Sparta – K. Vary 1:4 (kon.) | Kladno – Motor ČB 0:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 5:1 (kon.)
Plzeň – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 7:1 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 4:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 5:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 21.01.2024, 17:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    V Brně mohlo být ještě veseleji! Okál poslal pas na levé křídlo, kde se rozjel vstříc Paříkovi Pospíšil, ale klička do bekhendu mu nevyšla úplně dle představ a branku minul!
     
    57:34
    5/6
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa zvládla vhazování v obranném pásmu, o trefu prázdné branky se pokusil již z obranného pásma Holland, ale kotouč byl ve středním pásmu zablokován, dostal se k němu však KRISTIÁN POSPÍŠIL a od modré čáry s přehledem trefil opuštěnou tygří klec. Asistence: Rhett Holland, Tomáš Marcinko.
    Pospíšil K., Holland R., Marcinko T., Ščotka J., Okál Z.
    Knot R., Faško-Rudáš M., Filippi T., Vlach J., Melancon T., Najman A.
     
    57:26
    Po odpískaném zakázaném uvolnění Brna už míří Pařík na střídačku, Bílí Tygři jdou do akce v šesti!
     
    55:26
    Dnešní utkání sleduje 7220 diváků.
     
    52:56
    5/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    Liberec znovu okupoval útočné pásmo, Kavan však na brankové čáře zastavil snahu Bulíře zakončit zpoza branky. Následně se rozjel po pravém křídle JAKUB FLEK, který se dostal za obranné linie tygrů a kličkou do forhendu překonal k radosti celé arény Paříka. Asistence: Lukáš Cingel.
    Flek J., Cingel L., Kaňák L., Holland R., Zaťovič M.
    Budík V., Bulíř M., Birner M., Pérez J., Ivan M.
     
    51:57
    Okál ve středním pásmu přenesl hru na Gazdu, brněnský zadák za modrou čárou prudce vypálil a Pařík vyrazil puk před sebe, kam si dobruslil právě Okál, jeho bekhendovou dorážku však už liberecký brankář udržel ve své výstroji.
     
    49:19
    Melancon v další obrovské šanci, poté co zpracoval přihrávku od modré čáry v podání Budíka, zakončoval kličkou do bekhendu zcela osamocen před Kavanem, brněnský brankář však domácí tým podržel pohotovým zákrokem betonem, čímž sebral Liberci radost z vyrovnání!
     
    47:33
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Kristián Pospíšil – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Tomáš Galvas – 2 min., hrubost.
     
    46:21
    Kometa byla blízko po komerční přestávce další brance! Kohout vystartoval do přečíslení s Kollárem, druhý jmenovaný se pokoušel zakončit kličkou do bekhendu, ale tentokrát zvedl brněnský útočník puk až příliš vysoko!
     
    45:43
    4/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází druhá branka Komety v dnešním zápase! Ščotka parádním pasem z obranného pásma uvolnil domácího kapitána MARTINA ZAŤOVIČE, jenž dokonale zvládl kličku do bekhendového blafáku. Asistence: Jan Ščotka, Jakub Flek.
    Zaťovič M., Ščotka J., Flek J., Cingel L.
    Faško-Rudáš M., Galvas T., Vlach J., Knot R., Filippi T.
     
    43:14
    Filippi si vypracoval pozici v mezikruží a orazítkoval tyčku brněnské brány!
     
    40:27
    Zaťovič poslal puk na Fleka, který se dokázal prodrat skrz mezi dvěma obránci Liberce a zkoušel Paříka překonat bekhendovým blafákem, hostující brankář brněnského rychlíka vychytal!
     
    39:25
    Melancon neprostřelil skrumáž před Kavanem, následně na druhé straně zakončoval z pravého kruhu Cingel, k dorážce se dostal Flek, ale neumístil puk do odkryté části liberecké branky, když zamířil až příliš vysoko!
     
    38:51
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Kristián Pospíšil – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Jaroslav Vlach – 2 min., hrubost.
     
