Vsetín – Olomouc 9:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Písek 3:6 (kon.)
Třinec – Zlín 9:5 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:5 (kon.) | PZ Kladno – Slavia 4:5 (kon.)
Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:4 (kon.) | Liberec – Motor ČB 4:5 (kon.)
Kometa Brno – Jihlava 3:4 (po s.n.) | K. Vary – Kladno 4:2 (kon.) | Pardubice – Letňany 2:3 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:5 (1:2, 1:1, 2:2)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 29.10.2011, 15:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:02
    Za rozmíšku po odpískání si jdou na dvě minuty za hrubost sednout Bílek a Suska. Hraje se v pěti.
     
    58:03
    Liberec právě vstřelil branku!

    A Liberec nabídnutou šanci využívá. Do ohně poslal kotouč Škoda a tento nástřel způsobil velký zmatek v hostující defenzivě, který využil JAKUB KALFIŘT a dorážkou snižuje na rozdíl jedné branky. Liberec si navíc výhodu vylepšil odvoláním Sobotky. Asistence: Robin Škoda.
     
    57:13
    Liberec se snaží o korigování výsledku a šanci mu k tomu dává David Bílek, jenž ve snaze osvobodit svůj tým poslal kotouč mimo hrací plochu.
     
    53:15
    Havlasova formace nyní uzavřela hosty v jejich pásmu a vynutila si faul Kamila Suchánka, který obdržel menší trest za držení.
     
    50:46
    Další skvělý zákrok předvedl domácí Sobotka, který tentokrát dobře zasáhl proti Bílkovi, jenž střílel osamocen z mezikruží.
     
    47:03
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Ale hosté dokázali z nastalé situace vytěžit branku. Sám se před libereckou klecí ocitl Ruda, který viděl ještě lépe postaveného VÁCLAVA PAŠKA, který bez problému zasunul do poloprázdné branky a kompletuje hattrick. Asistence: David Ruda, Milan Břečka.
     
    45:11
    Liberec právě vstřelil branku!

    A liberecké štěstí v kombinaci s uměním pokračuje. JAKUB KLÍMA natáhl na vrcholku kruhu a jeho nepříliš prudká střela zapadla za záda stojícího Gáby. Asistence: Jakub Mrázek.
     
    44:46
    Neuvěřitelný zákrok nyní předvedl domácí gólman Josef Sobotka. Jeho branka byla po zblokované střele zcela odkrytá pro Radka Prokeše, který také okamžitě pálil, avšak Sobotka ještě stačil natáhnout ruku a jeho pokus zachytil do lapačky.
     
    42:49
    A tlak hostí může podpořit přesilová hra, jelikož za vysokou hůl odchází Jakub Klíma.
     
    40:27
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A třetí třetina začíná pěkně zostra, když ani ne po půl minutě vyslal perfektním pasem Švec LUBOŠE ROBA, který bombou z levého kruhu vymetl pavučiny v Sobotkově kleci. Asistence: Emil Švec.
     
    37:25
    Do velké šance se prodral domácí Žďárský, který se dostal až do blízkosti budějovické branky, ale svou střelu namířil přímo do soupeřova gólmana.
     
    34:01
    Velkou šanci měl v přesilové hře Mrázek, jenž se dostal ke kotouči mezi kruhy, avšak jeho pokus Gábovi mezi betony neprošel.
     
    33:42
    A Liberec si zahraje také první přesilovku v zápase. Pronikajícího Zachu potáhl holí Bílek a odchází na dvě minuty za hákování.
     
    32:36
    Liberec právě vstřelil branku!

    A snížení přichází, i když ne ze zmiňovaného tlaku. Ten byl na chvíli přerušen, ovšem vzápětí se kotouče zmocnil Škoda, jenž od levého mantinelu předložil kotouč osamocenému JAKUBU KLÍMOVI, který z první proměnil. Asistence: Robin Škoda a Marek Langhammer.
     
    30:53
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Do dvoubrankového vedení posílá již jednou úspěšný VÁCLAV PAŠEK, jenž se zorientoval na hranici brankoviště a se štěstím dostal kotouč do branky. Bez asistence.
     
    24:26
    A budějovičtí v další šanci, tentokrát se sám před brankou ocitl Záhora, i jeho pokus však domácí gólman zlikvidoval.
     
    22:50
    Střelu ihned po buly vidíme také na druhé straně, tentokrát daleko nebezpečnější, jelikož Marešův pokus chytil Sobotka špičkou betonu.
     
    19:00
    Nepříjemnou střelu vyslal domácí Langhammer, který mířil nad rameno. Gába si ale se střelou poradil.
     
    10:46
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Velký závar před libereckou, v němž se hráči Budějovic snažili dostat kotouč do branky, nakonec končí vedoucí brankou. Napotřetí se o to postaral RADEK PROKEŠ, který dokonal snažení dvojice Suchánek, Záhora. Asistence: Martin Záhora, Kamil Suchánek.
     
    5:13
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Máme vyrovnáno. Ke kotouči na levém rohu dostal Prokeš, jehož střela se odrazila od zadního mantinelu přímo na hůl VÁCLAVA PAŠKA, který bez potíží zacílil do poloodkryté klece. Asistence: Radek Prokeš.
     
    3:33
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí Klíma se šikovně prokličkoval skrz budějovickou obranu, avšak sám zakončil nedokázal. Ovšem k osamocenému kotouči se na brankovišti dostal MAREK LANGHAMMER, který ho zametl do branky. Asistence: Jakub Klíma.
     
    0:48
    Téměř sám se na branku řítil hostující Bílek, ovšem jeho zakončení bylo vyrušeno domácím Zachou, který odchází na dvě minuty za hákování.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 4. Langhammer (Klíma), 33. Klíma (Škoda, Langhammer), 46. Klíma (Mrázek), 59. Kalfiřt (Škoda) - 6. Pašek (Prokeš), 11. Prokeš (Záhora, Suchánek), 31. Pašek, 41. Rob (Švec), 48. Pašek (Ruda, Břečka)


    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Skřebský) - Havlín, Erlebach, Mrázek, Kalfiřt, Hrníčko, Belovič, Slavík 'C', Klíma, Beránek, Zedek, Havlas, Škoda, Kupčík, Langhammer, Žďárský, Račický, Pyrochta, Procházka, Suska, Zacha.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Příhonský) - Škopec, Kadlec, Vácha, Mareš, Krcho, Břečka, Rob 'C', Ruda, Suchánek, Matoušek, Bílek, Kutiš, Záhora, Ťoupal, Prokeš, Žáček, Pašek, Švec.

    Rozhodčí: Jílek - Arazimová, Kotek.
    bahis siteleri