Havlíčkův Brod – Kladno 4:0 (kon.) | Vsetín – Havířov 3:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Neděle 21.01.2024, 12:00 • Havlíčkův Brod, Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 30. kolo
Partner:
     
    58:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři minutu a půl před koncem definitivně potvrzují své vítězství. David Machač vyslal do útoku DAVIDA KREJČÍHO, jenž krásnou střelou z osy překonal Petra Přikryla. Asistence: David Machač, Kryštof Chymo.
     
    25:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využili další přesilovou hru a jdou do tříbrankového vedení. Patrik Mrtka vyslal do útoku YANNICKA WINDEGGERA, jenž si kličkou udělal místo na vnitřku levého kruhu a střelou bekhendem překonal Petra Přikryla. Asistence: Patrik Mrtka, Jan Vaněček.
     
    21:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři zkraje druhé části dávají druhou branku. VIKTOR KOTALÍK obral jednoho ze soupeřů o puk v levém kruhu, udělal si krok k bráně a přesnou střelou k přední tyči zakončil. Bez asistence.
     
    04:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři v samém závěru přesilové hry střílejí branku a jdou do vedení. Bruslaři se se štěstím udrželi v útočném pásmu, když u levého mantinelu udržel puk Michal Janko. Ten poté posunul puk na Davida Krejčího, který našel mezi kruhy volného LUKÁŠE NOVÉHO, jenž dělovkou k tyči nedal brankářovi soupeře šanci. Asistence: David Krejčí, Michal Janko.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 5. Nový (Krejčí, Janko), 22. Kotalík, 26. Windegger (Mrtka, Vaněček), 59. Krejčí (Machač, Chymo)


    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) – Pražák, Kuchta (C), Vaněček, Chymo, Bjakov, Mrtka, Novotný – Janko (A), Nový, Krejčí (A) – Kotalík, Fiala, Windegger, – Machač, Machovský, Dvořák – Kozlík
    Trenér: Václav Adam

    Rytíři Kladno: Přikryl (Zavoral) – Svoboda, Ludvík, Kurzenkov, Šátek, Nácovský, Trojna – Šabada, Spilka, Mejtský, Kupčo, Kut, Sém, Vimmer (C), Typolt, Kulich, Nedvěd (A), Šíma (A), Mišovic
    Trenér: Miloslav Hořava

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Dominik Kalina, Jan Kopecký
    bahis siteleri