Havlíčkův Brod – Kladno 1:5 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 1:7 (kon.) | Havířov – Olomouc 1:7 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 2:1 (kon.) | Zlín – Znojmo 2:5 (kon.) | Liberec – K. Vary 5:4 (po pr.)
Sparta – Slavia 7:1 (kon.) | Ústí n/L – Opava 4:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (0:0, 1:2, 0:3)
Rytíři Kladno
Sobota 05.03.2011, 11:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:33
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A potupná pětka pro Rebely je na světě. Po pasu Ladislava Máši rozkmital své rychlé nohy MARTIN ČURDA, který tvrdou a přesnou ranou z pravého kruhu doslova propálil brankáře Zvolánka, čímž završil svůj hattrick! Asistence: Ladislav Máša.
     
    52:10
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A Středočeši se dalším gólem výrazně přibližují k cennému triumfu a tříbodovému úlovku z Kotliny. V samostatném úniku se ocitl po nahrávce Jana Doskočila, jenž získal na modré čáře puk a založil rychlý kontr, se ocitl MARTIN ČURDA a pohotovu ranou k tyčce překonal gólmana Zvolánka! Asistence: Jan Doskočil, Tomáš Knotek.
     
    49:54
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A Středočeši nabídnutou hru v početní převaze bleskově využívají a znovu se ujímají dvoubrankového vedení. Po nahrávce Martina Čurdy vypálil z prostoru levého kruhu TOMÁŠ KNOTEK a z těžké pozice prostřelil gólmana Zvolánka! Asistence: Martin Čurda.
     
    37:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se dotahují na nejtěsnější rozdíl. Po Vojtěchu Vargovi se dostal v rámci rychlé akce k zakončení z předbrankového prosotru MARTIN HADRAVA a zblízka přehodil betony ležícího brankáře Ilašenka, kterému ani roztažení v kladenském brankovišti nepomohlo k úspěšnému zákroku! Asistence: Vojtěch Varga, Filip Ondráček.
     
    22:33
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely hned na začátku prostřední části. Dan Tomáš vysunul do úniku TOMÁŠE KNOTKA, který se tentokrát zhostil role kanonýra, když ve velké rychlosti z úhlu na levé straně propálil gólmana Zvolánka, který nedokázal jeho střelu vytěsnit betony do bezpečí! Asistence: Dan Tomáš.
     
    20:29
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Středočeši se ve vlastním oslabení ujímají vedení. Nejdříve ostrá ránu Havla z vrcholu kruhů netrefila branku a k odraženému puku od zadního mantinelu se tlačil neúspěšně J. Milfait. Kladno založilo po zisku puku rychlý protiútok, na jehož konci pálil po nahrávce Tomáše Knotka z mezikruží MARTIN ČURDA, který přesnou a tvrdou ranou pod horní tyčku nedal brankáři Zvolánkovi žádnou šanci! Asistence: Tomáš Knotek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 38. Hadrava (Varga, Ondráček) - 21. Čurda (Knotek), 23. Knotek (Tomáš), 50. Knotek (Čurda), 53. Čurda (Doskočil, Knotek), 60. Čurda (Máša)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Pešek) - Richter, Šulák, Ambrož, Kulhánek, Musil, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Havel, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    Rytíři Kladno: Ilašenko (Lejsek) - Strnad, Gutwald, David, Kužel (C), Dalecký, Máša (A), Medřický, Krpata, Doskočil, Mnatsyan, Redlich, Tomáš, Hybner, Knotek (A), Kolářík, Vyšín, Čurda.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Jakub Svoboda.
    bahis siteleri