    38:51
    Liberec vyrazil do protiútoku, přečíslení vedl Filippi, který si počkal na svého spoluhráče Vlacha, přihrávka vyšla náramně, ovšem proti obratu zasáhl znovu výtečně domácí brankář Kavan! Následně se před brankou Komety strhla potyčka a pravice hlavního rozhodčího míří vzhůru!
     
    38:27
    Kometa mohla z minima těžit maximum! Ďalogovo nahození před Paříkem zpracoval Flek, ale bekhendem nedokázal usměrnit kotouč za libereckého brankáře!
     
    33:59
    5/5
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se radují z vyrovnávací branky a nutno říci, že zaslouženě. Aktivitu Liberce ve vyrovnání přetavil TOMÁŠ FILIPPI, který si nabruslil na osu hřiště a jako první z hostů našel recept na brněnského brankáře Kavana. Asistence: Ian McCoshen, Jaroslav Vlach.
    Filippi T., McCoshen I., Vlach J., Faško-Rudáš M., Galvas T.
    Moses S., Ščotka J., Kollár A., Kohout M., Osburn Z.
     
    30:54
    Najman našel na hranici brankoviště připraveného Flynna, který pouze nastavil hůl do přihrávky svého spoluhráče, kotouč však ke smůle libereckého týmu skončil těsně nad brankou Kavana!
     
    28:48
    Kometa se snaží odvrátit nápor Liberce, na ose se dostal do slibné pozice Holland, Pařík vyrazil. Hned z protiútoku mířil do přečíslení Vlach, který zkusil překonat z levého kruhu Kavana na vzdálenější tyč, ale i brněnský brankář dokázal svůj tým podržet a nadále drží čisté konto!
     
    26:19
    Filippi vyslal další střelu, tentokrát liberecký forvard pálil od mantinelu z pravé strany, Kavan puk vytěsnil, ale kotouč se svezl jen pár čísel od vzdálenější tyče brněnské klece!
     
    20:30
    Osburn dostal nabídku na vrcholek pravého kruhu, ve slibné pozici měl i dostatek čas na to, aby zamířil, branku však přestřelil!
     
    11:48
    Zpoza branky vyzval Vlach k vyrovnávací brance Filippiho, ale produktivní liberecký útočník z osy hřiště přestřelil branku Kavana!
     
    07:08
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Oscar Flynn – 2 min., vysoká hůl.
     
    04:53
    Kometa byla blízko dvoubrankovému náskoku! Z obranného pásma vystartoval Kohout a v přečíslení se mu nabízel Kollár, ten přihrávku obdržel a ihned zakončil, Pařík se však stačil přemístit a hosty podržel!
     
    03:21
    5/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už se Kometa raduje a její aktivita v úvodu utkání ji přináší rovněž úvodní branku v utkání! DANIEL GAZDA napřáhl na modré čáře, původně se zdálo, že jeho střelu ještě usměrnil za Paříka Marcinko, ale branka byla připsána brněnskému zadákovi. Asistence: Tomáš Marcinko, Jakub Kos.
    Marcinko T., Gazda D., Ďaloga M., Kos J., Pospíšil K.
    Vlach J., Budík V., Filippi T., Faško-Rudáš M., Derner L.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 4. Gazda (Marcinko, Kos), 46. Zaťovič (Ščotka, Flek), 53. Flek (Cingel), 58. Pospíšil (Holland, Marcinko) – 34. Filippi (McCoshen, Vlach)


    HC Kometa Brno: Kavan (Lukeš) – Ďaloga, Gazda, Ščotka (A), Osburn, Holland, Kaňák, Svoboda – Zaťovič (C), Cingel, Flek – Pospíšil, Marcinko (A), Kos – Kohout, Kollár, Moses – Okál, Ekrt, Kratochvíl.
    Trenér: Modrý

    Bílí Tygři Liberec: Pařík (D. Král) – Budík, Knot, McCoshen, Melancon, Ivan, Galvas, Derner – Vlach, Filippi (A), Faško-Rudáš – Flynn, A. Najman, Hawryluk – Birner (C), Bulíř (A), Pérez – Plos, Šír.
    Trenér: Pešán

    Rozhodčí: Jeřábek, Mejzlík, Svoboda, Blažek

    Diváci: 7220
    bahis siteleri