Havlíčkův Brod – Kladno 1:5 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 1:7 (kon.) | Havířov – Olomouc 1:7 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 2:1 (kon.) | Zlín – Znojmo 2:5 (kon.) | Liberec – K. Vary 5:4 (po pr.)
Sparta – Slavia 7:1 (kon.) | Ústí n/L – Opava 4:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (0:0, 1:2, 0:3)
Rytíři Kladno
Sobota 05.03.2011, 11:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:33
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A potupná pětka pro Rebely je na světě. Po pasu Ladislava Máši rozkmital své rychlé nohy MARTIN ČURDA, který tvrdou a přesnou ranou z pravého kruhu doslova propálil brankáře Zvolánka, čímž završil svůj hattrick! Asistence: Ladislav Máša.
     
    57:10
    Havlíčkobrodský kapitán Novotný přispěchal svým klegům z útoku na pomoc a málem se radoval ze vstřelené branky, když z mezikruží plácl do puku a jerho nepříjemný oblouček o kousek minul levou Ilašenkovu tyčku!
     
    52:10
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A Středočeši se dalším gólem výrazně přibližují k cennému triumfu a tříbodovému úlovku z Kotliny. V samostatném úniku se ocitl po nahrávce Jana Doskočila, jenž získal na modré čáře puk a založil rychlý kontr, se ocitl MARTIN ČURDA a pohotovu ranou k tyčce překonal gólmana Zvolánka! Asistence: Jan Doskočil, Tomáš Knotek.
     
    49:54
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A Středočeši nabídnutou hru v početní převaze bleskově využívají a znovu se ujímají dvoubrankového vedení. Po nahrávce Martina Čurdy vypálil z prostoru levého kruhu TOMÁŠ KNOTEK a z těžké pozice prostřelil gólmana Zvolánka! Asistence: Martin Čurda.
     
    49:44
    Kladno po zisku puku založilo rychlý protiútok z hloubi svého obranného pásma a na konci bleskové akce pálil zblízka těsně vedle levé Zvolánkovy tyčky rozjetý Dalecký. Následně se provinil v rohu pásma sekáním Musil (HBR).
     
    44:45
    V obrovské šanci se ocitl Hadrava, který se po přesném pasu J. Milfaita z pravého kruhu ocitl úplně sám s pukem na holi v předbrankovém prostoru, jenže zblízka nastřelil jen Ilašenkovy připravené betony!
     
    37:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se dotahují na nejtěsnější rozdíl. Po Vojtěchu Vargovi se dostal v rámci rychlé akce k zakončení z předbrankového prosotru MARTIN HADRAVA a zblízka přehodil betony ležícího brankáře Ilašenka, kterému ani roztažení v kladenském brankovišti nepomohlo k úspěšnému zákroku! Asistence: Vojtěch Varga, Filip Ondráček.
     
    29:07
    Kladno odrazila havlíčkobrodský útok jako pevná a vysoká zeď, po čemž založilo bez většího otálení rychlý protiútok. V něm hledal nahrávkou z pravého kruhu Čurda před branku najíždějícího Knotka, jenže ten netrefil po ledě letící puk!
     
    25:56
    Ondráček vybojoval za Zvolánkovou brankou puk, nabral rychlost a neohroženě si to namířil mezi přesilu protihráčů do útočného pásma, kde se snažil vybruslit do prostoru před brankou a byl faulován. Za sekání dostal dvouminutový trest Hybner (KLA).
     
    22:33
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely hned na začátku prostřední části. Dan Tomáš vysunul do úniku TOMÁŠE KNOTKA, který se tentokrát zhostil role kanonýra, když ve velké rychlosti z úhlu na levé straně propálil gólmana Zvolánka, který nedokázal jeho střelu vytěsnit betony do bezpečí! Asistence: Dan Tomáš.
     
    21:20
    Kladno je po vstřelené brance na koni a neustále zaměstnává gólmana Zvolánka. Z levého kruhu pálil nejdříve Krpata do nastavených betonů u bližší tyčky, po čemž stejnu část výstroje nastřelil záhy z velkého úhlu na levé straně i Strnad. Nakonec i Gutwald od modré čáry ztroskotal na připravených Zvolánkových betonech!
     
    20:29
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Středočeši se ve vlastním oslabení ujímají vedení. Nejdříve ostrá ránu Havla z vrcholu kruhů netrefila branku a k odraženému puku od zadního mantinelu se tlačil neúspěšně J. Milfait. Kladno založilo po zisku puku rychlý protiútok, na jehož konci pálil po nahrávce Tomáše Knotka z mezikruží MARTIN ČURDA, který přesnou a tvrdou ranou pod horní tyčku nedal brankáři Zvolánkovi žádnou šanci! Asistence: Tomáš Knotek.
     
    19:15
    Havlíčkův Brod okamžitě zasypal kladenskou branku nepříjemnými projektily, ale gólman Ilašenko zůstal neprůstřelný, když mezi jeho povedenými zákroky nejvíve vyčníval ten, jímž kladenský brankář lapil tvrdou ránu z kruhu do vymrštěné lapačky nad svým betonem!
     
    18:47
    Vyšín (KLA) vyfasoval 2 minuty za napadení.
     
    15:30
    Havlíčkobrodský tlak vyústil ve vyloučení Davida (KLA), který se provinil vysokou holí.
     
    14:40
    Havlíčkobrodská družina získala v obranném pásmu puk a při rychlém brejku se dostala do přečíslení, v němž adresoval z pravé strany nahrávku na najíždějícího Havla J. Milfait, jenže jeho parťák si nezpracoval puk, který ležel před brankovištěm a nasřelil ho Kozlík, jenže svým projektilem, který ještě asi tečoval ležící gólman Ilašenko, přestřelil zblížka horní tyčku!
     
    13:46
    Domácímu souboru se málem podařilo udeřit, když po střele z levého kruhu odražený puk od vnitřní tyčky zkoušel zblízka dorážet Hadrava, jenže gólman Ilašenko zalehl puk ještě před brankovou čarou!
     
    07:46
    Kladno odrazilo havlíčkobrodský útočný výpad a v obranném pásmu se ujalo kotouče, na což založilo rychlý protútok. Na jeho konci si kladenští forvardi několikrát vyměnili puk a na konci bleskové akce stál zakončující Redlich, jehož ostrou ránu z mírného úhlu na levé straně schoval v náruči u bližší tyčky připravený gólman Zvolánek!
     
    03:37
    Kladno získalo útočné pásmo a po souboji v rohu dostává dvouminutový trest za hákování Havel (HBR).
     
    00:55
    A znovu musel předvést své schopnosti havlíčkobrodský gólman Zvolánek. V předbrankovém prostoru se ocitl s pukem na holi Doskočil a jeho přízemní ránu zápěstím vyrazil maskovaný muž Rebelů betony!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 38. Hadrava (Varga, Ondráček) - 21. Čurda (Knotek), 23. Knotek (Tomáš), 50. Knotek (Čurda), 53. Čurda (Doskočil, Knotek), 60. Čurda (Máša)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Pešek) - Richter, Šulák, Ambrož, Kulhánek, Musil, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Havel, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    Rytíři Kladno: Ilašenko (Lejsek) - Strnad, Gutwald, David, Kužel (C), Dalecký, Máša (A), Medřický, Krpata, Doskočil, Mnatsyan, Redlich, Tomáš, Hybner, Knotek (A), Kolářík, Vyšín, Čurda.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Jakub Svoboda.
    bahis siteleri