Třinec – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.) | K. Vary – Litvínov 2:1 (po pr.) | Vítkovice – Sparta 2:4 (kon.)
Kladno – Mountfield HK 1:2 (po pr.) | Motor ČB – Liberec 1:8 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
Olomouc – Plzeň 7:3 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 07.01.2024, 15:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z dnešního utkání je to vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek víkendu a povedený vstup do nového týdne. Od klávesnice se s vámi loučí Igor Mainka. (22:13:47)
     
    Oceláře nyní čeká třízápasový trip po Čechách. Začínají ve středu duelem v Liberci, pokračují utkáním v Karlových Varech a sérii završí nedělním duelem na kladenském zimním stadionu.

    Tým Richarda Krále čeká v pátek veledůležitý zápas proti Kladnu. Týden završí v Pardubicích s aktuálně druhým celkem soutěže.
     
    Oceláři se ziskem dvou bodů udrželi v tabulce na třetím místě o bod za Litvínovem, který dnes ztratil dva body na ledě oslabených Karlových Varů.

    Mladá Boleslav ziskem bodu se jen na chvíli přiblížila třináctému Kladnu, to však získalo bod v domácím utkání proti Hradci Králové, a tak se náskok středočeských klubů nezměnil.
     
    Oceláři v prodloužení dotáhli zápas do vítězného konce. To vzal na sebe Martin Marinčin, který krásným gólem rozhodl o druhém bodu pro slezský celek. Mladá Boleslav se musí spokojit s bodem.
     
    Nejlepší hráči: Martin Marinčin – Jan Růžička.
     
    Konec zápasu.
     
    60:13
    4/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to se nám prodloužení dlouho nehrálo! MARTIN MARINČIN vzal prodloužení na sebe, rozjel se z vlastní třetiny až před Růžičku a po kličce do forhendu uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Daniel Voženílek – 2:1!
    Marinčin M., Kacetl O., Voženílek D., Růžička M.
    Růžička J., Skalický P., Lantoši R., Pyrochta F.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Dnešní utkání sleduje 4744 diváků, včetně několika fanoušků Mladé Boleslavi.
     
    Třetí třetina nabídla dva góly, na každé straně po jednom, a tak ve třetím vzájemném utkání v řadě půjdeme do prodloužení. Skóre ve třetí části otevřel Malát, jenže na jeho gól našel odpověď Čacho. Po dvou výsledcích 3:2 pro Třinec dnes uvidíme vítězství 2:1. Na čí stranu bude, to se dozvíme v prodloužení, které odstartuje po tříminutové přestávce.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:47
    Ještě jedna nepříjemná střela z hokejky Lintuniemiho, jeho nahození od modré čáry musel vyrazit vedle branky gólman Kacetl.
     
    59:29
    U puku jsou hosté, ale za vlastní brankou.
     
    59:05
    Třinečtí se snaží strhnout výsledek na svou stranu, ale nedaří se jim dostat do střelecké pozice.
     
    57:47
    Obrovskou šanci měl Ondřej Roman, který se zjevil s pukem před klečícím Kacetlem, najel si do levé strany, ale třineckého gólmana v gólové pozici neprostřelil!
     
    57:31
    Nahození Nestrašila zpoza modré skončilo v ochranné síti. Třineckému útočníkovi to nesedlo.
     
    57:06
    Fořt dostal trochu prostoru v pravém kruhu, natáhl ke střele a vypálil puk na třineckou branku. Gólman Kacetl byl připraven a střelu zlikvidoval. Startuje komerční přestávka.
     
    56:09
    Mladá Boleslav vyhrála buly, k puku se dostal na levé straně Lantoši a střelou do horní poloviny branky nechal vyniknout Kacetlovo rameno.
     
    56:04
    Domácí hráči vyhodili puk po mantinelu na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravici Kacetla.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 54. Čacho (Voženílek, J. Jeřábek), 61. Marinčin – 42. Malát (Fořt, Rohlík)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Švančara) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Polášek, J. Jeřábek – M. Růžička (A), M. Roman, Voženílek – Nestrašil, Vrána (C), Pánik – Kurovský, Holinka, Hrehorčák – Haas, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Moták.

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (F. Novotný) – Gewiese, Pyrochta (A), F. Pavlík, Bernad, Lintuniemi, Jánošík (C), Štibingr – Lantoši (A), Järvinen, Skalický – Rohlík, Fořt, Malát – Rohdin, O. Roman, Dvořáček – Závora, Pitule, Hradec.
    Trenér: Král.

    Rozhodčí: Šír, Cabák – Lederer, Blažek.

    Diváci: 4744
    bahis siteleri