USA – Slovensko 7:1 (kon.) | Finsko – Německo 6:0 (kon.) | Česko – Kanada 1:8 (kon.)
konec
Česko
1:8 (0:1, 1:4, 0:3)
Kanada
Neděle 07.01.2024, 20:00 • Arena Zug • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Partner:
    55:55 ALEXANDEROVÁ - 1:8
     
    55:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teď měly Kanaďanky i štěstí. První jejich střela byla zablokována, puk se ale došoural příhodně před levou tyč české brány, kam sjela MACKENZIE ALEXANDEROVÁ, která zametla puk do odkryté sítě. Asistence: Sara Mannessová, Avery Pickeringová.
     
    50:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďanky přesilovou hru bleskově využívají. Abby Stonehouseová přihrála z levé strany před brankoviště, kde CAITLIN KRAEMEROVÁ jen šikovně nastavila hůl a usměrnila puk k levé tyči české svatyně. Asistence: Abby Stonehouseová, Stryker Zablockiová.
     
    47:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy ze svého tlaku vytěžily šestý gól. MORGAN JACKSONOVÁ se šikovně uvolnila v levém kruhu, využila zakrytého výhledu a střelou zápěstím prostřelila českou brankářku kolem vyrážečky. Asistence: Jessica Cheungová.
     
    39:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak se i Kanaďanky prosadily v rovnovážném počtu sil na ledě. Po tlaku před brankovištěm Česka se kotouč dostal k MORGAN JACKSONOVÉ, která zblízka prostřelila českou brankářku. Asistence: Claire Murdochová, Jessica MacKinnonová.
    37:38 PAROUBKOVÁ - 1:4
     
    37:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kanaďanky chybovaly při rozehrávce ve vlastním pásmu, což se Češkám podařilo potrestat. ANETA PAROUBKOVÁ zachytila nepřesnou přihrávku a z levé strany prostřelila soupeřovu brankářku kolem bližší tyče! Bez asistence.
     
    36:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po gólech v oslabení se Kanada raduje také v přesilové hře. EMMA VENUSIOVÁ vystřelila od modré čáry zápěstím přízemní střelu, která prošla české brankářce pod betony. Asistence: Makayla Watsonová, Abby Stonehouseová.
    28:20 STONEHOUSEOVÁ - 0:3
     
    28:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, Kanaďanky vstřelily také třetí gól ve vlastním oslabení. Javorové listy ujely do přečíslení dvou na jednu a ABBY STONEHOUSEOVÁ po přihrávce Claire Mudrochové prostřelila přesouvající se brankářku. Asistence: Claire Mudrochová.
    21:43 STONEHOUSEOVÁ - 0:2
     
    21:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy také druhý gól vstřelily v oslabení. Po střele Claire Murdochové se k dorážce dostala ABBY STONEHOUSEOVÁ, a ta už dostala puk do sítě. Asistence: Claire Murdochová.
    12:28 KRAEMEROVÁ - 0:1
     
    12:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďanky se prosazují ve vlastním oslabení. Abby Stonehouseová u levého mantinelu přiťukla puk do jízdy CAITLIN KRAEMEROVÉ, která rychla pronikla do útočného pásma a z levého kruhu prostřelila přes obránkyni i českou brankářku. Asistence: Abby Stonehouseová.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 38. Paroubková – 13. Kraemerová (Stonehouseová, Primeranová), 22. Stonehouseová (Murdochová), 29. Stonehouseová (Mudrochová, Venusiová), 37. Venusiová (Watsonová, Stonehouseová), 40. Jacksonová (Murdochová, MacKinnonová), 48. Jacksonová (Cheungová), 51. Kraemerová (Stonehouseová, Zablockiová), 56. Alexanderová (Mannessová, Pickeringová)


    Česko: Ševčíková (Šenková) – Slavíčková, Jarabková, Hujová, Velinská, Fromová, Tischler, Chladová – Plosová (A), Čabelová, Šapovalivová (C) – Juříčková (A), Gildainová, Vocetková – Felcmanová, Paroubková, Pánková – Jílková, Jebousková, Skořepová
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Kanada: Stewartová (Clarková) – Grahamová, Primeranová, Venusiová (C), Pickeringová (A), Bretonová, Watsonová, Cheungová – Zablockiová, Kraemerová (A), Alexanderová – D'Alessandrová, Mannessová, Stonehouseová – Murdochová, Loganová, Jacksonová – Cimoroniová, MacKinnonová, Pieckenhagenová – Pellerinová
    Trenér: Tara Watchornová

    Rozhodčí: Haacková (GER), Kainbergerová (AUT) – Gottlibetová (HUN), Oksanenová (FIN)

    Diváci: 346
    bahis siteleri