Prešov – SR 18 9:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Dubnica 5:2 (kon.)
konec
HC Prešov
9:3 (4:2, 3:0, 2:1)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Úterý 23.01.2024, 11:00 • Zimný štadión Prešov • 1. liga (SR) • 61. kolo
Partner:
     
    44:50
    Slovensko U18 dalo gól! Gólové hody sledujeme v záverečnej tretine. Prešovskí diváci už dlhšiu dobu kričali "dajte im desať", ku ktorej už nechýba veľa a vzápätí sa ozývalo "ešte jeden". A ten jeden pekne poslal hore PAVOL PROKOPOVIČ, keď tečoval koncovku Draveckého. Asistencia: Vladimír Dravecký.
     
    44:23
    Tím Prešov práve strelil gól! Prvú domácu strelu zastavila horná tyčka Haronikovej bránky. ANDREJ SIGAREV napokon pretlačil puk za bránkovú čiaru. Asistencie: Lukáš Toma a Vladislav Leščenko.
     
    43:44
    Tím Prešov práve strelil gól! Fantastickú prácu predviedol ruský obranca IVAN GLAZKOV. Pohral sa s Hazalom, zvládol ešte jednu kľučku v medzikruží a nekompromisne zavesil z bekhendu. Asistencia: Martin Semaňák.
     
    35:04
    Tím Prešov práve strelil gól! Ščurko pracoval pred bránkoviskom, ale z ľavej strany vedľa neho udrel FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý preukázal inštinkt strelca a hráča s povesťou prvoligového kanoniera, hoci v poslednom čase mu góly až tak nenaskakovali. Asistencie: Martin Knižka a Aleksandrs Jerofejevs.
     
    28:01
    Tím Prešov práve strelil gól! FRANTIŠEK PULŠČÁK rýchlo získal puk na svoju hokejku. Haronika prekonal po bekhendovej kľučke z hranice bránkoviska. Asistencia: Martin Knižka.
     
    26:43
    Tím Prešov práve strelil gól! Poliaček bol obeťou Kupca, ktorý odišiel na trestnú lavicu. Z jeho strany prišla pomsta, keď našiel pred bránkou SAMUELA CHALUPU a sieťka osemnástky sa rozvlnila po piatykrát. Asistencie: Lukáš Toma a František Poliaček.
     
    17:36
    Slovensko U18 dalo gól! Slováci znižujú na rozdiel dvoch gólov. Veľa si teraz hráči osemnástky dovolili. Jednoznačne laxné bránenie Prešova od Semaňáka. TOMÁŠ POBEŽAL bol silný na puku, ktorý prestrčil okolo Sabolovho betónu za čiaru. Asistencia: Michal Liščinský.
     
    14:55
    Tím Prešov práve strelil gól! VLADISLAV LEŠČENKO nastavil hokejku do strieľanej prihrávky a Prešov vedie už 4:1. Asistencie: Ivan Glazkov a Aleksandrs Jerofejevs.
     
    11:47
    Tím Prešov práve strelil gól! Hrúbky sú pravidelnou nevýhodou osemnástky, po ktorých inkasujú. DÁVID KOHÚT si nakorčuľoval do voľného miesta a z osi plochy premenil krátky nájazd. Asistencia: Lukáš Toma.
     
    10:58
    Slovensko U18 dalo gól! Tento presný zásah Slovákov ide aj na vrub obrancu Mihalika. Domáci dlháň sa len prizeral prieniku PAVLA PROKOPOVIČA bez výraznejšej snahy odobrať mu puk. Bekhend na Sabola platil a je to 1:2 z pohľadu reprezentantov. Asistencia: Michal Liščinský.
     
    10:07
    Tím Prešov práve strelil gól! SAMUEL CHALUPA vystrelil zblízka po kombinácii na jeden dotyk. Haronik bol na to prikrátky. Prešovský strelec však dostal pri zakončení hokejkou do tváre od Kupca a odišiel do kabíny. Prvá presilovka východniarov je využitá. Asistencie: František Pulščák a Lukáš Toma.
     
    00:28
    Tím Prešov práve strelil gól! Prešov okamžite zatlačil mladíkov. Obranu hostí uspával Leščenko a DÁVID KOHÚT nechytateľne vypálil do vinkla bránky Haronika. Asistencie: Vladislav Leščenko a Samuel Hrabčák.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 1. D. Kohút (Leščenko, Hrabčák), 11. Chalupa (Pulščák, Toma), 12. D. Kohút (Toma), 15. Leščenko (Glazkov, Jerofejevs), 27. Chalupa (Toma, Poliaček), 29. Pulščák (Knižka), 36. Poliaček (Knižka, Jerofejevs), 44. Glazkov (Semaňák), 45. Sigarev (Toma, Leščenko) – 11. Prokopovič (Liščinský), 18. T. Pobežal (Liščinský), 45. Prokopovič (Dravecký)


    HC Prešov: Sabol (36. Kaľavský) – Jerofejevs, Glazkov, Mihalik, Knižka, Semaňák, Putala, Pulščák, Janák – Leščenko, D. Kohút, S. Hrabčák – Chalupa, Toma, Sigarev – K. Jendroľ, Ščurko, Poliaček – I. Greš, Frič, Lamač.
    Trenér: Tibor Tartaľ.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Haronik – Kupec, Fabuš, Beluško, Húževka, Ličko, Dravecký, Šimon, Šlank – Liščinský, T. Pobežal, Straka – Šilhár, Prokopovič, Lašš – Hazala, Šatan, Semančík – Krchňavý, Liška.
    Trenér: Martin Dendis.

    Rozhodčí: Moller, Čahoj – Drblík, Riš.

    Diváci: 3548.
    bahis siteleri