Havlíčkův Brod – Kladno 4:0 (kon.) | Vsetín – Havířov 3:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Neděle 21.01.2024, 12:00 • Havlíčkův Brod, Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 30. kolo
Partner:
     
    58:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři minutu a půl před koncem definitivně potvrzují své vítězství. David Machač vyslal do útoku DAVIDA KREJČÍHO, jenž krásnou střelou z osy překonal Petra Přikryla. Asistence: David Machač, Kryštof Chymo.
     
    45:41
    Kutovu střelu z pravého kruhu ještě dorážel Nedvěd! Černý si ale s oběma šancemi hostů poradil!
     
    34:28
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Kut – 2 min., nedovolené bránění.
     
    29:32
    Štěpán Vimmer našel před bránou úplně volného Lukáše Kulicha, jenž ovšem z blízkosti trefil jen rychle se přesunuvšího Černého!
     
    26:37
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mrtka – 2 min., podrážení.
     
    25:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využili další přesilovou hru a jdou do tříbrankového vedení. Patrik Mrtka vyslal do útoku YANNICKA WINDEGGERA, jenž si kličkou udělal místo na vnitřku levého kruhu a střelou bekhendem překonal Petra Přikryla. Asistence: Patrik Mrtka, Jan Vaněček.
     
    24:50
    Kuchtovu střelu od modré čáry srazil brankář jen pod sebe. Kotouč pak zůstal volný, natahoval se tak po něm Nový, který málem zasunul puk do klece! To se mu ovšem těsně nepodařilo!
     
    24:08
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Ludvík – 2 min., faul kolenem.
     
    21:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři zkraje druhé části dávají druhou branku. VIKTOR KOTALÍK obral jednoho ze soupeřů o puk v levém kruhu, udělal si krok k bráně a přesnou střelou k přední tyči zakončil. Bez asistence.
     
    17:55
    Lukáš Nový našel zpoza brány před brankovištěm zaparkovaného Michala Janka, jenž ovšem z blízkosti nahrnul puk jen do betonů Petra Přikryla.
     
    16:36
    Kladno nyní natlačilo svého soupeře až těsně před brankoviště. Na pravém kruhu tak dostal hodně prostoru ke střele Štěpán Vimmer, jehož povedenou ránu však skvěle vychytal Adam Černý! Rytíři se pak ještě tlačili k dorážce, k té už je ovšem domácí nepustili.
     
    10:07
    Po nenápadné akci domácích se z ničeho nic ocitl přímo před brankářem s pukem Martin Dvořák! Stejně tak jako jeho soupeř před chvílí i on minul!
     
    08:14
    Bruslaři zapomněli za svými zády Tomáše Typolta, který se ocitl sám před bránou! Kladenský útočník ovšem trestuhodně minul bránu!
     
    06:08
    Kladno mohlo rychle vyrovnat! Ke střele z blízkosti se dostal Štěpán Vimmer, výtečně však zakročil Černý. Puk se pak ještě snažil dorazit Mejtský, ani ten se ovšem neprosadil!
     
    04:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři v samém závěru přesilové hry střílejí branku a jdou do vedení. Bruslaři se se štěstím udrželi v útočném pásmu, když u levého mantinelu udržel puk Michal Janko. Ten poté posunul puk na Davida Krejčího, který našel mezi kruhy volného LUKÁŠE NOVÉHO, jenž dělovkou k tyči nedal brankářovi soupeře šanci. Asistence: David Krejčí, Michal Janko.
     
    02:49
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Typolt – 2 min., hákování.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 5. Nový (Krejčí, Janko), 22. Kotalík, 26. Windegger (Mrtka, Vaněček), 59. Krejčí (Machač, Chymo)


    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) – Pražák, Kuchta (C), Vaněček, Chymo, Bjakov, Mrtka, Novotný – Janko (A), Nový, Krejčí (A) – Kotalík, Fiala, Windegger, – Machač, Machovský, Dvořák – Kozlík
    Trenér: Václav Adam

    Rytíři Kladno: Přikryl (Zavoral) – Svoboda, Ludvík, Kurzenkov, Šátek, Nácovský, Trojna – Šabada, Spilka, Mejtský, Kupčo, Kut, Sém, Vimmer (C), Typolt, Kulich, Nedvěd (A), Šíma (A), Mišovic
    Trenér: Miloslav Hořava

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Dominik Kalina, Jan Kopecký
    bahis siteleri