Olomouc – Hr. Králové 0:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Ostrava 1:3 (kon.) | Jablonec – Č. Budějovice 5:2 (kon.)
Pardubice – Teplice 1:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Plzeň 0:2 (kon.)
konec
FK Jablonec
5:2 (1:1)
SK Dynamo Č. Budějovice
Sobota 17.02.2024, 15:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Václav DRCHAL - 5:2
     
    90+1
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se Severočeši dočkali pátého gólu. Houska v pokutovém území posunul míč na nově příchozího VÁCLAVA DRCHALA, který si ho výborně pokryl a z už poměrně ostrého úhlu levačkou překonal Šípoše.
    72. Sebastián NEBYLA - 4:2
     
    72
    Jablonec právě vstřelil branku!
    SEBASTIÁN NEBYLA je ve své domácí premiéře při chuti a ke dvěma asistencím přidává i gól! Miloš Kratochvíl mu připravil střeleckou pozici v pokutovém území, slovenský záložník pak vypálil levou nohou po zemi na přední tyč. Dávid Šípoš byl na ideálně umístěnou střelu krátký.
    62. Jan SUCHAN - 3:2
     
    62
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To byla fotbalová paráda! Vincent Trummer v souboji udržel míč na hřišti a z úrovně brankové čáry ho ještě vrátil na hranici pokutového území. Tam si ho ke střele připravil JAN SUCHAN, který krásnou technickou střelou do horního rohu Hanušovy brány vrátil Dynamo na kontakt.
    58. Nemanja TEKIJAŠKI - 3:1
     
    58
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonečtí nejprve nevyužili velice nadějně rozjetý brejk, mrzet je to však nemuselo. V následné akci totiž Sebastián Nebyla posadil měkký centr přímo na hlavu NEMANJI TEKIJAŠKIHO, který se dostal nad svého strážce a výbornou hlavičkou do horního rohu rozvlnil síť!
    47. Jakub MARTINEC - 2:1
     
    47
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Severočeši ale měli po předchozí akci k dispozici ještě rohový kop a ten využili parádně. Centr Sebastiána Nebyly proskákal skrz pokutové území až k JAKUBU MARTINCOVI, který ho kolenem usměrnil za brankovou čáru!
    18. Patrik HELLEBRAND - 1:1
     
    18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Další centr Suchana od rohového praporku propadl k PATRIKU HELLEBRANDOVI, který chytrou placírkou skrz houštinu těl před Hanušem uklidil míč po zemi přesně k tyči.
    8. Vachtang ČANTURIŠVILI - 1:0
     
    8
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Nevyužitá šance Alliho teď může Jihočechy mrzet dvojnásob, ještě v téže minutě totiž inkasují. VACHTANG ČANTURIŠVILI byl ve správný čas na správném místě a poté, co brankář Šípoš vyrazil předchozí hlavičku, snadno dopravil míč do odkryté brány.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 8. Čanturišvili, 47. Martinec (Nebyla), 58. Tekijaški (Nebyla), 72. Nebyla (Kratochvíl), 90+1. Drchal (Houska) – 18. P. Hellebrand (Králik), 62. Suchan (Trummer)

    Karty:   90+3. Houska (JAB)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:10.
    FK Jablonec: Hanuš – Hurtado, Tekijaški, Martinec (82. Štěpánek) – Pleštil (73. Kanakimana), Kratochvíl (C), Nebyla, Polidar, Černák (90. Drchal) – Čanturišvili, Chramosta (73. Houska).
    Náhradníci: Fendrich, Kotlín – Hübschman, Náprstek, Alégué, Karban.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Šípoš – Sladký, Nikl, Králik, Trummer – Suchan, Čermák (79. Tranziska), P. Hellebrand – Šigut (73. Osmančík), Ondrášek (C), Alli (73. Polanský).
    Náhradníci: Janáček – Broukal, Hák, Böhm.

    Rozhodčí: Machálek – Antoníček, Dohnálek

    Diváci: 1 443
    bahis siteleri