Třinec – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:2 (kon.)
K. Vary – Kladno 4:1 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 3:4 (1:2 po s.n.)
Liberec – Plzeň 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HC Kometa Brno
Úterý 23.01.2024, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:11
    Dalším vyloučeným hráčem je za podrážení Daniel Voženílek (TRI).
     
    54:09
    Hosté operují kolem třinecké branky, ale hra je přerušená a rozhodčí ukazuje dvouminutový trest na domácí stranu. Potrestaným hráčem je Tomáš Kundrátek (TRI), který dostává menší trest za zdržování hry – posunutí branky.
     
    52:23
    Dalším vyloučeným hráčem je Martin Zaťovič (KOM). Ten se někde v předchozí situaci provinil sekáním. Jelikož bude následovat hra ve stejném počtu hráčů na ledě, je vyhlášená poslední komerční pauza utkání. 16 sekund teď budeme hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    50:39
    Martin Růžička (TRI) teď musil hasit požár. Domácí totiž ztratili puk v útočném pásmu, když Nestrašil byl na slotu zablokován a dopředu se tlačil Okál. Růžička se jej snažil vytlačit z cesty za kotoučem a dostal za to menší trest. Hosté se následně k nebezpečnému zakončení nedostali.
     
    49:22
    Byla potrestána hráčská lavice Komety Brno za příliš mnoho hráčů na ledě. Menší trest odpyká Tomáš Vincour.
     
    34:42
    Adam Helewka byl v české extralize tvrdě přivítán Martinem Kohoutem (KOM), který jej trefil do obličeje. Je z toho první vyloučení utkání – menší trest za vysokou hůl.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 4. M. Růžička (Nestrašil), 4. Cienciala (J. Jeřábek), 30. Cienciala (Kundrátek, Helewka), 54. Nestrašil (M. Růžička, J. Jeřábek), 60. Voženílek (Nestrašil) – 37. Marcinko (Ščotka)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Polášek, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Adámek, J. Jeřábek, Mrtka – M. Růžička (A), Nestrašil, Voženílek – Helewka, Vrána (C), Cienciala – Walega, M. Roman, Sikora – Haas, Holinka, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Kometa Brno: Furch (Lukeš) – Gazda, Ďaloga, Osburn, Ščotka (A), Holland, Kaňák, Hrbas – Flek, Cingel, Zaťovič (C) – Zbořil, Marcinko (A), Pospíšil – Moses, Kollár, Okál – Kohout, Kos, Vincour.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Šír, Mejzlík – Hlavatý, Lederer

    Diváci: 4 079
    bahis siteleri