Mladá Boleslav – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 5:3 (kon.) | Olomouc – Opava 3:2 (kon.)
Slavia – Plzeň 6:4 (kon.) | Sparta – K. Vary 4:2 (kon.) | Znojmo – Havířov 8:1 (kon.)
Liberec – Kladno 5:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:3 (2:2, 1:1, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 17.11.2010, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:38
    Kometa právě vstřelila branku!

    Stehlík přihrál na úplně volného Křivohlávka, který promáchl, stačil však ještě puk posunout zpátky na najíždějícího ROMANA JURÁKA, který nemohl mít problém trefit odkrytou klec. Asistence: Jan Křivohlávek, Ondřej Stehlík.
     
    40:32
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí hokejisté v končící přesilové hře 5 na 3 rozebrali hostující bránící trojici. Štindl přihrál Jurákovi, který situaci ještě vylepšil přihrávkou mezi kruhy na volného ONDŘEJE STEHLÍKA, který po zemi dává svůj dnešní třetí gól a završuje hattrick. Asistence: Roman Jurák, Petr Štindl.
     
    28:50
    Třinec právě vstřelil branku!

    Přihrávku DANKA DEVERIHO před bránu si brněnský Barus nešťastně sráží dovnitř. Asistence: René Kajaba
     
    26:53
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kometa se ujímá vedení, když za bezmocného brankáře kolem ležícího obránce dotlačil puk za brankovou čáru ONDŘEJ STEHLÍK. Bez asistence.
     
    18:11
    Kometa právě vstřelila branku!

    Krásná akce tří brněnských hráčů. Při přečíslení 3 na 2 přihrál Křivohlávek Jurákovi, který svoji šanci ještě vylepšil přihrávkou na ONDŘEJE STEHLÍKA, který střelou po ledě nedal Sklenářovi šanci. Asistence: Roman Jurák, Jan Křivohlávek.
     
    15:18
    Třinec právě vstřelil branku!

    Tak to byla rychlovka. Herman vyhrál buly na beka Řezáče, který přiťukl na kapitána DAVIDA ROUPCE, jekož dělovkou propálil bezmocného Baruse. Asistence: Petr Řezáč, Jakub Herman
     
    10:50
    Třinec právě vstřelil branku!

    Během signalizované třinecké výhody se po nahození puku od modré dostal k puku FILIP BAJTEK, z těžkého úhlu vystřelil na Baruse, a od něj se puk odrazil po zemi do brány. Asistence: Adam Rufer.
     
    06:11
    Kometa právě vstřelila branku!

    Dittrich objel bránu hostí a od brankové čáry přihrál na ŠTĚPÁNA KOUKALA, který z mezikruží přízemní střelou propálil vše i hostujícího brankáře. Asistence: Tomáš Dittrich

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 7. Koukal (Dittrich), 19. Stehlík (Jurák, Křivohlávek), 27. Stehlík, 41. Stehlík (Jurák, Štindl), 57. Jurák (Křivohlávek, Stehlík) - 11. Bajtek (Rufer), 16. Roupec (Řezáč, Herman), 29. Deveri (Kajaba)


    HC Kometa Brno: Barus (Vodička) - Štindl, Dufek, Koukal, Dlapa (C), Káňa, Dittrich, Bilčík - Dujsík, Fúzik, Hnilička, Juráň, Křivohlávek, Jurák, Horehleď, Zemánek, Svatý, Jankovič, Šafránek, Popolanský, Stehík
    HC Oceláři Třinec: Sklenář (Kotrla) - Pavlík, Toman, Bezuška P., Burzala, Roupec, Rajnoch, Kaďorek - Hegyi, Řezáč, Rufer, Herman, Bajtek, Deveri, Marosz, Sochora, Rapáč, Kajaba
    bahis siteleri