NOR), Vichaová (SUI)

    Diváci: 378
    bahis siteleri